chill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Τα σπάει το παιχνιδάκι και φέτος!!! Θα λιώσουμε το κορμί μας!!! Το μοναδικό αρνητικό που βρήκα είναι ότι δεν υπάρχουν όλες οι φάτσες στα rosters, π.χ. ο Ben Arfa και ο Fernando Morientes στην Marseille με την οποία παίζω.
ACMILANGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 βγάζει μάτια οτι πρόκειται για κάτι πολύ δυνατό
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Έλα, να περάσει ο επόμενος πικραμένος για να πει ότι το PES2 είναι καλύτερο από όλα τα Fifa, επειδή το Pro είναι Pro και τα Fifa είναι Fifa (στηριζόμενος και σε 2-3 βίντεο άμπαλων που έχει δει, χωρίς καν να έχει παίξει το παιχνίδι). Μπορείτε να μου πείτε τι απόδοση έχει το παρακάτω στοίχημα? "23/10 βγαίνει το demo του Pro, το κατεβάζουμε, παίζουμε κανα πεντάλεπτο ΜΑΞΙΜΟΥΜ (πέρσι δεν άντεξα ούτε τόσο, ακριβώς στο 22' το έβγαλα γελώντας και δεν έπαιξα ξανά PES2009) και γυρνάμε στο Fifa, το οποιο τότε θα θέλει λίγο παραπάνω από βδομάδα για να κυκλοφορήσει" Για μένα πάντως δίνω απόδοση 1,02.
pantnick Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Εκεί στην ΚΟΝΑΜΙ θα έχουν δύσκολο μήνα.... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=yoqeaEAbhQQ[/ame] Review του 3ου build μετα το demo... http://www.epltalk.com/scooreys-fifa-10-gameplay-impressions/10921
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μπα, έχει αποδειχθεί τόσα χρόνια ότι δεν νιώθουν καθόλου στην Konami. Αφού και Donkey Kong να βγάλει ο Τσακατσούκας (τα λεφτά μας πίσω) πάλι θα το αγοράσουν οι pes fans.
polakis21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Κοιτάξτε τί λένε όμως στο WENB: When I came back last night from a long journey I instantly downloaded the FIFA 10 demo. I was exhausted, but couldn’t stop playing the game. The subtle changes (very much like PES on the PS2 days) are massive in the way they change how you play the game, and the abundance of animations were a joy to behold. But there was something in the back of my mind which told me, after hours of fun, that PES 2010 is very close – much closer than people think. I grabbed the phone and one by one phoned the guys at work and asked their opinion. Having a more casual outlook they told me of their love for FIFA 10, but couldn’t get over the visual side of PES 2010 and how poorly the kits, player models and actual players look in FIFA 10. Gameplay wise, they were more impressed with FIFA 10, but claimed it was very close, with PES 2010 refinement from this code to final to be a key factor in what game they will play this year. Μην προτρέχετε. Καθίστε να δουμε και κρίνουμε...
teofross Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Κοιτάξτε τί λένε όμως στο WENB: Having a more casual outlook they told me of their love for FIFA 10, but couldn’t get over the visual side of PES 2010 and how poorly the kits, player models and actual players look in FIFA 10. Gameplay wise, they were more impressed with FIFA 10, but claimed it was very close, with PES 2010 refinement from this code to final to be a key factor in what game they will play this year. Μην προτρέχετε. Καθίστε να δουμε και κρίνουμε... Μα καλα,αντε να πω ναι στις φατσες το pes ειναι καλυτερο απο το φιφα.Αλλα "but couldn’t get over the visual side of PES 2010 and how poorly the kits, player models and actual players look in FIFA 10."!!!!! Δηλαδη τους αρεσε το gameplay του φιφα αλλα το εβρισκαν λιγο οσον αφορα τα μοντελα παικτων γενικοτερα?? Τις εμφανισεις!!!!! Τι? το τρεξιμο των παικτων του φιφα που ειναι μακραν καλυτερο,ενα παιδακι να βαλεις θα το καταλαβει κατευθειαν πιο φενεται πιο αλθηθινο? Ρε παιδια!! Υμαρτον.Τι λεμε τωρα? Δεν λεω μπορει να ειναι πολυ καλο το προ φετος,αλλα οχι οτι τα μοντελα παικτων - εμφανισεις κλπ γενικοτερα ειναι καλυτερα απο το φιφα.Θα ξεχασουμε και αυτα που βλεπουνε.Τι ποσταρουμε τωρα? Οτι μπουρδα βγει και πει ο καθε Π@π@ρας στο νετ? Αφου τα βλεπουμε ολοι με τα ματια μας...Ελεος
ACMILANGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 και μόνο που αυτό το PES FUNBOY site ασχολείται τόσο έντονα και προσπαθεί να ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ το FIFA 10 για να υψώσει το PES λέει πολλά...
anamenos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 τι περιμένετε να πούνε τα fanboys δλδ???
nzeppos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως δεν πιστεύω τίποτα αν δεν το δω με τα μάτια μου, γιατί θυμάστε πολύ καλά ότι και πέρσι και πρόπερσι τις ίδιες διθυραμβικές κριτικές είχαμε για το Προ και τελικά όλοι ξέρουν που καταλήξαμε...
