Tuko Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Motion capture κάνουν εδώ και πάραααα πολλά χρόνια σε πολλά παιχνίδια. Αυτό δε πάει να πει ότι το κάνουν και καλά Και όχι, δεν έιναι ακριβώς οι ίδιες κινήσεις ΠΟΤΕ ( ακριβώς οι ίδιες θα ήταν αν έβλεπες βίντεο ) Να σου πω το εξής. Ο αριθμός των κάρε που θα έχει η κίνηση αλλά και η ταχύτητα με την οποία αυτά αλλάζουν μπορεί να κάνει τη κίνηση να φαίνεται ομαλή ή άτσαλη όπως το λέω πιο πάνω. Αν την κάνεις πχ πιο αργή τη κίνηση, το τελικό αποτέλεσμα θα φαίνεται περίεργο. Όπως είπα πάντως, περιμένω τις τελικές εκδόσεις να κρίνω. Υπόψιν, δε πρόκειται κανένα από τα 2 να αγοράσω, δε νομίζω ότι το αξίζουν
schumacher_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Και τα 2 demo στο xbox 360 Έχουν πρόβλημα με την απόκριση των παιχτών και τα 2 -Ειδικά στο Pro μου έκανε εντύπωση πόσο άσχημη ήταν η απόκριση γιατί στο 09 είναι γρήγορη. Ένιωθα ότι δεν έλεγχα καθόλου τον παίχτη, ειδικά όταν είναι να πασάρει. Στο FIFA μου φάνηκε κάπως καλύτερη αλλά σίγουρα και εκεί έχει πρόβλημα. Υπόψιν, δεν έχω παίξει κάποιο άλλο FIFA τελευταία για να συγκρίνω. Μπορεί να είσαι ο 1000ός που έχει πεί ότι το pro έχει πρόβλημα στην απόκριση αλλα εισαι ο 1ος που λέει ότι εχει το ίδιο πρόβλημα και το FIFA Αν το παιδί έπαιζε pro 09 και έπαιξε fifa10, λογικό είναι να του φαίνονται αργές οι αντιδράσεις των παιχτών κλπ. Αν έχεις παίξει πριν fifa09 και πας στο fifa10, εκτός του ότι έχεις συνηθίσει αυτό τον τρόπο παιχνιδιού, τότε βλέπεις τη διαφορά και ότι το 10 έχει βελτιωθεί. Κι εγώ όταν έπιασα το fifa09 από το pro09, μου φάνηκε πολύ περίεργη η αίσθηση που σου έδινε το παιχνίδι σχετικά με την απόκριση κλπ. Γενικώς, απορώ ακόμα γιατί κάθε χρόνο τρελαίνεστε με το μεν ή το δε...
Tuko Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Έτσι ακριβώς, λες και παίρνουμε κανα φράγκο. Εἰμαι σίγουρος εξάλλου ότι πολλοί από αυτούς που σκοτώνονται δε τα αγοράζουν καν Στα @@ μας για την κάθε εταιρία κλπ, περι ορέξεως.. ^^ Σαν την κανονική μπαλίτσα, τίποτα
nzeppos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Εἰμαι σίγουρος εξάλλου ότι πολλοί από αυτούς που σκοτώνονται δε τα αγοράζουν καν Χαχαχα, σωστός! Κάτσε να μην ήταν το online στη μέση να δεις αν θα τα αγοράζαμε, κι ας τρωγόμαστε κάθε χρόνο για το ποιο είναι το καλύτερο.
dp@pa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 να σας πω γιατι κανουμε συζητήσεις, γιαυτο το θεμα...ειναι λογου παθους, του γκαμινγκ...και αυτα που πιστευουμε. Ειναι κατι σαν Ολυμπιακος, ΠΑναθηναικος... PS3 η ΧΒοχ360, η οτι διποτε αλλο εχουμε στην ζωη μας, σαν hobby. Ενοειτε, παίρνετε οτι θελετε, ενοειτε, δικα σας λεφτα και γουστα. Εξαλλου, εδω ειναι φορουμ να λεμε αποψεις, και οπως φενεται, και ευτηχως, κανεις δεν εχει παντα την ιδια αποψη σε θεματα!. Γιαυτο, καθομαστε και ζοριζόμαστε, ειτε να καυγαδίζουμε, οπως καυγαδίζετε στα θεματα περι Ελληνικου ποδοσφαιρου σε καθημερινή βαση, (δες Ταχηδρομος, Ψιλικατζης)...πρωινά...μην μου πειτε πως δεν έτυχε να ακούσετε, η να μπειτε και εσείς σε συζητήσεις.. Το ιδιο και εδω, μην σας φενεται περίεργο..ειναι ολα θεμα με παθος γιαυτο που μας αρεσει πολυ, το gaming.
skanjos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 όλοι ξέρουν οτι το motion cap γίνεται πολύ σωστα και δεν υπάρχουν προβλήματα....... όπως για παράδειγμα ο ιμπρα στο fifa09 ,έτσι δεν πάει το πόδι όταν κάνει σουτ?χαχαχαχα έλεος τι άλλο θα ακούσουμε. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=SWf9FG6wIW8[/ame]
dp@pa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 εσεις τι θα ακουσετε?...η εμεις τι θα ακουσουμε απο ενα ΝΤΕΜΟ και 70% build...μαλλον δεν ξερετε πως παει η ιστορια..καθε χρονο...και ποσο το ντεμο απεχει απο το αληθινο full version. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!...φανβοισμος στο μαχ.
