Προς το περιεχόμενο

Fifa10 (PS3, Xbox360)

anamenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν γινόταν και στο περσινό αλλά με όλα assisted, ο αντίπαλος στο legendary απογειώνεται (οι καλές ομάδες). Ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα. Σε semi ή manual γίνεται πολύ ωραίο παιχνίδι.

Στο slow πάντα.:-D

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε ACMILAN μας κοροιδεύεις? Το παιχνίδι σε νορμαλ και φαστ είναι τραγικά γρήγορο. Ειδικά όταν παίζεις assisted!!!

Αρχίζω και τα παίρνω σιγα σιγα και νομίζω ότι η ΕΑ έκανε μεγάλο λάθος με την ταχύτητα του παιχνιδιού και την ευκολία του όσον αφορά το assisted!

Έπαιξα live 5 αγώνες και ρούφηξα κάτι 5αρες και 6αρες ξαφνικά! Όλοι οι αντίπαλοι πάταγαν πάσα-πάσα-πάσα-πάσα-πάσα, με την μία χωρίς καν κοντρολ και έβγαιναν τετ-α τετ και δεν μπορούσα να τους κόψω με τίποτα! Μας κοροιδεύουν? Δοκιμάστε να κάνετε πάσες συνέχεια με την μια. Δεν μπορείς να κλέψεις με τίποτα...

Πέρα από το slow και το manual δεν υπάρχει τίποτα άλλο για μένα φέτος. Στις άλλες ταχύτητες, ουτε ντρίμπλα δεν προλαβαινεις καλα καλά να κάνεις! Όλα τα άλλα είναι φλιπεράκι για παιδάκια...Τέλος

Δημοσ.

Όπως φωνάζουμε καιρό τώρα, πρέπει ("έπρεπε" πλέον!) να καταργηθεί το assisted και να έχουμε μόνο semi και manual.

Δημοσ.
Όπως φωνάζουμε καιρό τώρα, πρέπει ("έπρεπε" πλέον!) να καταργηθεί το assisted και να έχουμε μόνο semi και manual.

Πείτε τα ρε μάγκες,assisted ειναι για οσουςπαιζουν πρωτη φορα

και τους αμπαλους,ανοιψτε ranked room manual σε λομπυ και γελάστε με ασσιστοαμπαλους .

Δημοσ.

δεν ξερω για το ps3 or xbox 360 παντως στο pc που το ειδα ειναι τα ιδια σκ#%%^^ αισχως , το pro εχει τεραστια διαφορα , απλα σε κανει να θελεις να ξαναπαιξεις , το fifa 2010 μπηκε και απλα βγηκε .....

Δημοσ.
δεν ξερω για το ps3 or xbox 360 παντως στο pc που το ειδα ειναι τα ιδια σκ#%%^^ αισχως , το pro εχει τεραστια διαφορα , απλα σε κανει να θελεις να ξαναπαιξεις , το fifa 2010 μπηκε και απλα βγηκε .....

Αλλη εκδοση Pc αλλη x360/ps3.Μερα με τη νυχτα.

Ειχα επισημανει οτι αυτο το στυλ ποδοσφαιρου που προσπαθησε να περασει φετος η ΕΑ αυξανοντας την ταχυτητα δεν θα ειχε καλη ανταποκριση απο τους hardcore gamers του fifa09.Για αυτο και σχεδον ολοι παιζουν σε slow.Η ΕΑ ειναι απροβλεπτη σε τετοια και εχει αυτοκαταστροφικες τασεις διοτι προσβλεπει παντα στο γρηγορο κερδος το οποιο ειναι οι casual gamers.O μονος τροπος να παιξεις το παιχνιδι χωρις να καταντησει ενα βαρετο one timer passing με τους αμυντικους να πελαγοδρομουν ειναι να παιχτει στην ταχυτητα slow.

Δημοσ.

Φίλε σαν το προ είναι στο νορμαλ και με assisted...

Στο slow και full manual είναι το καλύτερο αθλητικό παιχνίδι ever!!!

Προτείνω να βάζουμε στα ranked παιχνίδια επιλογή manual και slow και αν δεν παίζουν οι άλλοι να παίζουμε μεταξύ μας...

Νzeppos με έχεις στην friend list στο live?

Δημοσ.

Έννοια σου και σε έχω! Θα έχω το νου μου όταν είμαι μέσα για τα manual/slow matches που λες. Πολλές φορές όμως παίζει κι ο αδερφός μου με το δικό μου account και αυτός είναι αλλού, είναι φανατικός του semi και παίζει μόνο 2vs2, οπότε αν κάνετε invite και δεν πάρετε απάντηση, θα ξέρετε... :-D

Υπομονή όμως πρώτα να έρθει και το original, να δω πότε θα δεήσει να το στείλει το play.com.

Δημοσ.

Το γεγονός ότι μετά το γκολ, οι παίκτες κατευθύνονται προς το τέρμα, δεν είναι λίγο σπαστικό??

Νόμιζα ότι ήταν απλά bug του demo, αλλά απότι φαίνεται δεν αλλάχτηκε κάτι στην τελική version... :/

Δημοσ.

Καρλσρούη-Μάλαγα 1-2, στο slow, στη λάσπη. Μακράν το πιο ρεαλιστικό ποδοσφαιράκι που έχω δει ποτέ. Τώρα θα πάρω την Ελλάδα!

Δημοσ.

Είχαμε και επίσημη ενημέρωση από το φόρουμ της ΕΑ για την τσατσιά με το γκολ από μακριά. Θα γίνει update την 1η μέρα κυκλοφορίας που θα διορθώσει αυτό το bug και κάποια άλλα μικρότερα! Να τι λένε:

We'll be confirming in the morning that this exploit, amongst other issues will be fixed in an update which SHOULD, all things blowing in our favour at Microsoft and Sony, be available DAY 1 globally.

The full response is being translated - but you've baited me into replying

Cheers

Μπράβο ρε ΕΑ, αυτή είναι οργάνωση...

Δημοσ.

ειμαι πολυ ευτυχισμένος!!! (αν και ποτέ μου δεν έκανα σούτ απο τον θεό!)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:37 ----------

το παιχνιδι ειναι σα το προ.πισωγυρισμα για την εα.εγω φετος μονο μπασκετ και το ντεμο του φιφα

Σε παρακαλώ...μην βρίζεις το ΦΙΦΑ...άκου σαν το Pro..

τι σχέση έχει με το pro; έχει το FIFA 10 playmobil;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:37 ----------

Είχαμε και επίσημη ενημέρωση από το φόρουμ της ΕΑ για την τσατσιά με το γκολ από μακριά. Θα γίνει update την 1η μέρα κυκλοφορίας που θα διορθώσει αυτό το bug και κάποια άλλα μικρότερα! Να τι λένε:

We'll be confirming in the morning that this exploit, amongst other issues will be fixed in an update which SHOULD, all things blowing in our favour at Microsoft and Sony, be available DAY 1 globally.

The full response is being translated - but you've baited me into replying

Cheers

Μπράβο ρε ΕΑ, αυτή είναι οργάνωση...

polaki λές το patch να υπάρχει ήδη ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...