clarco5 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μόλις έπαιξα το demo! Τέλειο!!! Νομίζω ότι η ΕΑ εκτός του ότι έχει φτιάξει ένα απίστευτα αληθοφανές game, ξαναγυρνάει και στη fun πλευρά του παιχνιδιού. Το ευχαριστιέσαι καλύτερα ακόμα και από το fifa09. Ακόμα πιο γρήγορες πάσες, πιο γρήγορη μεταφορά της μπάλας απ'τη μια περιοχή στην άλλη, και πιο εύκολα γκολ Ελπίζω το θέμα με τους παίκτες που κατευ8ύνονται μέσα στα δύχτυα μόλις πετύχουν τέρμα, να λυθεί στην τελική version
polakis21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά όσο περισσότερο παίζω, τόσο πιστεύω ότι ίσως το φιφα09 να είναι καλύτερο, όσο κι αν ακούγεται παράξενο αυτό... Πολύ απότομες κινήσεις, γρήγορες και αφύσικες μεταφορές μπάλας από την μια περιοχή στην άλλη, πολύ πιο εύκολο το παιχνίδι όταν παίζεις με όλα στο manual και η μπάλα μου φαίνεται με λιγότερο βάρος...Καλή η πληθώρα πολλών νέων animation αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά. Δεν μου κάνει το κλικ. Βάζω το φιφα09 και με πορώνει πιο πολύ... Ίσως είναι νωρίς. Θα περιμένω να δω την τελική έκδοση για να καταλήξω.
teofross Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Ειναι βελτιωμενο σε ολους τους τομεις απο το φιφα09.Τι να πιασει κανεις.Απλα καλυτερο στα παντα.Η 360 κηνηση μια χαρα φενεται παντου ακομα και οταν εισαι αμυνα ,οταν τρεχεις γενικοτερα.Το ΑΙ cpu επιτελους το εφτιαξαν και νιωθεις σαν να παιζεις με human λιγακι οσον αφορα το worldclass. αυτα που εχω διαβασει περι οτι το 09 ειναι καλυτερο ,ουτε κατα διανια.τρομερη κηνηση πασες σουτ cpu AI αμυνα και επιθεση,ball physicks ,players physics,αναμετηρησεις ,αληθοφανη σπρωξιματα,τι να πω.σουπερ.Η μεταφορα αμυνα -επιθεση,μια χαρα ειναι.απλα το cpu AI οπως και θα επρεπε ειναι πιο επιθετικη και αμυνα και επιθεση.Οπως οταν παιζουμε τα vs human.Οσο για το πιο ευκολο ειλικρινα δεν το νομιζω.Θεωρω το worldclass level του ντεμο πολυ ανωτερο και απο το legendary του fifa09.Τωρα αν δεν αρεσουν ολα αυτα σε καποιους.τι να πω.Ε υπομονη ερχεται το προ.ή υπαρχει και το καλο φιφα09.Παντως για μενα ειναι ξεκαθαρα ανωτερο το παιχνιδι
__D3mIaN__ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μόλις έπαιξα το demo! Τέλειο!!!Νομίζω ότι η ΕΑ εκτός του ότι έχει φτιάξει ένα απίστευτα αληθοφανές game, ξαναγυρνάει και στη fun πλευρά του παιχνιδιού. Το ευχαριστιέσαι καλύτερα ακόμα και από το fifa09. Ακόμα πιο γρήγορες πάσες, πιο γρήγορη μεταφορά της μπάλας απ'τη μια περιοχή στην άλλη, και πιο εύκολα γκολ Ελπίζω το θέμα με τους παίκτες που κατευ8ύνονται μέσα στα δύχτυα μόλις πετύχουν τέρμα, να λυθεί στην τελική version Αι καλα.... ακομα γελαω! "γρηγορες πασες"? "πιο γρηγορη μεταφορα της μπαλας απο τη μια περιοχη στην αλλη"? τι ειναι τεννις? ετσι διανυονται 100μετρα γηπεδου? ε βεβαια... αν εχεις μαθει να παιζεις arcade ποδοσφαιρακια (pro) και οχι εξομειωτες(fifa)... τοτε ναι, σε καταλαβαινω. Οσο για το πιο ευκολα γκολ...απλα []_, ([]) []_, Δε μου αφηνεις αλλη επιλογη απο το να σε φανταζομαι ως παιχτη που δε παιζει ουτε στο προτελευταιο επιπεδο, οσο για την επιλογη "slow" στο gameplay μαλλον δε ξερεις καν που ειναι στα menu του game και το "κανω παιχνιδι τακτικης για να φτασω στο γκολ" δε το χρειαζεσαι καθοτι πατωντας το sprint (στο 2ο αντε 3ο επιπεδο δυσκολιας) θα παρεις τη μπαλα απο την αμυνα, θα περασεις ολη την ομαδα, θα δωσεις και μια πασα ετσι για να δεις πως ειναι να πατας το κουμπι της πασας και θα μπει και ενα γκολ ψεμα.... επειδη το "ΑΙ" ειναι αθλιο οπως λενε μερικοι... η επειδη το παιχνιδι κεντρου ειναι αθλιο και οι παικτες καθονται και κοιτανε τη μπαλα... ΜΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ... τετοιοι τραβανε βιντεακια και μου τα λενε και promo! ΗΜΑΡΤΟΝ.... Δε περιγραφω αλλο................!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.