Προς το περιεχόμενο

Fifa10 (PS3, Xbox360)

anamenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω ελπιζω ρε παιδια να δω διαφορες στα σουτ, δλδ το fifa νομιζω αν του εβαζα καπου ενα πλην θα ηταν στα σουτ, δεν ειναι ασχημα αλλα δεν υπαρχει ποικιλια, και κυριως στα μαρκινα δυνατα σουτ, η σουτ στην κινηση. Παιρνει η μπαλα γρηγοροτερα υψος απο οτι δυναμη και ως εκ τουτου σπανια τα μακρινα ευθυβολα δυνατα σουτ εξω απο τη περιοχη. Παρολο που στα promo videos του fifa 10 ειδα αρκετα καλα μακρυνα σουτ, θελω να δω και απο κοντα για να μου φυγει το βαρος... μακαρι, αυτο αν φτιαξουν θα ειμαι ακτι παραπανω απο ευχαριστημενος.:)

μάλλον δεν έχει παίξει το demo :-)

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φοβερό το φιφα έχω ενθουσιαστεί τα είχα εγκαταλείψει τα ποδοσφαιράκια μετά από συνεχόμενες τις μουφες(pro) και τα προηγούμενα fifa ήταν καλά αλλά δεν με έκαναν να κολλήσω.

Δημοσ.

Ρε παιδια μονο εγω το βλεπω δεν ξερω? αλλα το φιφα10 εχει χειροτερα γραφικα απο το 09 οχι απλως οτι δεν βελτιωθηκαν.παιξτε το ντεμο και καπακι βαλτε το 09.ειναι φανερη η διαφορα.ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω την ΕΑ.και αυτο εχει γινει και αλλες φορες και στο φιφα και στο live.τα γραφικα να ειναι χειροτερα απο την περσυνη χρονια.

Δημοσ.
Ρε παιδια μονο εγω το βλεπω δεν ξερω? αλλα το φιφα10 εχει χειροτερα γραφικα απο το 09 οχι απλως οτι δεν βελτιωθηκαν.παιξτε το ντεμο και καπακι βαλτε το 09.ειναι φανερη η διαφορα.ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω την ΕΑ.και αυτο εχει γινει και αλλες φορες και στο φιφα και στο live.τα γραφικα να ειναι χειροτερα απο την περσυνη χρονια.

ηρεμησε...το ιδιο ηταν το φιφα 09 ντεμο.. ΠΡεπει να καταλαβεις, οτι το full version θα ειναι ολοκληρωτικο σε ολες τις κατηγοριες. 70% build ειτανε...δεν γινεται να πηγαινουν πισω με τα γραφικα. Θα ειναι ποιο smooth και πιο καθαρα στο τελικο. Θυμησου με οταν βγει.. :)

Δημοσ.

Λοιπόν θα πώ και εγώ την γνώμη μου για τα γρασφικά

εν μέρη συμφωνώ μαζί σου αλλα αυτά οφείλονται κατα την γνώμη μου σε 2 λόγους

1) Το γήπεδο που επέλεξε δεν ειναι καθαρό sunny, είναι dry, και τα καλά γραφικά που "πιάνει" το FIFA ειναι στον δυνατό ήλιο (δεν μπορώ να καταλάβω άφού ξέρουν τα δυνατά σημεία τους δεν τα δείχνουν στο demo)

2)Κάθε χρόνο το DEMO έχει χειρότερα γραφικά απο το τελικό, είμαι σίγουρος πως το τελίκό θα ειναι καλύτερο απο το FIFA 10.

πάντως τα μοντέλα δεχτήκαν μεγάλες βελτιώσεις, κυρίως στις φάτσες, βάλες replay πάτα τον αριστερό λεβιέ προς τα δεξια (ειναι καινούργιο σύστημα αυτό, ζουμάρει στα πρόσωπα) και δες τις λεπτομέρειες. Όπως και το γρασίδι, στο replay φαίνεται πολύ ωραίο και ειναι 3D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:22 ----------

Acmilan tο 0:52 για καλό το έβαλες; Που μπαίνει ο ένας μέσα στον άλλον; Ωραίο βίντεο κατα τα άλλα.

Μια χαρά ειναι, πταίσμα ειναι μπροστά σε άλλα παιχνίδια για να μην μιλήσω για τον αντίπαλο...

Δημοσ.

Μακαρι να ειναι καλυτερα στο κανονικο παιχνιδι.πιο καθαρα τουλαχιστον.Το μονο σιγουρο σαν καλυτερευση των γραφικων ειναι οτι εχουν φτιαξει πιο σωστα τα σωματα των παικτων και φενονται πιο ποδοσφαιρικα σηλαδη ειναι πιο λεπτοι στο ανω μερος του σωματος οι παικτες σε σχεση με το προηγουμενο που εμοιαζαν πιο πολυ με πολιστες ή μπασκετμπολιστες με τριγωνες πλατες και φτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...