dp@pa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως αν αυτοί που παίζουν Fifa πρέπει να έχουν μισήσει ή να μην ξέρουν την KONAMI.Έπαιξα το demo του 2010 και αυτό το παιχνίδι δεν είναι playable.Δεν ξέρω πως διασκεδάζεται με αυτό το game.... και πες μας οτι διασκεδάζεις καλύτερα με το προ ασπουμε?..Το φιφα 09 το έπαιξες? Αν δεν το έπαιξες..τοτε καταλαβαίνω και εγω την στάση σου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:16 ---------- Μόνο και μόνο φίλε (που μας λες και αμπαλους, έλεος), που έχει πιο γρήγορο ρυθμό από το 09 (μέχρι και σε ψηφοφορία σε ΕΑ φόρουμ το λένε) αυτό το κάνει πιο arcade από το φιφα09. Απλό...Ελπίζω στις επιλογές ταχυτήτων να είναι σωστοί για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι... Και για να ευθυμήσουμε και λίγο dpapa, αυτός ο ρυθμός παρακάτω είναι ΝΑΙ πιο ρεαλιστικός από το φιφα10. Και φαντάσου ότι το πλάνο είναι από ζουμαρισμένη κάμερα, που σημαίνει ότι από πιο μακριά θα είναι πιο αργό! http://www.youtube.com/watch?v=1nUf7otEYTE&eurl=http%3A%2F%2Fforums%2Eevo%2Dweb%2Eco%2Euk%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D52601%26page%3D207&feature=player_embedded Απλά το παραθέτω για να δεις τον ρυθμό, τίποτα παραπάνω... και ο ρυθμός, ρυθμίζεται, και απο τι άκουσα, και ονλινε ρυθμίζεται. Οπως το θες εσυ.
nzeppos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, ενώ τα τελευταία μουφοPro είναι η επιτομή του ποδοσφαίρου. Τι πίνετε και δεν μας δίνετε. Τι άλλο να πούμε πια για το Fifa10, εδώ μιλάμε για το καλύτερο και αρτιότερο ποδοσφαιράκι που έχει δημιουργηθεί ποτέ και κάποιοι ακόμα επιμένουν για τα Μπρο.
ACMILANGR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως αν αυτοί που παίζουν Fifa πρέπει να έχουν μισήσει ή να μην ξέρουν την KONAMI.Έπαιξα το demo του 2010 και αυτό το παιχνίδι δεν είναι playable.Δεν ξέρω πως διασκεδάζεται με αυτό το game.... εμείς δεν την βρίσκουμε με playmobil.... αλήθεια πως γίνεται τα FIFA να μήν ειναι Playable και να πέρνουν τις καλύτερες βαθμολογίες και να πουλάνε τρελά;
anamenos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, ενώ τα τελευταία μουφοPro είναι η επιτομή του ποδοσφαίρου. Τι πίνετε και δεν μας δίνετε. Τι άλλο να πούμε πια για το Fifa10, εδώ μιλάμε για το καλύτερο και αρτιότερο ποδοσφαιράκι που έχει δημιουργηθεί ποτέ και κάποιοι ακόμα επιμένουν για τα Μπρο. :-D:-D:-D εμείς απλά θέλουμε το αρτιότερο ποδοσφαιράκι (FIFA10) να είναι ακόμη καλύτερο όταν κυκλοφορήσει και δεν πιστεύω να διαφωνείς και εσύ ότι an ρίξουν λίγο κάτω την ταχύτητα θα έχουμε το απίστευτο...
ACMILANGR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 :-D:-D:-D εμείς απλά θέλουμε το αρτιότερο ποδοσφαιράκι (FIFA10) να είναι ακόμη καλύτερο όταν κυκλοφορήσει και δεν πιστεύω να διαφωνείς και εσύ ότι an ρίξουν λίγο κάτω την ταχύτητα θα έχουμε το απίστευτο... χριάζεται να πέσει η ταχύτητα και ΘΑ ΠΕΣΕΙ, όπως και οι GK θα βελτιωθούν
G_Zisis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά,έπαιξα κι εγώ το ντέμο εδώ και κάτι μέρες.Έχω να πω ότι η ea απλά γίνεται αγνώριστη.Τι να πω τώρα?Τα 'χετε πει όλα εσείς.Όλα ήταν τέλεια και δουλεμένα. Αυτό που λέτε για το ρυθμό,πιστεύω πως μια μικρή μείωσή του στην retail θα είναι αρκετή.
