klainmaingr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Πάρα πολύ καλή διαφήμιση για game.. Απο τις καλύτερες που έχω δεί. Το μόνο που με ενόχλησε είναι η τρομερά σπασμοδική κίνηση που είχαν οι παίκτες στα πρώτα ingame video. Χαλούσαν πολύ τον γρήγορα ρυθμό της διαφήμισης. Ίσως αυτό είναι και ένα κάτι για αυτούς που παραπονιούνται για τον γρήγορο ρυθμό στο ντέμο και θέλουν να παίζουν ελπίς χορτερού - αγ.αντρέας σε ταχύτητα..
Tigran Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εκπληκτική η διαφήμιση! Από τις καλύτερες στο είδος της! Δεν το συζητώ βέβαια για το πόσα λεφτά "έσκασε" η EA για να την φτιάξει...
kratistos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 ωραία η διαφήμιση (όλοι παίζουν με ps3 ή ιδέα μου είναι ;
nzeppos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Συνεχίζω ακάθεκτος να δοκιμάζω το demo. 3 νέα στοιχεία που μόλις παρατήρησα: 1. Φέτος είναι πιο εύκολο να βάλεις τετατέτ με πλασέ. Λόγω της κίνησης των 360 μοιρών, μπορείς να σημαδέψεις καλύτερα τις γωνίες και δεν έχουμε το συνήθως φαινόμενο να βγαίνεις μόνος σου και να στέλνεις συνέχεια την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα ή στο δοκάρι, ό,τι και να πατήσεις. 2. Αν η μπάλα φαίνεται ότι θα βγει έξω και δεν έχεις εκεί κοντά ένα δικό σου παίχτη να την κυνηγήσει, το ΑΙ συνήθως την αφήνει να βγει (αν είναι υπέρ του). Ειδικά στα άουτ κάνει μπαμ αυτό το πράμα. Ο αμυντικός απλώς την αφήνει να τσουλήσει έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί αυτό σε ποδοσφαιράκι. Μια ζωή ήξερες από πριν ότι αν η μπάλα πάει να βγει και δεν την προλαβαίνεις, το βόιδι ο αμυντικός θα τρέξει να την πιάσει και τότε έχεις ελπίδα να του την κλέψεις. 3. Νίκαγα 1-0 και στο 86' το ΑΙ κάνει αλλαγή και βάζει έξτρα επιθετικό, πράγμα που παρατήρησαν και οι σχολιαστές του αγώνα. Καμία σχέση με το βρωμο-Pro, που όσο και να είναι το σκορ, το ΑΙ μια ζωή στο 80φεύγα βγάζει Messi και βάζει Bojan, βγάζει Zlatan και βάζει "Γκούσταφσον". Αλλαγές που δεν θα έκανε ούτε ο Σόλιντ.
The_Sheep Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.play3-live.com/news-ps3-du-gameplay-pour-fifa-10-16839.html δυο νεα βιντεο απο την φουλ - τελικη build
ACMILANGR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.play3-live.com/news-ps3-du-gameplay-pour-fifa-10-16839.html δυο νεα βιντεο απο την φουλ - τελικη build Μπορεί να φανώ υπερβολικός αλλα στο βίντεο αυτό μου φαίνεται πολύ διαφορετικό το παιχνίδι!
Tuko Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ δε μπόρεσα να το αντέξω ούτε 5 λεπτά το Demo πάντως. Δε ξέρω τι σας αρέσει. Ελπίζω να μην είναι σε αυτά τα χάλια η κανονική έκδοση.
anamenos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ δε μπόρεσα να το αντέξω ούτε 5 λεπτά το Demo πάντως. Δε ξέρω τι σας αρέσει. Ελπίζω να μην είναι σε αυτά τα χάλια η κανονική έκδοση. δεν το ήξερα ότι υπάρχει ακόμη τέτοιου είδους εμπάθεια από fans του Pro, νόμιζα πως μετά το FIFA08 είχαν εξαληφθεί τέτοιους είδους αντιλήψεις για το παιχνίδι της EA...
