teofross Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 εδω παντως καλο θα ειναι να λεμε αποψεις μονο για τις κονσολες.καθως σε pc φορματ ειναι απκετα διαφορετικα τα παιχνιδια.Πχ τα προηφουμενα φιφα ηταν καπως αθλια στο pc ενω στις κονσολες ηταν δυναμη.μπορει και το προ εβο στο pc να ειναι καλο οποτε ας μην τα μπλεκουμε
Tigran Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν τα μπερδεύω, απλά θεωρώ ότι αφού βάλανε Ελληνικά στην PC έκδοση, προφανώς θα υπάρχει και στην έκδοση των παιχνιδομηχανών. Πάντως από σχόλια που διάβασα στο PESHellas, το PES10 είναι καλύτερο στο X360 από ότι στο PC.
Basilisc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε σεις ποιό demo παίζετε του pc ή του 360; Έχουν τελικά διαφορά όπως τα fifa;
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα πάλι μου φάνηκε αρκετά καλύτερο του PC. Πιο σωστός ρυθμός, πιο αργό και καλύτερα γραφικά. Δεν νομίζω να ασχοληθώ ξανά με την έκδοση του 360. Όλα αυτά βέβαια εντελώς επιγραμματικά, γιατί βάζω Fifa10 τώρα και τελειώνουν τα ψέματα.
The_Sheep Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 σε κορνερ στα τελευταια λεπτα κατεβαινει και ο τερματοφυλακας!!! δεν ξερω αν ηταν και στο 09 αλλα τωρα το ειδα
dp@pa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 ναι ρε, το ειχανε! στο 09. Οχι συνεχεια..αλλα το εγινε αρκετες φορες σε μενα...στο 09 παντα!
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως είδα επιτέλους φάουλ από επικίνδυνο παιχνίδι. Πήγα να πάρω μια κεφαλιά και ο τσέλιγκας ο αμυντικός σήκωσε το πόδι πάνω κι απ' το κεφάλι μου ακόμα. Ούτε κατάλαβα τι έγινε γιατί δεν με ακούμπησε και η φάση συνεχίστηκε με πλεονέκτημα. Μόλις έχασα την μπάλα αμέσως σφύριξε φάουλ. Το είδα στο replay και κουφάθηκα, πρωτοφανές σε ποδοσφαιράκι.
pantnick Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 ναι ρε, το ειχανε! στο 09. Οχι συνεχεια..αλλα το εγινε αρκετες φορες σε μενα...στο 09 παντα! Όταν έχεις το quick tactic σε Full επίθεση κατεβαίνει πάντα.Ίσως και ανάλογα με το σύστημα της ομάδας...
Tigran Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ο Παναθηναϊκός με την Γαλατάσαραϊ παίζουν στο Slow ή είναι ιδέα μου;
The_Sheep Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ο Παναθηναϊκός με την Γαλατάσαραϊ παίζουν στο Slow ή είναι ιδέα μου; δεν ξερω παντως αυτα τα bug με τους τερματοφυλακες πρεπει να τα διορθωσουν
Basilisc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Όποιος είδε το ρυθμό στα Τσέλσι-Πόρτο και Ιντερ-Μπάρτσα υπό καταρακτώδη βροχή καταλαβαίνει ποιός είναι ο ρυθμός ενός αγώνα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Το Fifa το κατάφερε φέτος χωρίς να γίνει φλιπεράκι.
skanjos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Όποιος είδε το ρυθμό στα Τσέλσι-Πόρτο και Ιντερ-Μπάρτσα υπό καταρακτώδη βροχή καταλαβαίνει ποιός είναι ο ρυθμός ενός αγώνα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Το Fifa το κατάφερε φέτος χωρίς να γίνει φλιπεράκι. δεν έχει έναν ρυθμό το σύγχρονο ποδόσφαιρο....παράδειγμα η μπαρτσελόνα κάνει κατοχή της μπάλας σε αργό ρυθμό με σίγουρες πάσες ,αλλα όταν κάνει επίθεση και φτάνει η μπάλα σε ένα απο τα wingers πάντα αλλάζει σε επιθετικό ρυθμό και παίζει με γρήγορη ταχύτητα ή με φλιπεράκι 1-2 πάσες για να μπεί στην περιοχή(όταν ο winger δεί ελέυθερο χώρο).πολύ λίγες ομάδες παίζουν τον ίδιο ρυθμό 90 λεπτά του αγώνα,συνήθως αγγλικές ομάδες φορτσάρουν συνέχεια αλλα και μερικές απο αυτες αλλάξανε στύλ τα τελευταία χρόνια (arsenal,liverpool) από το να μην μπορώ να παίξω τα 1-2 φλιπεράκια της μπαρτσελόνα καθόλου καλύτερα να τα έχει μέσα και στο κέντρο ή στην άμυνα
polakis21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Όπως και να είναι, το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερο από το άθλιο πλέον pes2010... Η υπόθεση τελείωσε και τυπικά για φέτος...
mixalisss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Συμφωνω απολυτα παιδια...τελος ο τσακατσουκας δεν αντεξα να παιξω ουτε ολοκληρο το ματς...αν φτιαξοθν και λιγο τα γραφικα στο επομενο θα μιλαμε για το απολυτο φιφα!
Basilisc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 δεν έχει έναν ρυθμό το σύγχρονο ποδόσφαιρο.... Ο μόνος λόγον για να αλλάξει ρυθμό μια ομάδα είναι να έχει κριθεί το παιχνίδι. Γι'αυτό και στα παιχνίδια που είπα δεν έπεσε καθόλου. Φυσικά υπάρχουν 2 ειδών ρυθμοί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Φάνηκε χθές στα παιχνίδια τον ελληνικών ομάδων. παράδειγμα η μπαρτσελόνα κάνει κατοχή της μπάλας σε αργό ρυθμό με σίγουρες πάσες ,αλλα όταν κάνει επίθεση και φτάνει η μπάλα σε ένα απο τα wingers πάντα αλλάζει σε επιθετικό ρυθμό και παίζει με γρήγορη ταχύτητα ή με φλιπεράκι 1-2 πάσες για να μπεί στην περιοχή(όταν ο winger δεί ελέυθερο χώρο). Η μπάρτσα είναι μονίμως στην επίθεση. Η κατοχή έχει να κάνει με τους επιθετικούς που κινούνται συνέχεια και τη σιγουριά της πασας . Αυτό δεν είναι φλιπεράκι αλλά τριγωνάκια.Φλιπεράκι είναι αυτό που γίνεται στην Ελλάδα που η μπάλα φτάνει μετά από 10 κόντρες στον επιθετικό. πολύ λίγες ομάδες παίζουν τον ίδιο ρυθμό 90 λεπτά του αγώνα,συνήθως αγγλικές ομάδες φορτσάρουν συνέχεια αλλα και μερικές απο αυτες αλλάξανε στύλ τα τελευταία χρόνια (arsenal,liverpool) Οι δύο συγκεκριμένες που αναφέρεις, παρότι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, φτάνουν με 3 πάσες στην αντίπαλη περιοχή. Κάτι που μπορεί να γίνει πλέον στο Fifa και ήταν σχεδόν αδύνατον πέρισυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.