skanjos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Σκάντζε (σικ), στο δεύτερο βίντεο τι ακριβώς κοιτάμε; αυτό που νομίζω οτι λέει ο dzepos το οτι η μπάλα έχει περάσει καθαρά την γραμμή και γκολ δεν υπάρχει
nzeppos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι, δεν είπε τέτοιο πράγμα ο "dzepos". Είχε πει ότι η μπάλα πήγαινε για γκολ, ένας αμυντικός την κυνήγαγε, έκανε προβολή, την έφτασε ακριβώς πάνω στη γραμμή, την ακούμπησε με το γόνατο και ενώ ο ίδιος ο παίχτης μπήκε... γκολ, η μπάλα δεν ακολούθησε την πορεία του παίχτη, αλλά πέρασε από μέσα του και κινήθηκε μακριά από το τέρμα. Δεν είχε περάσει τη γραμμή. Το έβλεπα σε replay από όλες τις γωνίες και γέλαγα μισή ώρα, κακώς δεν το έσωσα να το ανεβάσω εδώ. Είναι σαν να σουτάρω πέναλτι και η μπάλα αντί να πάει προς το τέρμα, να... περνάει μέσα από το πόδι μου και να πάει προς τη σέντρα! Τέτοιο πράγμα μόνο σε κάτι Λούκι Λουκ το έχω δει, που κάποιος... άμπαλος καουμπόι πυροβολεί ευθεία και πετυχαίνει κάποιον που είναι πίσω του. Παρ' ολ' αυτά είπα ότι όλα αυτά είναι τόσο εξώφθαλμα bug (ακόμα και οι ανύπαρκτοι τερματοφύλακες στο Top Player που πνίγουν τα πάντα) και σίγουρα θα διορθωθούν στην τελική έκδοση. Κατά τους... φωστήρες του Μπρο αυτά είναι μπούρδες βέβαια και βουρ, πάμε όλοι μαζί να προσκυνήσουμε την εικόνα του Άγιου Τσακατσούκα (μεγάλη η χάρη του).
butters9013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 αυτό που νομίζω οτι λέει ο dzepos το οτι η μπάλα έχει περάσει καθαρά την γραμμή και γκολ δεν υπάρχει Όχι η μπάλα δεν έχει περάσει ολόκληρη την γραμμή. Στην πραγματικότητα πιθανόν να το μετράγανε αλλά στα παιχνίδια σ αυτό το θέμα συνήθως μετράνε και τα χιλιοστά.
skanjos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 αχα απότι κατάλαβα nzeppos(σόρρι για πριν) μιλάς για τους αόρατους ανθρώπους που περνάει η μπάλα απο ανάμεσα τους ώρες ώρες. ναι δίκαιο έχεις το φίφα δεν έχει τέτοιους ..... fifa10 xbox360 version 3 νόρμαν παρακάτω [ame]http://www.youtube.com/watch?v=f9_SOSIsXPQ[/ame]
nzeppos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραία, γι' αυτό πάρτε το Μπρο, είναι καλύτερο. Το λέει κι ο Τσακατσούκας εδώ και 2-3 χρόνια.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 αχα απότι κατάλαβα nzeppos(σόρρι για πριν) μιλάς για τους αόρατους ανθρώπους που περνάει η μπάλα απο ανάμεσα τους ώρες ώρες. ναι δίκαιο έχεις το φίφα δεν έχει τέτοιους ..... fifa10 xbox360 version 3 νόρμαν παρακάτω http://www.youtube.com/watch?v=f9_SOSIsXPQ Εσυ ρε φιλε μπορεις να υπαρξεις σε οποιαδηποτε συζητηση μονο αν συμπεριφερεσαι σαν troll;
Wintermute23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Σκάντζε (σικ), στο δεύτερο βίντεο τι ακριβώς κοιτάμε; Και καλά αν είναι γκολ... Εγώ πάντως γουστάρω το ρεαλισμό τέτοιων bug.Θυμηθείτε άπειρες συζητήσεις για τέτοιες φάσεις στην πραγματικότητα.
skanjos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Εσυ ρε φιλε μπορεις να υπαρξεις σε οποιαδηποτε συζητηση μονο αν συμπεριφερεσαι σαν troll; μίλησα καθαρά για το παιχνίδι του thread(χωρίς να αναφερθώ στο προ) και όπως βλέπεις αντικρούω επιθέσεις στο προ δεν δημιουργώ δικές μου..... που το είδες το τρολινγκ?δεν σας αρεσει να βλέπετε bugs στο τέλειο φίφα ε.... ενώ στο προ ροδάνι να το κράζετε ,τεσπα δεν ασχολούμαι άλλο σε αυτό το thread γράψτε ότι θέλετε για όποιο παιχνίδι θέλετε αν κάποιος έχει σοβαρά επιχειρήματα ας τα γράψει στο vs thread.
nzeppos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Έλα, skanjos ignored γιατί πολύ ασχοληθήκαμε. Αφήστε τον να ψέλνει για το Μπρο μέρα νύχτα. Δεν νιώθουν οι τύποι, Μπρο και ξερό ψωμί.
