Προς το περιεχόμενο

Fifa10 (PS3, Xbox360)

anamenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καμία υπερβολή φίλε μου. Δεν σου τη λέω επειδή προτιμάς αργότερο ρυθμό. Αυτά είναι γούστα του καθενός που δεν έχει δικαίώμα κανένας να αλλάξει.Άλλωστε εγώ ακόμα περιμένω το RED CARD SOCCER NEXT GEN. :) (Πω πω τι θυμήθηκα ο θεός)

Ξέρεις θα με χάλαγε αφάνταστα να έβλεπα αυτόν το ρυθμό με τις λεγόμενες μικρές ομάδες αλλά παίζοντας Σικάγο-Σικάγο είδα πολύ πιο αργό ρυθμό.

Ίσως να σε ξενίζει η βελτιωμένη ευελιξία των παιχτών και έχεις δίκιο για κάτι αμυντικά γομάρια.

Αλλά:

1.Επιτέλους μπορώ να χρησιμοποιώ ευκολότερα το τάκλιν,

2.Έβαλα γκολ με το καλάμι με έναν άμπαλο του Σικάγο,

3.Ο διαιτητής έδωσε φάουλ για επικίνδυνο παιχνίδι,

4.Η άμυνα στηρίζεται στις σωστές τοποθετήσεις και όχι στην αδυναμία κίνησης των αντιπάλων,

5.Μπορείς επιτέλους να τριπλάρεις κοντά στις γραμμές του πλαγίου,

6.Τώρα πια οι παίχτες στις διεκδικήσεις δεν τρίβονται απλά μεταξύ τους αλλά και βγαίνουν από την πορεία τους,

...καθώς και πολλά πολλά άλλλα μικρά πραγματάκια που για εμένα προσωπικά κάνουν καλύτερο το παιχνίδι.

Έχει φυσικά ακόμα προβλήματα (φτιάξτε τα Replay ρεεεεεεεεεεεε) αλλά είναι καλύτερο.

Δεν περίμενα φυσικά να αναλυφθεί η Αμερική.

Όσο η ΚΟΝΑΜΙ δεν αλλάζει τροπάριο αυτό που θα βλέπουμε είναι μικρές βελτιώσεις που θα κάνουν καλύτερο το παιχνίδι. Ότι γινόταν τόσο καιρό στο PRO δηλαδή.

Όταν αναγκαστεί να κάνει ότι η ΕΑ, που έφτιαξε κάτι από την αρχή, ίσως δουμε κάτι μοναδικό.

Δημοσ.

Άιντε, έπαιξα μερικούς ακόμα αγώνες σήμερα και όσο πιο πολύ παίζω, τόσο περισσότερο μου αρέσει. Πλέον έχω καταφέρει να κρατάω και το ρυθμό του αγώνα με παιχνίδι κέντρου και να μην τρέχω συνέχεια πάνω κάτω. Πιστεύω ότι με την έλευση του κανονικού παιχνιδιού και τις μικρότερες ομάδες που θα υπάρχουν εκεί, θα δούμε ακόμα πιο ρεαλιστική μπάλα (δηλ. αργάααααααα). Οι ομάδες του demo μου δίνουν την εντύπωση ότι γενικά πιέζουν πολύ ψηλά και η πρώτη ζώνη της άμυνας βρίσκεται... μετά τη γραμμή του κέντρου, δεν κάθεται κανένας πίσω.

Κατά τ' άλλα περιμένω το τέλος του μήνα για να γελάσω με το φετινό εγχείρημα του ανύπαρκτου Τσακατσούκα. Το ακόμα μεγαλύτερο αστείο είναι κάποιοι τραγικοί τύποι που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το Pro είναι καλύτερο και πως δεν υπάρχει πιθανότητα να ξεπεραστεί ποτέ...

Δημοσ.
Το ακόμα μεγαλύτερο αστείο είναι κάποιοι τραγικοί τύποι που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το Pro είναι καλύτερο και πως δεν υπάρχει πιθανότητα να ξεπεραστεί ποτέ...