Tuko Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Προφανώς δεν είδες ότι κράζω και το Pro δίπλα Αλλά αμά μου λεγες ποιο από τα 2 demo, σαφώς και μεταξύ τυφλού ( fifa ) και μονόφθαλμου ( pro ) διαλέγω το 1 μάτι Δεν έχει να κάνει με αντιλήψεις, η έχεις κλωτήσει τόπι στη ζωή σου ή όχι. ( δες τα σχόλια για την απόκριση του παίχτη κλπ που κάνω στο pro ) Επίσης, για να λέω ποιο πάνω ότι ελπίζω να μην έχει αυτά τα χάλια η τελική, προφανώς θα τσεκάρω ΚΑΙ ΤΑ 2
nzeppos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Έλα anamenos, μην σου κάνει εντύπωση, εδώ κοντεύουμε να φτάσουμε στο 2010 και οι... άλλοι ακόμα αναπολούν το Pes6 και "τι φοβερή παιχνιδάρα που ήταν". Που αν το βάλεις σήμερα, αποκλείεται να κάτσεις να ασχοληθείς πάνω από 10' με τα απαρχαιωμένα animations και ball physics, καθώς και τα γραφικά. Τι να νιώσουν από Fifa10... Περιμένουν τη final έκδοση του Τσακατσούκα για να λύσουν όλα τους τα προβλήματα, ακόμα και την πείνα στην Αφρική. Τι Καραμανλής και Παπανδρέου. Αν κατέβαινε ο Τσακατσούκας, αυτόν θα ψήφιζαν για κυβέρνηση. Να τους βγάζει κάθε χρόνο την ίδια μάπα και να νομίζουν ότι είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever. Προς Θεού Tuko, όλα αυτά δεν πάνε για σένα. Σέβομαι την άποψή σου, ακόμα κι αν δεν την καταλαβαίνω. Ωστόσο δεν είδα τι έγραψες για το Προ, γιατί δεν παρακολουθώ πλεόν τα "άλλα" threads, οι τύποι εκεί καταντάνε γραφικοί με αυτά που λένε για να δικαιολογήσουν τον ανύπαρκτο Τσακατσούκα και το τσίρκο του. Εδώ προσπαθούν να μας πείσουν ότι το Pes2010 demo έχει καλούς (ή έστω φυσιολογικούς) τερματοφύλακες, που ακόμα και στο Top Player τα πνίγουν από παντού.... Από 'κει και πέρα τι άλλο να συζητήσεις...
Tuko Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Και τα 2 demo στο xbox 360 Έχουν πρόβλημα με την απόκριση των παιχτών και τα 2 -Ειδικά στο Pro μου έκανε εντύπωση πόσο άσχημη ήταν η απόκριση γιατί στο 09 είναι γρήγορη. Ένιωθα ότι δεν έλεγχα καθόλου τον παίχτη, ειδικά όταν είναι να πασάρει. Στο FIFA μου φάνηκε κάπως καλύτερη αλλά σίγουρα και εκεί έχει πρόβλημα. Υπόψιν, δεν έχω παίξει κάποιο άλλο FIFA τελευταία για να συγκρίνω. Απλά επειδή είχα χρόνια να ασχοληθώ με το FIFA, μου έκανε εντύπωση που άκουγα συνεχώς για καλύτερα γραφικά στο FIFA ενώ είναι εμφανώς χειρότερα ( στα 2 demo πάντα ) + ότι το framerate του φαίνεται χειρότερο ( ;; ) Είναι λίγο θολά και δε φαίνονται να έχουν την ίδια λεπτομέρεια με του PRO. Επίσης μου φαίνεται πιο αργό και οι κινήσεις των παιχτών άτσαλες και περίεργες. Περιμένω όμως να δω και τα 2 σε τελικές εκδόσεις γιατί δε πιστεύω με τίποτα ότι θα βγάλουν τέτοια παιχνίδια ως τελικά προϊόντα. Υπόψιν, παίζω σε 40αρα SONY W5500 @ 1080p. (αυτό το τονίζω γιατί προφανώς σε μικρότερη οθόνη ίσως να μη μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα τη διαφορά στα γραφικά, πχ Blur, sharpness κλπ )
dp@pa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Επίσης μου φαίνεται πιο αργό και οι κινήσεις των παιχτών άτσαλες και περίεργες. ΠΟΙΑΝΟΥ;;;; ΤΟΥ ΠΡΟ? η του φιφα!? ΑΤΣΑΛΕΣ ? ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ? Ξερεις τι σημαινει Mocap? MOTION CAPTURE? Να στο εξηγησω λιγο, επειδη σε βλεπω λιγο μπερδεμενο. Περνουν μια στολή, τιν φοράνε σε καποιον, εχει κατι μπαλιτσες αυτη η στολη, που βασικα, ειναι τα joints του σομα σου, οτι κίνηση κανεις, τα καταγραφει ενα pc, και μετα τις βλεπεις τις ιδιες, κινησεις, ΑΚΡΙΒΩΣ!! στο Pc με ενα stick figure, που μετα αυτο , γινεται σε μορφη human με την βοηθεια, τον γραφιστών, (developers) hmm....μηπως μπερδεψες τις ακομη ρομποτικες κινησεις του προ?
ACMILANGR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Και τα 2 demo στο xbox 360 Έχουν πρόβλημα με την απόκριση των παιχτών και τα 2 -Ειδικά στο Pro μου έκανε εντύπωση πόσο άσχημη ήταν η απόκριση γιατί στο 09 είναι γρήγορη. Ένιωθα ότι δεν έλεγχα καθόλου τον παίχτη, ειδικά όταν είναι να πασάρει. Στο FIFA μου φάνηκε κάπως καλύτερη αλλά σίγουρα και εκεί έχει πρόβλημα. Υπόψιν, δεν έχω παίξει κάποιο άλλο FIFA τελευταία για να συγκρίνω. Μπορεί να είσαι ο 1000ός που έχει πεί ότι το pro έχει πρόβλημα στην απόκριση αλλα εισαι ο 1ος που λέει ότι εχει το ίδιο πρόβλημα και το FIFA Επίσης μου φαίνεται πιο αργό και οι κινήσεις των παιχτών άτσαλες και περίεργες ε τώρα το άκουσα και αυτό!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.