Tuko Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί να τον κάνετε Ignored ;; Σας βγάζει συνέχεια αποδείξεις ότι ΚΑΙ το Fifa έχει τα ίδια κουφά με το Pro. Δε προκάλεσε κανέναν. Εγώ τον παραδέχομαι, είναι σωστότατος. Λέτε κάτι και αμέσως σας βγάζει απόδειξη. Δε τον βρίσκω εριστικό, ίσα-ίσα. Προσωπικά με έχει εκπλήξει το παλικάρι και τον βλέπω και ψαγμένο και σοβαρό, ούτε τσακατσούκες ούτε παιδιάστικες βλακείες. Σιγά μη κάτσουμε να σκάμε για κάθε τσακατσούκα και electronic farts. Games είναι, ό,τι γουστάρουμε θα παίξουμε, αμα δε μπορείτε χωρίς να σκοτώνεστε, ας καθίσει ο κάθε οπαδός στο δικό του θέμα, τόσο δύσκολο είναι;; Και άμα δε γουστάρατε τα σχόλια κάποιων στο άλλο θέμα, υπάρχει και το ignore. Ο Skanjos όμως είναι ωραίος τυπάς και μιλάει με αποδείξεις, έχει ανεβάσει φοβερά βίντεο.
G_Zisis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραία, γι' αυτό πάρτε το Μπρο, είναι καλύτερο. Το λέει κι ο Τσακατσούκας εδώ και 2-3 χρόνια. Ελπίζω να το λες ειρωνικά.Δεν νομίζω να ξέχασες ότι ο ίδιος έχει παραδεχθεί την ανωτερότητα του fifa.
nzeppos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ακριβώς γι' αυτό το λέω. Ο ίδιος ο Τσακατσούκας παραδέχτηκε ότι τα Fifa08 και 09 ήταν περισσότερο simulation απ' τα αντίστοιχα Pro, αλλά αυτό ακόμα να το εννοήσουν κάποιοι. Όμως εμένα δεν μου τη δίνει αυτό. Μου τη βιδώνει όταν θυμάμαι που διάβαζα διθυραμβικές κριτικές για την κυκλοφορία των Pes2008 και 2009 και πάντα την επόμενη χρονιά οι περισσότεροι τα γυρνάνε και λένε "το περσινό ήταν μάπα, το φετινό όμως είναι αριστούργημα". Το κακό είναι ότι το "αριστούργημα" ακόμα να το δούμε. Γιατί κι εμείς παίζαμε Προ κάποτε, κι εμείς πάθαμε πλάκα όταν το πρωτοείδαμε σε PC, κι εμείς έχουμε φάει άπειρα ξενύχτια με το online του Pes6 ή σε διπλά με την παρέα μας (μέχρι και στη δουλειά παίζαμε συνέχεια, φέρναμε και δημοσιογράφους από άλλα τμήματα και έλιωναν μαζί μας), άρα ρε παιδιά κι εμείς έχουμε άποψη και ξέρουμε πότε ένα ποδοσφαιράκι είναι πραγματικά καλό και πότε χρειάζεται κι άλλη δουλειά.
Tilemaxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ακριβώς γι' αυτό το λέω. Ο ίδιος ο Τσακατσούκας παραδέχτηκε ότι τα Fifa08 και 09 ήταν περισσότερο simulation απ' τα αντίστοιχα Pro, αλλά αυτό ακόμα να το εννοήσουν κάποιοι. Όμως εμένα δεν μου τη δίνει αυτό. Μου τη βιδώνει όταν θυμάμαι που διάβαζα διθυραμβικές κριτικές για την κυκλοφορία των Pes2008 και 2009 και πάντα την επόμενη χρονιά οι περισσότεροι τα γυρνάνε και λένε "το περσινό ήταν μάπα, το φετινό όμως είναι αριστούργημα". Το κακό είναι ότι το "αριστούργημα" ακόμα να το δούμε. Γιατί κι εμείς παίζαμε Προ κάποτε, κι εμείς έχουμε πάθαμε πλάκα όταν το πρωτοείδαμε σε PC, κι εμείς έχουμε φάει άπειρα ξενύχτια με το online του Pes6 ή σε διπλά με την παρέα μας (μέχρι και στη δουλειά παίζαμε συνέχεια, φέρναμε και δημοσιογράφους από άλλα τμήματα και έλιωναν μαζί μας), άρα ρε παιδιά κι εμείς έχουμε άποψη και ξέρουμε πότε ένα ποδοσφαιράκι είναι πραγματικά καλό και πότε χρειάζεται κι άλλη δουλειά. + 10000000
polakis21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Τί να πεις μετά από αυτό το preview από IGN στο Τokyo Game Show σήμερα. Να θυμίσω απλά ότι το IGN είναι αυτό που αβαντάρει και σπονσοράρει τα PES: http://xbox360.ign.com/articles/102/1027534p1.html Καταλαβαίνετε τί έχει να γίνει έτσι? Ο πόλεμος τελειώνει πριν καν αρχίσει...
ACMILANGR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 εγώ δεν ασχολούμαι πλέον με το Pro, το pro ειναι εδώ και χρόνια για παιδάκια ή για αυτούς που θέλουν να νοιωθουν παιδάκια. Ειμαι 27 χρονών και θέλω να παίξω κάτι κοντά στην πραγματικότητα δεν μου αρέσουν τα arcades και για αυτό δεν πρόκειται να ακουμπήσω το pro, πρόβατο του takatsuka δεν θα γίνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.