Ναι δυστυχως... ειναι περισσοτερο μια προκαταληψη, και μαλιστα τη δικαιολογω. Αν σκεφτουμε οτι επι σειρα ετων τα ποδοσφαιρακια της EA ηταν ιδια, χωρις ρεαλισμο, με προκαθορισμενες εξελιξεις κινησεων και τροπων που μπορουσες να σκοραρεις, να αναπτυχθεις, να αμυνθεις (ακομα και να χτυπησεις τους αντιπαλους ποδοσφαιριστες η τον διαιτητη με συνδυασμους κουμπιων).

Με απλα λογια απο το International Super Star Soccer εως το Pro Evolution Soccer 6... τα ινια τα ειχε καθαρα και δικαια η Konami. Οταν αλλαξε ομως η ομαδα ανταπτυξης του fifa και δημιουργησανε το Fifa 09, νομιζω οτι ολοι ειδαμε οχι απλα ενα βημα προοδου, αλλα μια εντελως διαφορετικη εικονα στα ποδοσφαιρακια, ενα πραγματικα δυνατο come back που οι κολλημενοι με το Pro, δε το αντιληφθηκαν και για ευνοητους λογους δε μπορουσαν να πειστουν οτι η EA ειχε πλεον εναν σπουδαιο τιτλο ισαξιο του pro εως και καλυτερο. Οσοι ομως το δοκιμασαν.... καταλαβαν! Και πλεον ξερουμε ποιο απο τα δυο ποδοσφαιρακια ειναι εξομειωτης και ποιο arcade.. ;) (fifa ftw)

Δημοσ.

+1000 τα ειπατε ολα...

Υ.Γ. και εγω παντως ειμαι υπερ του ρυθμου που ειχε το 09 αλλα αν δεν ερθει το κανονικο παιχνιδι να το δω συνολικα δεν λεω τιποτε ακομα.

Δημοσ.

Σωστός o xaros. Κι εγώ προτιμώ τον ρυθμό του φιφα09, χωρίς να σημαίνει ότι το 10 είναι μούφα και ότι δεν θα το παίξω όπως νομίζουν μερικοί και μου την λένε...

Στην Ελλάδα που ήταν όλοι μπρο και μπλεϊστέισον πλέον έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα και ο κόσμος βλέπει την αλήθεια. Υπάρχει όμως αυτό το κατάλοιπο σε ποσοστό 20-30% θα έλεγα εγώ, που δεν ανέχεται το φιφα να είναι καλύτερο και μόνο στην σκέψη, και δεν το ακουμπάει από κομπλεξισμό και προκατάληψη...

Πάντως θα περιμένω την τελική έκδοση του φιφα10 για την τελική μου κρίση...

Δημοσ.
Σωστός o xaros. Κι εγώ προτιμώ τον ρυθμό του φιφα09, χωρίς να σημαίνει ότι το 10 είναι μούφα και ότι δεν θα το παίξω όπως νομίζουν μερικοί και μου την λένε...

Στην Ελλάδα που ήταν όλοι μπρο και μπλεϊστέισον πλέον έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα και ο κόσμος βλέπει την αλήθεια. Υπάρχει όμως αυτό το κατάλοιπο σε ποσοστό 20-30% θα έλεγα εγώ, που δεν ανέχεται το φιφα να είναι καλύτερο και μόνο στην σκέψη, και δεν το ακουμπάει από κομπλεξισμό και προκατάληψη...

Πάντως θα περιμένω την τελική έκδοση του φιφα10 για την τελική μου κρίση...

να ρίξουν λίγο κάτω την ταχύτητα και οι πάσες στο semi να μην είναι τόσο ακριβίας.

στο forum της EA υπάρχει και ενα vote από τους υπεθύνους του site

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa10-demo-feedback/809654-game-speed-thoughts-comments-vote-here-discuss.html

όσοι έχετε λογαριασμό ψηφίστε ότι είναι-----> It's Too Fast <----- για να στείλουμε ένα μήνυμα στους παραγωγούς να πέσει λίγο κάτω η ταχύτητα του παιχνιδιού...

Δημοσ.

Ρε anamenos μην λες τέτοια πράγματα γιατί θα βγει ο dpapa και θα μας βρίσει όλους! Το φιφα10 είναι τέλειο, τέλος! Χαχα!

