Προς το περιεχόμενο

Fifa10 (PS3, Xbox360)

anamenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στην απίθανη περίπτωση όμως που τελικά το Pro δεν πάρει 9,5 αλλά για παράδειγμα 9 (δηλ. οτιδήποτε λιγότερο από το Μου-φίφα), θέλω να δω τι θα πεις :-)

Δεν προκειται να πω τιποτα.Αν περιμενα απο reviews ign+eurogamer να δω αν ειναι καλο ενα παιχνιδι καλα κρασια..

Ας παρει 9 το προ μεσο ορο και θα ειμαι φυσικα ευχαριστημενος.Αν το fifa θα εχει μεγαλυτερες βαθμολογιες και αποδοχη φυσικα θα ειναι και καλυτερο.Αλλα θα ειναι ο,τι καλυτερο για ολους το fifa να παιρνει απο 9-9.5 και το προ απο 8.5-9.Θα σημαινει οτι εχουμε δυο πολυ καλα παιχνιδια ποδοσφαιρου.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν προκειται να πω τιποτα.Αν περιμενα απο reviews ign+eurogamer να δω αν ειναι καλο ενα παιχνιδι καλα κρασια..

Ας παρει 9 το προ μεσο ορο και θα ειμαι φυσικα ευχαριστημενος.Αν το fifa θα εχει μεγαλυτερες βαθμολογιες και αποδοχη φυσικα θα ειναι και καλυτερο.Αλλα θα ειναι ο,τι καλυτερο για ολους το fifa να παιρνει απο 9-9.5 και το προ απο 8.5-9.Θα σημαινει οτι εχουμε δυο πολυ καλα παιχνιδια ποδοσφαιρου.

ρε...8.3-8.5 τοσο θα παρει το προ...Και θα το δειτε.

Δημοσ.

Αντιγράφω από το παραπάνω review:

Εξαιρώντας κάποιους κριτικούς που μένουν πιστοί στο Pro Evolution Soccer για τους δικούς τους, ακατανόητους λόγους, καθώς και μια μερίδα του κοινού που αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στη συνήθεια και στο φόβο της αλλαγής, η ζυγαριά έχει γείρει.

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο τρανό παράδειγμα από τις περσινές βαθμολογίες του FIFA 09, που όχι μόνο ήταν υψηλότερες , αλλά έδωσαν και στον τίτλο πολύ μεγαλύτερες πωλήσεις σε σχέση με τον ανταγωνιστή του.

Δημοσ.

έγινε το reporter post :-) , δεν πάει άλλο με αυτή η αναμονή...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:00 ----------

ρε...8.3-8.5 τοσο θα παρει το προ...Και θα το δειτε.

και εγώ τόσο το βλέπω, καλύτερο από το περσινό, αλλά δύσκολα, πολύ δύσκολα να κλέψει από την λάμψη του FIFA10...

Δημοσ.

Για ασφαλές δεν ξέρω, μια φορά πάντως στο μπαναρισμένο ΧΒΟΧ θα το δω αύριο (δεν γίνεται πιο νωρίς, δυστυχώς...) Παράλληλα περιμένω και το original, να δω πότε θα δεήσουν να το ταχυδρομήσουν.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:27 ----------

Ο πρώτος που θα το δει πάντως, γρήγορα να μας πει τι διαφορές έχει από το demo! Ειδικά τι παίζει με την ταχύτητα, τους τερματοφύλακες, την απόκριση και φυσικά τι ratings έχει στο αρχιπαλτό που ακούει στο όνομα Diogo.

Δημοσ.

Κόλαση λέμε!!!!!!

ΑΕΚ,ΠΑΟΚ 3,5 αστέρια και ΠΑΟ, ΟΣΦΠ 4 αστερια!!!

Η ΑΕΚ έχει όλες τις μεταγραφές!!!

Φάτσες ΑΕΚ,ΠΑΟ δεν μοιάζουν καθόλου πάλι, ξενέρα. Μόνο ο Ζιλμπέρτο και ο Σισσέ ολόιδιοι!!! Σειταρίδης όχι σε ΠΑΟ, αλλά όλοι οι άλλοι ναι!!!

Στον ΟΣΦΠ νομίζω όλες οι μεταγραφές υπαρχουν!!! Και στον ΠΑΟΚ υπάρχουν όλοι! Ακόμα και ο ΜΟΟΝ!!!

Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό! Βροχές χιόνια και ότι άλλο θέλεις!!!

Ταχύτητα ίδια με ντέμο φαίνεται....

Δημοσ.

Ρε παιδιά!? Τι παιχνίδι είναι αυτό;

Χωρίς υπερβολές, έχω πάθει την πλάκα μου!!! Πραγματικά παίζει να είναι ο καλύτερος εξομοιωτής παιχνιδιού που έχει βγει ποτέ! Παίζεις αγώνα και νομίζεις ότι βλέπεις κυριολεκτικά ματς στην τηλεόραση.

RESPECT στην EA!!! Έπαιζα PES10 τις τελευταίες μέρες, αλλά μάλλον δεν θα το ξαναγγίξω :D

Άντε guys, LET's FIFA!

Δημοσ.

Αχχχ και δεν περνάει η ώρα, να πάω στο πατρικό μου που έχω το 360, να λιώσωωωωω, δεν περνάεεεει. Στο τέλος θα φύγω μέσα στην άγρια νύχτα, να πάω να το δω. Ε ρε λιώσιμο που έχει να πέσει. Και που να αρχίσουμε και το online.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...