Προς το περιεχόμενο

Fifa10 (PS3, Xbox360)

anamenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
dpapa,μου φαίνεται έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα...

μπα...δεν νομιζω φιλε μου. Αλλοι εχουν παρεξυγηση το παιχνιδι, οχι εγω. Ξερω τι βλεπω και τι παίζω...το arcade ακόμη να μου το εξηγήσετε ομως..και αρχίζω να ανησυχώ.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έβαλα πρώτη φορά να παίξω ένα ματσάκι σε slow mode και νομίζω μου άρεσε περισσότερο (δεν ξέρω όμως αν ήταν επειδή μου φάνηκε πιο ρεαλιστικό ή επειδή γενικά μου αρέσει το αργόοοοοο ποδόσφαιρο, σα να λέμε γ' εθνική και κάτω, γιόμα κι άγιος ο Θεός).

Στα καπάκια έβαλα ένα σε normal mode και στην αρχή μου ξύνισε, αλλά αργότερα συνήθισα, κυρίως γιατί τελικά δεν έχει καμια δραματική διαφορά στην ταχύτητα. Άλλωστε ακόμα και στο normal, αν θέλεις να παίξεις αργά και τσούκου-τσούκου, μια χαρά μπορείς να το καταφέρεις.

Το εκπληκτικό όμως θα είναι να αλλάξει η ταχύτητα στο full game (και δεν θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό). Δηλαδή η EA Sports να ακούσει τις παρατηρήσεις όσων δοκίμασαν το παιχνίδι. Άρα δεν το βλέπουν μόνο ως demo αλλά ως κανονικό beta testing. Για συγκρίνετε το με τη στάση των "άλλων" (ρε Τσακατσούκα, ακόμα ζεις ρε, πότε θα φας χώμα να γλεντήσουμε).

Δημοσ.

Αν ο αντίπαλος παίκτης είναι καλός, ακόμα και στο normal, θα αναγκάζεσαι να παίζεις λίγο πιο αργά και με λιγότερο βιαστικές κινήσεις, αφού τώρα οι αμυντικοί έχουν την δυνατότητα να πετάγονται μπροστά από τον επιθετικό και να κλέβουν την πάσα.

Επιμένω να πιστεύω ότι στο Slow το παιχνίδι καταντάει βαρετό και χάνεται όλο το fun side. Στο Normal υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ ρεαλισμού και διασκέδασης.

Δημοσ.
μπα...δεν νομιζω φιλε μου. Αλλοι εχουν παρεξυγηση το παιχνιδι, οχι εγω. Ξερω τι βλεπω και τι παίζω...το arcade ακόμη να μου το εξηγήσετε ομως..και αρχίζω να ανησυχώ.

Ε ρε συ...Όταν είπαν οι άλλοι arcade,εννοούσαν μόνο για την ταχύτητα.Και ίσως ήταν λίγο υπερβολικό.Μην καταπιάνεσαι τόσο εύκολα.

nzeppos,το να παίζεις με γιόμες δεν είναι και πολύ ποδόσφαιρο.

Δημοσ.
Έβαλα πρώτη φορά να παίξω ένα ματσάκι σε slow mode και νομίζω μου άρεσε περισσότερο (δεν ξέρω όμως αν ήταν επειδή μου φάνηκε πιο ρεαλιστικό ή επειδή γενικά μου αρέσει το αργόοοοοο ποδόσφαιρο, σα να λέμε γ' εθνική και κάτω, γιόμα κι άγιος ο Θεός).

Στα καπάκια έβαλα ένα σε normal mode και στην αρχή μου ξύνισε, αλλά αργότερα συνήθισα, κυρίως γιατί τελικά δεν έχει καμια δραματική διαφορά στην ταχύτητα. Άλλωστε ακόμα και στο normal, αν θέλεις να παίξεις αργά και τσούκου-τσούκου, μια χαρά μπορείς να το καταφέρεις.

