jorge13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Θα πεσει πολύ καψιμο αυτό τον Οκτώβρη.......... Μου φένεται πως η ΕΑ έχει το πανω χερι στο football gaming... όχι μονο φέτος με το 10 αλλά από πέρσι με το 2009!!!
pscrazy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Θα πεσει πολύ καψιμο αυτό τον Οκτώβρη..........Μου φένεται πως η ΕΑ έχει το πανω χερι στο football gaming... όχι μονο φέτος με το 10 αλλά από πέρσι με το 2009!!! Σωστα καταλαβες!
tommy_angelo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Αν το Fifa 10 καταφέρει να ειναι καλύτερο του 09 τότε πραγματικά θα μιλάμε για έπος. Το Fifa 09 νομίζω ειναι το πιο πλήρες ποδοσφαιράκι που έχει βγει ποτέ και με ανάγκασε να μην παίζω αλλο PRO όπως έκανα τόσα χρόνια. Για να μη μιλήσω για τα ανεπανάληπτα ματς που έπαιξα και συνεχίζω να παίζω με φίλους με ομάδες που σε άλλα ποδοσφαιράκια δεν υπάρχουν ούτε για πλάκα. Γιατί Oldham-Wycombe μόνο στο Fifa μπορείς να παίξεις και μάλιστα με τόσο καλό gameplay! Για να κλείσω να πω οτι και φέτος θα δοκιμάσω και τα 2 στο 360 αλλα νομίζω οτι το PRO πρέπει να διορθώσει πολλά πράγματα αν θέλει να πάρει ξανά τα σκήπτρα.
pscrazy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Για να κλείσω να πω οτι και φέτος θα δοκιμάσω και τα 2 στο 360 αλλα νομίζω οτι το PRO πρέπει να διορθώσει πολλά πράγματα αν θέλει να πάρει ξανά τα σκήπτρα. Παλι fifa θα παιζεις φιλαρακο...ονειρο ειναι για την κοναμι να φτιαξει κατι σαν το fifa!!!!:-)
pantnick Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Αν και ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα πρωταθλήματα που θα έχει, το βρίσκω απίθανο...Μακάρι όμως μήπως κάνω καμια νίκη με την Καβάλα...Αγαπούλες...
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Αν και ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα πρωταθλήματα που θα έχει, το βρίσκω απίθανο...Μακάρι όμως μήπως κάνω καμια νίκη με την Καβάλα...Αγαπούλες... τι να κάνεις;;; νίκη;;;; :lol:
pantnick Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ρε μας τελειώσες το μπλόκ αποδείξεων και μιλάς?...Ο καλύτερος πελάτης μας είσαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Γνωρίζει κανένας για την έκδοση στο Pc παιδιά? Θα αλλάξει επιτέλους να γίνει σαν το ps3 και xbox360? Είναι κρίμα να παίζουμε διαφορετικό fifa στο pc και διαφορετικό στις κονσόλες. Να μπορούμε δηλαδή να κοντραριστούμε με κανένα φιλαράκι στο Ps3 όπως γίνεται στο Pro γιατί δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια να παίζουμε fifa στο ps3. Τέλος ξέρει κανένας για ημερομηνίες κυκλοφορίας? Δεν ανέφεραν τίποτα σχετικό, επομένως πάλι παρακατιανή έκδοση θα βγάλουν για υπολογιστές. Εξάλλου, και πέρσι που υποσχέθηκαν "next gen PC version" ένα αίσχος ήταν το αποτέλεσμα, οπότε πόσο να τους πιστέψει κανείς? Πάλι καλά που έχουμε την Konami και προγραμματίζει εκδόσεις νέας γενιάς για τους υπολογιστές...
pantnick Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 http://beta.easports.com/media/play/feature-video/RutteratE3
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 http://beta.easports.com/media/play/feature-video/RutteratE3 με υποκατάστατα την βγάζει ο μαϊνας... συνεντεύξεις κτλ
pantnick Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Όχι ρε...δεν τα βλέπω.Αυτοί θα βγάλουν και dvd με συνεντεύξεις στο τέλος ετσι όπως πάει.Έχουμε κατι μήνες ακόμα μάινα....
Blackjim Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 http://www.eurogamer.net/videos/the-eurogamer-tv-show-fifa-10
pantnick Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Απο fifasoccerblog.com Posted in: NewsFIFA 10 Has An “Extra Special New Feature” FIFA 10 producer David Rutter’s Twitter was updated last night with something that will set tongues wagging… "I will be testing latest builds tomorrow that’ll be travelling on the producer tour with me … extra special new feature will be unveiled =)"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.