supermario29 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Έτσι ακριβώς, λες και παίρνουμε κανα φράγκο. Εἰμαι σίγουρος εξάλλου ότι πολλοί από αυτούς που σκοτώνονται δε τα αγοράζουν καν Στα @@ μας για την κάθε εταιρία κλπ, περι ορέξεως.. ^^ Σαν την κανονική μπαλίτσα, τίποτα Εγω προσωπικα, θαβω την konami οπου βρω, γιατι τα PES 2008 και 2009, τα πληρωσα με χρηματα που εβγαλα με ιδρωτα. Οταν λοιπον, δινω τα χρηματα μου και ο εμπορος/πωλητης με κοροιδευει (γιατι αυτο εκανε η konami με τα εκτρωματα που εβγαλε), τοτε 1ον) δεν ξαναγοραζω απ' αυτον και 2ον) προσπαθω να αποτρεψω, με επιχειρηματα οποιον παει ν' αγορασει απο τον απατεωνα. Κατα τ' αλλα, ΑΝ και ΟΠΟΤΕ αποφασισουν στην konami, να βαλουν τον κωλο τους κατω,να δουλεψουν και να φτιαξουν ενα PES σοβαρο και οχι πασαλειματα της πλακας, θα το ξαναγορασω.
Tuko Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! Το βίντεο είναι ΘΕΪΚΟ !!!! - dp@pa: Πρέπει να παραδεχτείς ότι το βίντεο είναι απίστευτο. Μα συμφωνούμε ότι είναι μόνο ένα demo. Το είπα σχεδόν σε όλα τα ποστς μου. Περιμένω να δω τελικές εκδόσεις και από τα 2 ^^ Το μόνο που κάνω προσωπικά ως τώρα είναι να εκφράζω πρώτες εντυπώσεις από 2 ημιτελείς δουλειές, τίποτα παραπάνω. Θα δούμε σε λίγο καιρό.
polakis21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Η ημιτελής δουλειά του φιφα10, είναι χιλιόμετρα μπροστά από την ημιτελή δουλειά του pes2010... Τέλος...
ACMILANGR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 ε εντάξει τέτοια ΣΠΑΝΙΑ bugs υπάρχουν πάντα, και μπορώ να πώ πως θέλω καμια φορά να βλέπω τέτοια! με κάνουν και γελάω! το θέμα ειναι να μήν ειναι συχνά αυτά
nzeppos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Η ημιτελής δουλειά του φιφα10, είναι χιλιόμετρα μπροστά από την ημιτελή δουλειά του pes2010... Τέλος... Βασικά αυτή είναι όλη η ιστορία. Αν υποθέσουμε ότι και οι δύο εκδόσεις είναι γύρω στο 70%, όπως ισχυρίζονται σχεδόν όλοι, αυτή του Fifa έχει πολύ λιγότερα προβλήματα σε σχέση με την κλασική αρπαχτή του Τσακατσούκα (τα λεφτά μου πίσω για το PES2008 ρε απατεώνα). Δεν είπε κανένας ότι το Fifa είναι τέλειο, εδώ έχουμε φτάσει στο 2010 και δεν έχουν διορθώσει ακόμα τα άθλια replays. Και δεν είναι μόνο αυτό. Αλλά καθαρά σε θέμα gameplay, δεν υπάρχει σύγκριση... υγ.: το βίντεο με το Ζλάταν είναι όντως θεϊκό, αλλά προσωπικά δεν το έχω δει ποτέ να συμβαίνει. Αντίθετα κάποια παρόμοια κουλά που έχει το PES (όπως το εξωπραγματικό διώξιμο της μπάλας πάνω στη γραμμή, που περιέγραψα αλλού και κατέργησε όλους τους νόμους του σύμπαντος) το έχω δει πάνω από 2-3 φορές στις λίγες δεκάδες ματς που έχω παίξει στο demo...
skanjos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 υγ.: το βίντεο με το Ζλάταν είναι όντως θεϊκό, αλλά προσωπικά δεν το έχω δει ποτέ να συμβαίνει. Αντίθετα κάποια παρόμοια κουλά που έχει το PES (όπως το εξωπραγματικό διώξιμο της μπάλας πάνω στη γραμμή, που περιέγραψα αλλού και κατέργησε όλους τους νόμους του σύμπαντος) το έχω δει πάνω από 2-3 φορές στις λίγες δεκάδες ματς που έχω παίξει στο demo... για πιο απο τα 2 λές? και τα 2 fifa10 ...... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=G8uDQliIAjg[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=M32XRFlthtE[/ame]
__D3mIaN__ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Αντίθετα κάποια παρόμοια κουλά που έχει το PES (όπως το εξωπραγματικό διώξιμο της μπάλας πάνω στη γραμμή, που περιέγραψα αλλού και κατέργησε όλους τους νόμους του σύμπαντος) το έχω δει πάνω από 2-3 φορές στις λίγες δεκάδες ματς που έχω παίξει στο demo... Επαιζα Fifa09 στο xbox360 με εναν φιλο μου, ειχα παρει την liverpool και κανω ενα αστοχο σουτ, και η καμερα γυρναει να δειξει τον επιθετικο μου (δε θυμαμαι ποιον ειχα τωρα...) και το προσωπο του ηταν στραπατσαρισμενο, τρομαχτικος! Θα μπορουσε να ακουστει κανενας ηχος απο εκεινους σε ταινιες θριλερ, ετσι αποτομος και ανατριχιαστικος... δε το χω ξαναδει ποτε απο τοτε αλλα ημουν σε φαση, οΟ WTF?!
butters9013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Σκάντζε (σικ), στο δεύτερο βίντεο τι ακριβώς κοιτάμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.