Προς το περιεχόμενο

Fifa10 (PS3, Xbox360)

anamenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγω ειδα ενα χοντρο bug, που ηταν και στο demo.

Η μπαλα περασε ΜΕΣΑ απο το στηθος του αμυντικου,την πηρε ο επιθετικος(ΑΙ) και μου εβαλε γκολ στο 90...το εχω και σε βιντεο...καποια στιγμη θα το ανεβασω....ευττυχως εγινε μια φορα μονο μεχρι τωρα

Αυτά δυστηχώς συμβαίνουν σε όλα τα παιχνίδια, ακόμα και στο ΦΙΦΑ 09. Ευχτυχώς σπάνια συμβαίνουν

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:30 ----------

Μόνο εγώ βρίσκω την περιγραφή του αγώνα εντελώς "αλλού"; Να χάνω τετ-α-τετ και ευκαιρίες με δοκάρια, και ο τόνος της φωνής του τύπου να είναι λες και παρακολουθούμε αγώνα παλαιμάχων Δ' εθνικής.. Σα να μη συμβαίνει τίποτα!

Βέβαια μετά από 2 γρήγορα ματσάκια έχω πάρα πολύ καλές εντυπώσεις από άποψη gameplay - απλώς η συγκεκριμένη παραφωνία με ενόχλησε πολύ, όσον αφορά την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού...

απο το DEMO που έπαιξα όντως ο εκφωνητής ειναι αλού για αλού πολές φορές. Ειναι καλύτερος απο περυσι αλλα στα τετ-α-τετ και σε μεγάλες ευκαιρίες ειναι πολύ "κακός".

Αυτό που μουάρεσε πολύ όμως ειναι ότι ασχολείται πιο πολύ με τα ονόματα των παιχτών παρα με "αερολογίες" δηλαδή μπορεί να πεί και 6-7 συνεχόμενες φορές τα ονόματα των παιχτών που αλάζουν την μπάλα και όχι να μας λέει συνεχώς την ιστορία της ζωής του...

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εφτιαξα μια friends league στο xbox live

ονομα : insomnia gr

pass:2005

μεχρι 10 ατομα

ετσι για δοκιμη οποιος εχει ορεξη για κανενα χαλαρο , ηρεμο και full manual παιχνιδι ας κανει join.10 ατομα ειναι το Limit

Δυστυχως επιλογη για ταχυτητα δεν βρηκα...ισως μεσα απο το παιχνιδι καθε φορα....

Το λεω γιατι επαιξα slow και οντως οταν ειδικα δε ολα ειναι στο manual , ειναι πολυ καλυτερο, εχεις αυτον το λιγο περισσοτερο χρονο να σκεφτεις και με το manual μειωνονται στο ελαχιστο οι ping-pong πασες

Δημοσ.

το παιχνιδι σε σχεση με το ντεμο τρεχει σε υψηλοτερη συχνοτητα(αλλο συχνοτητα που λεω και αλλο ταχυτητα)που το κανει πιο πολυ αρκειντ και να μοιζει με το 09.κριμας που πειραξανε το ντεμο.αυτο το παιχνιδι δε θα παιχτει τοσο οσο θα παιζοταν αν ηταν στο καλουπι του ντεμο

Δημοσ.

Μπορει να μας επιβεβαιωσει καποιος για την ταχυτητα του παιχνιδιου? Αλλοι λενε οτι ειναι πιο αργο απο το ντεμο αλλοι λενε οτι ειναι πιο γρηγορο. Τι συμβαινει πραγματικα?

Δημοσ.
Μπορει να μας επιβεβαιωσει καποιος για την ταχυτητα του παιχνιδιου? Αλλοι λενε οτι ειναι πιο αργο απο το ντεμο αλλοι λενε οτι ειναι πιο γρηγορο. Τι συμβαινει πραγματικα?

Συμβαινει οτι συνεβενε και στο Fifa 09, που οι περισσοτεροι επαιζαν με normal speed και ελεγα απο μεσα μου "μα καλα δε νιωθουν? δε βλεπουν οτι η μπαλα κινειται με ταχυτητες διαστηματος?"

Οι περισσοτεροι ακουγαν τη λεξη "slow" και νομιζαν οτι οι παικτες θα παιξουν μπαλα σε γηπεδο με μελι στο γρασιδι, με μια μπαλα να κολλαει και τους ποδοσφαιριστες να κινουνται σε συνθηκες ελειψης βαρυτητας με αργες και βαριες κινησεις. Το χα πει και παλιοτερα σε αλλα ποστ, το Fifa και το 09 ΚΑΙ το 10, σε slow παιζονται! Μονο slow ομως!

Ειμαι σιγουρος και χωρις να χρειαζομαι την επιβεβαιωση κανενος, οτι η ταχυτητα του παιχνιδιου στο fifa 10 ειναι αψωγη! Στο ντεμο δε ξερω τι επιλογες ειχε γιατι δε το χω παιξει, αλλα αν ειχε ολες η τις περισσοτερες βαζω στοιχημα οτι παλι οι περισσοτεροι θα επαιζαν με normal speed, και ολα assisted, τουλαχιστον αυτο εβλεπα εγω στα promo videos που ΠΑΝΤΑ μου κουβαλουσαν δυο αχρηστους ανθρωπους να παιξουν το game για τα ματια του κοσμου με τις παραπανω προυποθεσεις, ημαρτον.

Παιξτε slow speed και manual-semi τα passing shooting κλπ κλπ, thats all.

Δημοσ.

ειναι πιο αργό απο το DEMO. Ιδανική ταχύτητα, πολύ ρεαλιστική

φοβερή ΑΙ στο legendary

παιζω με ομαδούλα rochdale καριέρα απο COCA COLA 2 LEAGUE και τα παιχνίδια ειναι πολύ εθιστικα

τα γραφικά ειναι πολύ πιο ωραία και καθαρα απο το DEMO

γενικά ΤΑ ΣΠΑΕΙ!

Δημοσ.
ειναι πιο αργό απο το DEMO. Ιδανική ταχύτητα, πολύ ρεαλιστική

φοβερή ΑΙ στο legendary

παιζω με ομαδούλα rochdale καριέρα απο COCA COLA 2 LEAGUE και τα παιχνίδια ειναι πολύ εθιστικα

τα γραφικά ειναι πολύ πιο ωραία και καθαρα απο το DEMO

γενικά ΤΑ ΣΠΑΕΙ!

Αυτες οι ομαδουλες που λές δεν νομιζω να παιζουν σαν την Μπαρτσα στο legendary??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...