polakis21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως να πω ότι στο slow το χαίρομαι περισσότερο...
nzeppos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, η αλήθεια είναι ότι κι εγώ περίμενα μπας και το έκαναν πιο αργό στην τελική έκδοση. Αφού όμως δεν άλλαξε τίποτα όπως λέτε, ίσως να παίξω κι εγώ στο slow τελικά. Που απ' όσο θυμάμαι δεν είχε τίποτα φοβερές διαφορές από το normal αλλά γενικά ήταν πιο αληθοφανές.
polakis21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν σε σχέση με ντέμο: Ίδια ταχύτητα. Πλέον σε slow θα παίζω γιατί είναι γρήγορο το normal Καλύτερα σουτ.Πιο δυνατά Καλύτερα ball physics Καλύτερες σέντρες Όλες οι τελευταίες μεταγραφές στην ευρώπη (σνάιντερ σε ιντερ, ρόμπεν σε μπάγιερν κλπ) Φοβερα γρασίδια και φωτισμοί γηπέδου και φοβερά γήπεδα Στα γηπεδα διαλέγεις εσύ αν θέλεις βροχή ή χιόνι, όχι σε όλα όμως... Αυτά για αρχή... Στο slow για μένα είναι the best football game ever εύκολα! Τί είπατε κύριε Τακατσούκα? Καληνύχτα σας...
papeipa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Ηρθε σπιτι φιλος λατρης του προ.Βαζουμε να παιξουμε το ντεμο και ξενερωσε η ζωη μας,εκει που ηταν στην απογνωση του λεω τι λες παιζουμε κανα φιφα?Μου απανταει τι λες ρε μουφιφα εχω να παιξω απο 98.Με τα χιλια ζορια το πειθω και το φορτωνω.Ακομα ειναι εδω και δεν λεει να φυγει ο τρομπας απο το σπιτι τον υοθετησα!!!!χαχαχαχαχα.Φιφα παιδια το εθιστηκοτερο παιχνιδι ποδοσφαιρου που εγινε ποτε. Υ.Γ το κατεβασα FiFA 10 PAL XBOX360-GLoBAL και το εκαψα, ΕΡΩΤΗΣΗ το παιζουμε η ειμαστε για ΜΠΑΝ?
papeipa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δηλαδη αν μπω με ενα αλλο προφιλ που δεν υποστιριζει live και παιζω εκει το φιφα δεν θα εχω προβλημα?
anamenos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 και εμείς οι καιμένοι να περιμένουμε μέχρι την παρασκευή...
The_Sheep Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 ειτε μπεις ειτε οχι live ...κραταει log για το παιχνιδι...οποτε δεν εχει νοημα.... αντεχεις να το εχεις και να μην το βαλεις μεχρι την πεμπτη?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Ηρθε σπιτι φιλος λατρης του προ.Βαζουμε να παιξουμε το ντεμο και ξενερωσε η ζωη μας,εκει που ηταν στην απογνωση του λεω τι λες παιζουμε κανα φιφα?Μου απανταει τι λες ρε μουφιφα εχω να παιξω απο 98.Με τα χιλια ζορια το πειθω και το φορτωνω.Ακομα ειναι εδω και δεν λεει να φυγει ο τρομπας απο το σπιτι τον υοθετησα!!!!χαχαχαχαχα.Φιφα παιδια το εθιστηκοτερο παιχνιδι ποδοσφαιρου που εγινε ποτε.Υ.Γ το κατεβασα FiFA 10 PAL XBOX360-GLoBAL και το εκαψα, ΕΡΩΤΗΣΗ το παιζουμε η ειμαστε για ΜΠΑΝ? Το παιζεις χωρις σκληρο ,βγαλτα ολα και καθαρισες
ACMILANGR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 έχει διαφορές με το DEMO; όχι ότι με χαλούσε το demo
Aims Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 πωπω δεν μπορω να περιμενω μεχρι παρασκευη
ACMILANGR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 πωπω δεν μπορω να περιμενω μεχρι παρασκευη εγω το κατεβάζω απο τον θείο και μετά θα το αγοράσω
Aims Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 να δουμε,θα το φερουν παρασκευη η οπως περσι θα παει απο δευτερα
Aims Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 πολακις θα μας γραψεις τπτ περισσοτερο απο οσα ειδες? γενικα,τι νεο βλεπεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.