supermario29 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 1)ψιλο ρομποτικές μπορώ να πώ2) δεν ξέρω ακόμα, αν και δεν νομίζω 3)καλή ειναι αλλα δεν ειναι fluid όπως του FIFA Ευχαριστω. Θα το δω κι εγω το απογευμα. Μπορει να ειναι και η πρωτη χρονια που δεν θα το παρω.....Το κοροιδο, οσο πληρωσε πληρωσε.
ACMILANGR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 γενικά δεν δίνει αέρα του φρέσκου. βέβαια DEMO ειναι, ποτέ δεν ξέρεις ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:45 ---------- ειναι γερμανικο το ντεμο τελικα? γερμανικο;;; προς έκπληξη μου είδα ότι έχει ελληνικό μενού!! μήπως είμαστε off topic?
supermario29 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 γενικά δεν δίνει αέρα του φρέσκου. βέβαια DEMO ειναι, ποτέ δεν ξέρεις Μα ακριβως επειδη ειναι demo, αρα πρεπει να μας προϊδεάσει για το τι βελτιωσεις εχουν γινει ετσι ωστε να το αγορασουμε, επρεπε να ειναι καλο.
polakis21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά περάστε τις συζητήσεις του προ στο άλλο τόπικ...
teofross Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 εγω θα ηθελα αντεικημενικα αν μπορει καποιος που επαιξε το ντεμο,ασχετως αν του αρεσει ή οχι το προ να ποσταρει αν τελικα μετα απο τοοοοσα χρονια εχουν καταφερει να φτιαξουν το anomation της κηνησης του παικτη σαν το φιφα καπως ανθρωπινο δηλαδη και οχι αυτο το πραγμα που μεχρι και περσυ ηταν σαν να στριβει δεξια - αριστερα sprite του pacman.τρεχω φουλ ξαφνικα τσακ γυρναω αναποδα.τσακ ξανα αναποδα.σαν να βλεπεις ποδοσφαιρακι σα super mario.ειλικρινα αυτο να φτιαξουν ολο το παιχνιδι θα αλλαξει απο αυτο μονο
polakis21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε μάλλον δεν το έφτιαξαν: [ame] [/ame] Δες στο 0:10 πως τρέχει ο ισπανός...
supermario29 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε μάλλον δεν το έφτιαξαν: Δες στο 0:10 πως τρέχει ο ισπανός... Και δυστυχως, εκτος του ρομποτικου τρεξιματος, βλεπω οι τερματοφυλακες παλι πιανουν πουλια στον αερα......
ACMILANGR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 εγω θα ηθελα αντεικημενικα αν μπορει καποιος που επαιξε το ντεμο,ασχετως αν του αρεσει ή οχι το προ να ποσταρει αν τελικα μετα απο τοοοοσα χρονια εχουν καταφερει να φτιαξουν το anomation της κηνησης του παικτη σαν το φιφα καπως ανθρωπινο δηλαδη και οχι αυτο το πραγμα που μεχρι και περσυ ηταν σαν να στριβει δεξια - αριστερα sprite του pacman.τρεχω φουλ ξαφνικα τσακ γυρναω αναποδα.τσακ ξανα αναποδα.σαν να βλεπεις ποδοσφαιρακι σα super mario.ειλικρινα αυτο να φτιαξουν ολο το παιχνιδι θα αλλαξει απο αυτο μονο θα σου απαντήσω απο αυτά που είδα παίζοντας το, ΟΧΙ τα animations δεν πολυ αλάξανε και ΔΕΝ μου άρεσαν ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:18 ---------- Φίλε μάλλον δεν το έφτιαξαν: Δες στο 0:10 πως τρέχει ο ισπανός... για να πώ την αλήθεια αυτό το βίντεο δείχνει μόνο τα καλύτερα animations...
polakis21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Φαντάσου αν αυτά είναι τα καλύτερα τί γίνεται...
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μπα, δεν υπάρχει σύγκριση, μην ασχολείστε. Εγώ 2-3 αγώνες θα παίξω ακόμα και τέλος. Σε κάθε ματς PES2010 που παίζω, μου αρέσει όλο και λιγότερο γιατί ανακαλύπτω συνεχώς κουσούρια που δεν είχα παρατηρήσει ή δεν είχαν εμφανιστεί πιο πριν.
Basilisc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε συ θα με κάνεις να μην το κατεβάσω καν. Στο Fifa πάντως είναι το αντίθετο από όσα περιγράφεις για το Pro. Όσο παίζεις σου αρέσει περισσότερο και ανακαλύπτεις καινούργια πράγματα.
Tigran Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Πριν λίγο ανακάλυψα ότι στο FIFA 10 έχει χέρι! Επίσης, οι εκφωνητές είναι απίστευτοι μερικές φορές. Κάνουν ολόκληρες αναλύσεις περι των παικτών, το γήπεδο, την ομάδα κτλ.
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε συ θα με κάνεις να μην το κατεβάσω καν. Στο Fifa πάντως είναι το αντίθετο από όσα περιγράφεις για το Pro. Όσο παίζεις σου αρέσει περισσότερο και ανακαλύπτεις καινούργια πράγματα. Όχι ρε συ, εντάξει, κατέβασέ το. Τζάμπα είναι στο κάτω κάτω. Παίζεται γενικά, δεν είναι και η απόλυτη μάπα που πάνε να το παρουσιάσουν. Απλώς θα δεις και ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που λέμε ότι έχει. Για το χέρι στο Fifa απλώς έλπιζα να υπάρχει (γιατί οι παίχτες άπλωναν πολύ τις... χερούκλες τους, λόγω των ρεαλιστικών animations). Αλλά δεν το έχω δει μέχρι τώρα. Εξαιρετικό! Μόνο το PES 4 ή 5 (νομίζω) είχε τέτοιο feature.
Tigran Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, όντως. Το είχαν βάλει κάποια στιγμή στα PES, αλλά μετά χάθηκε. "Θέατρο" δεν βρήκα να έχει ακόμα το FIFA. Ελπίζω να βάλουν στην τελική έκδοση! Πάντως πιστεύω ότι φέτος το PES θα πουλήσει στην Ελλάδα περισσότερο από ότι το FIFA. Όχι μόνο γιατί οι περισσότεροι δεν ξεκολλάνε με την έννοια "PRO", αλλά και επειδή από ότι διάβασα βάλανε ελληνικά μενού στην έκδοση για το PC και ακόμη διότι θα έχει περισσότερες ελληνικές ομάδες από πέρυσι. Εντάξει, ο καθένας διαλέγει και παίρνει. Εγώ που δεν παίζω σχεδόν καθόλου με ελληνικές(εκτός του Παναθηναϊκού ), δεν με ενδιαφέρουν οι ελληνικές ομάδες και τα μενού. Και στα γραφικά δεν τρώω μεγάλο κόλλημα. Τόσα χρόνια παίζαμε PES με χειρότερα γραφικά από ότι είχε το FIFA, τώρα θα μας πειράξει το αντίστροφο; Επίσης, μου αρέσει η στροφή 180 μοιρών που έχει κάνει η EA στην φιλοσοφία της εταιρείας. Ακούει τις απαιτήσεις των πελατών και κυνηγάει να βγάλει ποιοτικά προϊόντα(βλ. NFS Shift που είναι εξαιρετικό σε σχέση με τα προηγούμενα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.