anamenos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 χριάζεται να πέσει η ταχύτητα και ΘΑ ΠΕΣΕΙ, όπως και οι GK θα βελτιωθούν πραγματικά όμως σε όλους τους υπόλοιπους τομείς, το παιχνίδι είναι ένα αριστούργημα και θα φάμε άγριο κάψιμο και φέτος...
polakis21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Α μπράβο, τώρα έρχεστε στα λόγια μου... Αν στην τελική έκδοση ρίξουν τον ρυθμό ένα μικρό κλικ και διορθώσουν και τους τερματοφύλακες όπως λένε, τότε θα μιλάμε για το απόλυτο...
supermario29 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, ενώ τα τελευταία μουφοPro είναι η επιτομή του ποδοσφαίρου. Τι πίνετε και δεν μας δίνετε. Τι άλλο να πούμε πια για το Fifa10, εδώ μιλάμε για το καλύτερο και αρτιότερο ποδοσφαιράκι που έχει δημιουργηθεί ποτέ και κάποιοι ακόμα επιμένουν για τα Μπρο. Τι ρωτας κι εσυ, αφου ειναι γνωστο......
anamenos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Τι ρωτας κι εσυ, αφου ειναι γνωστο...... ε ναι μονό με μπάφους μπορείς να παίξεις πλέον το "άλλο" παιχνίδι...
Blackjim Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 έκανα επιτέλους το animation tribute!! θέλω τα σχόλια σας! Πολυ καλο το βιντεακι. Περιμενω πως και πως να γυρισω κι εγω σπιτι απο την κολοεξεταστικη για να δω το demo. Τα animations παντως ειναι απιστευτα. Δε νομιζω πως το 09 ειχε τετοιες κινησεις...
dp@pa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 έκανα επιτέλους το animation tribute!! θέλω τα σχόλια σας! Βραβο...απίστευτο και τέλειο το βιντεο σου. Αυτο απλα πρεπει να κλειση πολλά στόματα πλεον, ειδικα αυτο που λενε...ARCADE! εδω στο βιντεο ειναι σαν να βλεπουμε αληθινό αγωνα... μεχρι και η φατσες μια χαρα φενονται με αυτο το βιντεο. τώρα τα διάφορα κακα που βρηκατε...ειδικα σε ενα 70% demo build..ειναι για γελια. Αν δεν μπορειτε να καταλαβετε τι διαφορα εχει ενα ντεμο και ενα full version....τεσπα...αυτο που εχουμε σαν ντεμο, και τα βιντεο, και τα previews, λενε εντελως το αντιθετο με πολλους εδω μεσα που το κραζουν.
polakis21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι τέλειες οι κινήσεις στο βίντεο αλλά: Ρε dpapa πότε θα καταλάβεις τί λέμε? Και 1000 animations να βάλεις αν η ταχύτητα είναι πιο γρήγορη απότι πρέπει, το παιχνίδι χαλάει τον ρυθμό και φαίνεται πιο arcade από το προηγούμενο. Αν το φιφα10 είχε την ταχύτητα του φιφα09 θα μιλούσαμε για το τέλειο...
G_Zisis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 dpapa,μου φαίνεται έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα...
teofross Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδια μην τρελενεστε με την ταχυτητα.Υπαρχει και το slow.δεν ειναι και τετοια η διαφορα πια με το περσυνο να τρελαθουμε.Βαζουμε το slow.Αφηστε που η ταχυτητα γενικοτερα μπορει να ειναι διαφορετικη στο full game.αυτο ειχε συμβει αρκετες φορες και στο παρελθον και με το προ,που στο ντεμο πηγαινε πιο γρηγορα απο οτι στο full.Αυτο αλλαζει και αναλογα με το feedback που δεινει ο κοσμος στα φορουμς της ΕΑ.Η ΕΑ οσο λιγοι αλλοι τα τελευτεα χρονια λαμβανει πολυ υποψη τα σχολια των παικτων απο τα ντεμο και οχι μονο και κανει διορθωτικες κηνησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.