BRAXOS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 συναδελφοι το παιχνιδι ειναι φοβερο. Απο γραφικα,ηχο,χειρισμο...τι να λεμε. Εγω ειμαι φανατικος pro παιχτης αλλα αυτο που ειδα στο fifa δεν εχει αντιπαλο. Ολα τα ευρα οταν παιζεις εντος με Ελληνικη ομαδα που ακουγονται στα μεγαφωνα του γηπεδου οι αλλαγες, ο χρονος των καθηστερισεων και οι οδηγιες προς τους αντιπαλους φιλαθλους οταν τελειωσει ο αγωνας στα Ελληνικα.
Tuko Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Σε λίγο θα το τσεκάρω κι εγώ, να δω τι διαφορές έχει από το Demo.
__D3mIaN__ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Πολυ ωραια σχολια εκ πρωτης οψεως λοιπον απο ολους, αυτο ειναι ενα ξεκαθαρο μηνυμα νομιζω. Αν εχει καποιος τη καλοσυνη μπορει να μου απαντησει στην εξης ερωτηση? στο fifa09 οταν επαιζες manager mode, οπου διαχειριζεσαι μια ομαδα, κηνυγας θεση στο πρωταθλημα ωσπου να βγεις champions league, uefa κλπ κλπ. αν θυμαστε για καθε αγωνα που ειχες να παιξεις, ειτε πρωταθληματος, ειτε κυπελου ειτε champions league, δεν ειχες τη δυνατοτητα να επιλεξεις μερα η νυχτα. Επρεπε να βγεις τελειως απο το manager mode, να πας σε ενα friendly match, και εκει να επιλεξεις νυχτα και επειτα να ξαναφορτωσεις το manager mode σου και σου ειχε πια νυχτα. Στο fifa10, εχεις τη δυνατοτηα να επιλεξεις μερα η νυχτα κατευθειαν μεσα απο το manager mode? ναι ή ου?
Tuko Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν, σχόλια που θα χαροποιήσουν κάποιους. Το παιχνίδι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ DEMO !!! Η απόκριση είναι 1 χαρά, τα γραφικά δεν είναι πια θολά, κινήσεις κλπ, όλα καλά μέσα από 1 ματσάκι μόνο Μπάρτσα-Ρεάλ! Λες και έπαιζα ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Θα το παίξω αρκετά να δω, και περιμένω ίδια διαφορά να έχει και το Demo του Pro με το Final.
s33k3rgr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια μας εχετε πωρωσει πραγματικα. Φανταστειτε πως αισθανονται αυτοι που δεν εχουν το παιχνιδι. Περιμενουμε περισσοτερα σχολια.....
polakis21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 ήδη ξεκίνησα be a pro κι έφτιαξα τον polakis και είμαι στην Ίντερ!!! Τρέλα και απόλαυση μαζί!!! Σε slow πάντα...
Aims Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 αν μαθετε κανα μαγαζι να το φερνει νωριτερα,γραψτε το
ACMILANGR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 μαθατε ότι το BUG με τον τερματοφύλακα που τρώει απο τον "θεό" γκόλ υπάρχει ακόμα; (εγώ βέβαια ποτέ δεν το δοκίμασα). Θα περιμένουμε patch. Δοκίμασε κανείς να μπεί στο LIVE μπάς και κάνει auto update;
papeipa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον ,2 κακα που ειχε το ντεμο διορθωθηκαν. Οι σεντρες πλεον ειναι ΤΕΛΕΙΕΣ οπως και οι ΚΕΦΑΛΙΕΣ,δυνατες και με σωστη φυσικη,κατα τα αλλα υπεροχο ,ειδα ακομα και βελτιωση στους τερματοδυλακες.Ρε σεις διαλεγω βροχη αλλα μεσα στο παιχνιδι τπτ,συνεφια.
nzeppos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Άντε, σε κανα 2ωρο το πολύ θα το δω κι εγώ. Επιτέλους! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:24 ---------- Wigan-Teplice 0-0 με βροχή και λάσπη. Τεράστιο παιχνίδι. Το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever, δεν το συζητάμε. Πέραν κάθε κριτικής. Τα replays μόνο είναι απαράδεκτα, όπως και το Custom Tournament (που πρακτικά δεν άλλαξαν τίποτα ουσιαστικό). Κατά τ' άλλα το παιχνίδι δεν υπάρχει, είναι αλλού.
polakis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Όταν διαλέγεις γήπεδο έχει μέρα,νύχτα και απόγευμα σε κάποια γήπεδα. Μετά από κάτω πας και διαλέγεις βροχή,χιόνι ή κανονικά...
Tigran Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Σχεδόν τελειώνω Season στην Ισπανική Λίγκα. Το έβαλα στο World Class όμως κι έχω φάει μια π$#%α από εδώ μέχρι την Ισπανία(). Καμία σχέση το επίπεδο δυσκολίας με το FIFA09.
clairvoyant Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μόνο εγώ βρίσκω την περιγραφή του αγώνα εντελώς "αλλού"; Να χάνω τετ-α-τετ και ευκαιρίες με δοκάρια, και ο τόνος της φωνής του τύπου να είναι λες και παρακολουθούμε αγώνα παλαιμάχων Δ' εθνικής.. Σα να μη συμβαίνει τίποτα! Βέβαια μετά από 2 γρήγορα ματσάκια έχω πάρα πολύ καλές εντυπώσεις από άποψη gameplay - απλώς η συγκεκριμένη παραφωνία με ενόχλησε πολύ, όσον αφορά την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού...
The_Sheep Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 εγω ειδα ενα χοντρο bug, που ηταν και στο demo. Η μπαλα περασε ΜΕΣΑ απο το στηθος του αμυντικου,την πηρε ο επιθετικος(ΑΙ) και μου εβαλε γκολ στο 90...το εχω και σε βιντεο...καποια στιγμη θα το ανεβασω....ευττυχως εγινε μια φορα μονο μεχρι τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.