Επιβεβαιώνομαι λοιπόν που μιλούσα για γρήγορο παιχνίδι, πιο arcade ελαφρά από το 09. Αλλά και για το semi εγώ θα σου πω ότι στο manual που παίζω εγώ σε όλα, είναι πανεύκολο έτσι όπως το έχουν κάνει. Δεν είναι manual αυτό! Φτιάξτε το!

Δημοσ.
Ρε anamenos μην λες τέτοια πράγματα γιατί θα βγει ο dpapa και θα μας βρίσει όλους! Το φιφα10 είναι τέλειο, τέλος! Χαχα!

Επιβεβαιώνομαι λοιπόν που μιλούσα για γρήγορο παιχνίδι, πιο arcade ελαφρά από το 09. Αλλά και για το semi εγώ θα σου πω ότι στο manual που παίζω εγώ σε όλα, είναι πανεύκολο έτσι όπως το έχουν κάνει. Δεν είναι manual αυτό! Φτιάξτε το!

To αrcade να μου το εξηγήσετε επειδή, δεν το βλέπω πουθενά! που ακριβώς βλέπετε το arcade ρε αμπαλοι?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:28 ----------

αα και το ΦΙΦΑ 10 ειναι Τελειο...ευτυχώς θα το δείτε και εσείς, στο last version. όπως πάντα...και κάθε χρόνο. Βιάζεστε να βρείτε τα κακά..οταν δεν υπαρχουν, φτιάξανε οτι κακό είχε από το περσινό. Αλλο λιγο να μου πειτε και το προ ειναι καλυτερο φετος...

ΧΑΧΑΧΑ! αντε..πλεον.

Δημοσ.

Μόνο και μόνο φίλε (που μας λες και αμπαλους, έλεος), που έχει πιο γρήγορο ρυθμό από το 09 (μέχρι και σε ψηφοφορία σε ΕΑ φόρουμ το λένε) αυτό το κάνει πιο arcade από το φιφα09. Απλό...Ελπίζω στις επιλογές ταχυτήτων να είναι σωστοί για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι...

Και για να ευθυμήσουμε και λίγο dpapa, αυτός ο ρυθμός παρακάτω είναι ΝΑΙ πιο ρεαλιστικός από το φιφα10. Και φαντάσου ότι το πλάνο είναι από ζουμαρισμένη κάμερα, που σημαίνει ότι από πιο μακριά θα είναι πιο αργό!

http://www.youtube.com/watch?v=1nUf7otEYTE&eurl=http%3A%2F%2Fforums%2Eevo%2Dweb%2Eco%2Euk%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D52601%26page%3D207&feature=player_embedded

Απλά το παραθέτω για να δεις τον ρυθμό, τίποτα παραπάνω...

Δημοσ.
To αrcade να μου το εξηγήσετε επειδή, δεν το βλέπω πουθενά! που ακριβώς βλέπετε το arcade ρε αμπαλοι?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:28 ----------

[/color]αα και το ΦΙΦΑ 10 ειναι Τελειο...ευτυχώς θα το δείτε και εσείς, στο last version. όπως πάντα...και κάθε χρόνο. Βιάζεστε να βρείτε τα κακά..οταν δεν υπαρχουν, φτιάξανε οτι κακό είχε από το περσινό. Αλλο λιγο να μου πειτε και το προ ειναι καλυτερο φετος...

ΧΑΧΑΧΑ! αντε..πλεον.

Πάντως αν αυτοί που παίζουν Fifa πρέπει να έχουν μισήσει ή να μην ξέρουν την KONAMI.Έπαιξα το demo του 2010 και αυτό το παιχνίδι δεν είναι playable.Δεν ξέρω πως διασκεδάζεται με αυτό το game....:X

Δημοσ.

Προσωπικά, το demo του FIFA10 είναι ότι ποιο απολαυστικό έχω παίξει ποτέ, αλλά αυτές οι γρήγορες εναλλαγές παιχνιδιού και οι λανθασμένες επιλογές της γραμμής άμυνας, έχουν αφαιρέσει λίγο από αυτό που λέγαμε στο FIFA08-FIFA09 build up play,

Πιστέυω ο λόγος που το έκαναν έτσι είναι για να τελειώσουν το PRO, αλλά οι αντιδράσεις από τους παλαιότερους παίκτες είναι έντονες και θα υπάρξουν κάποιες διορθώσεις στο retail version...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...