Το εκπληκτικό όμως θα είναι να αλλάξει η ταχύτητα στο full game (και δεν θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό). Δηλαδή η EA Sports να ακούσει τις παρατηρήσεις όσων δοκίμασαν το παιχνίδι. Άρα δεν το βλέπουν μόνο ως demo αλλά ως κανονικό beta testing. Για συγκρίνετε το με τη στάση των "άλλων" (ρε Τσακατσούκα, ακόμα ζεις ρε, πότε θα φας χώμα να γλεντήσουμε).

ακριβως ετσι ειναι.δεν ειναι τρομερη διαφορα ταχυτητας αλλα στην τελικη υπαρχει και το slow.και να στε σιγουροι οτι λαμβανουν πολυ υποψη το feed των gamers.Εδω στο nbalive10 απο οτι διαβασα ο lead gameplay designer mike wang ,θα βγαλει patch λεει που θα εχει πληκτρο να γεινεται pivot moves ,κατι τετοιο τεσπα που δεν υπηρχρ στο ντεμο.επειδη το ζητησαν οι gamers.

Δημοσ.

Εγώ δεν παίζω μόνο με γιόμες, βάζω και την μπάλα κάτω όπου με παίρνει. Αλλά για βάλε τηλεόραση να δεις κανα παιχνιδάκι Β' εθνικής και πιο κάτω (μη σου πω και σε πολλά παιχνίδια Σούπερλίγκας) να δεις αν οι γιόμες είναι ποδόσφαιρο ή όχι! :devil: Must είναι! :mrgreen:

(ειδικά τώρα με τις βροχές που έχει βαλτώσει η μισή χώρα, θα δούμε μεγάλη μπάλα)

Δημοσ.
Ε ρε συ...Όταν είπαν οι άλλοι arcade,εννοούσαν μόνο για την ταχύτητα.Και ίσως ήταν λίγο υπερβολικό.Μην καταπιάνεσαι τόσο εύκολα.

ελα να αναβω φωτιες ρε....το να καταπιανόμουν, έχει να κανει με τον πολακι..:P..παλιές εποχές...ασε πως ακούγεται όταν γραφω, δεν τα παίρνω τοσο σοβαρά..εχω και εγω τα δικα μου. αυτο ειναι ενα ξέσπασμα!...μην το παρεξηγήσ

Δημοσ.
Γιατί,ποιος σου είπε ότι β' και γ' εθνική παίζουν μπάλα?

Θέμα γούστου είναι. Εγώ που είμαι περισσότερο μπασκετικός παρά της μπάλας, βλέπω ποδόσφαιρο πιο πολύ για το χαβαλέ. Οπότε από το να δω ένα αγγλικό ή ισπανικό παιχνίδι (που τρέχουν όλοι πάνω κάτω σαν παλαβοί) προτιμώ κανα τοπικό παιχνίδι της επαρχίας, ντάλα μεσημέρι, να γελάει ο κάθε πικραμένος με αυτά που γίνονται. Α ρε μάνα μου, αυτή είναι η μπάλα.

1soccer2_0.jpg

Δημοσ.

κ στο slow παιδια φαινεται η διαφορα ταχυτητας

ειναι λιγο εως πολυ ξενερωτικο αυτο.ελπιζω να το φτιαξουν στην τελικη εκδοση

Δημοσ.
lol!!!Χαχα!:-DΠες έτσι...Τώρα μάλιστα,συνέχισε!:P

ρε μεχρι και μπαναρισμα εφαγα για τις αποψεις μου! λολ απο σενα περιμενα για να συνεχισω?.λοολ..χαχ:-D

Δημοσ.

Στο slow , χωρίς να έχει πολύ μεγάλη διαφορά, το παιχνίδι φαίνεται πιο στρωτό. Το καλύτερο για μένα θα είναι το slow του ντέμο να είναι το normal της τελικής έκδοσης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...