teofross Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 δεν το εχω παιξει δυστηχως ακομα αλλα σαυτο που λεει ο fearwhatnow για το Ai cpu οτι φτανει με 3-4 πασες στην περιοχη μας μπορει για καποιους να ειναι οχι καλο αν οντως ισχυει αλλα νομιζω οτι το χρειαζοτανε το παιχνιδι διοτι χωρις να ηταν καποιος και ιδιαιτερα φοβερος παικτης στο 09 καταντουσε ετσι οπως επαιζε το cpu ακομα και στο δυσκολοτερο επειπεδο να βαριεσαι πολυ.φαντασια ελαχιστη και οπως ειπωθηκε agressivness του cpu για να σκοραρει μηδαμινη.οποτε επαιζε ενας εμπειρος παικτης σχεδον μονο για να σκοραρει.καμια ανυσηχια να φαει γκολ ακομα και με υποδεεστερη ομαδα.πραγμα που οδηγουσε σε "μερα με την νυχτα διαφορα" οταν στο καπακι εμπαινε να παιξει online πχ διπλο.τωρα για τα υπολοιπα θα εχω και εγω αποψη οταν το δω το βραδυ
anamenos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω καποιες αποριες.Ειδα ενα καρο videos με gameplay απο το demo και η αποψη μου ειναι οτι το παιχνιδι ειναι χειροτερο απο το 09.Δεν ξερω αν ειναι λογω του οτι ειναι demo αλλα αυτα που βλεπω ειναι:1) Δεν υπαρχει καθολου build-up παιχνιδι κεντρου ειτε απο CPU ειτε απο αυτον που παιζει καθως οι παικτες του κεντρου ειναι απλα π ο υ θ ε ν α και μακρια ο ενας απο τον αλλον. 2) Η ταχυτητα ειναι ενα κλικ πανω και μαλλον πρεπει καποιος να παιζει στο slow για να ειναι νορμαλ. 3) Το CPU AI ειναι τραγικο.Μολις εχουν την μπαλα στην κατοχη τους το πρωτο που κοιτανε να κανουν ειναι να ντριπλαρουν και πασαρουν μετα απο αιωνες. 4) Το CPU AI εχει προβλημα να διατηρησει την μπαλα εντος αγωνιστικου χωρου οταν παιζει κοντα στις γραμμες.(Πιθανως παλι επειδη η λογικη στο first touch ειναι dribble) 5) To CPU AI φτανει στην περιοχη με 3-4 πασες απο την δικη του περιοχη.Αυτο δεν ειναι sim.Ειναι "τρικ" της ΕΑ για να φανει πιο βελτιωμενο και aggressive το AI. 6) To depth of field ειναι overused και θελει διορθωση. Αυτα βλεπω απο τα videos και μου φαινεται λιγο αστοχος ο ενθουσιασμος αρκετων που μιλανε για καλυτερο παινχιδι απο το 09. PES2010 για σένα τότε...
fearwhatnow Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 PES2010 για σένα τότε... Δεν ειμαι φαν ουτε fifa ουτε pes.Ο,τι βλεπω και στα δυο καλο ή ασχημο το επισημαινω.Ο,τι ανεφερα πιο πανω ειναι ξεκαθαρο στα videos.Ειδικα παιχνιδι κεντρου δεν υφισταται και αν θελεις μπορω να βαλω καμια δεκαρια βιντεο που αποδεικνυεται.Ισως το διορθωσουν στο retail αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα μεχρι τωρα.Στο fifa10 το 80-90% της δρασης ειναι στις δυο πλευρες της επιθεσης.Δεν ξερω αν υπαρχει γραφημα που δειχνει το ποσοστο παιξιματος της μπαλας ανα περιοχη μετα το τελος του αγωνα.Αν πραγματικα υπαρχει θα βοηθουσε πολυ να δουμε αν εχω δικιο ή οχι.
papeipa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ειμαι φαν ουτε fifa ουτε pes.Ο,τι βλεπω και στα δυο καλο ή ασχημο το επισημαινω.Ο,τι ανεφερα πιο πανω ειναι ξεκαθαρο στα videos.Ειδικα παιχνιδι κεντρου δεν υφισταται και αν θελεις μπορω να βαλω καμια δεκαρια βιντεο που αποδεικνυεται.Ισως το διορθωσουν στο retail αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα μεχρι τωρα.Στο fifa10 το 80-90% της δρασης ειναι στις δυο πλευρες της επιθεσης.Δεν ξερω αν υπαρχει γραφημα που δειχνει το ποσοστο παιξιματος της μπαλας ανα περιοχη μετα το τελος του αγωνα.Αν πραγματικα υπαρχει θα βοηθουσε πολυ να δουμε αν εχω δικιο ή οχι. Ρε αδερφε θα μας τρελανεις τελειως?Το επαιξες το ντεμο?Αν οχι μολις το παιξεις τοτε να εκφερεις γνωμη.......Απο τα βιντεο δεν φαινεται τπτ και πιστεψε με μολις το ποιασεις στα χερια σου το ρημαδι δεν θα θες να το αφησεις με τπτ. Κοιτα αυτο http://www.easportsfootball.co.uk/media/play/video/9110476 αλλα και αυτο http://www.easportsfootball.co.uk/media/play/video/9113830 για να δεις οτι λες ασχετα πραγματα.....
casabel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Χάλι μαύρο είναι το παιχνίδι και φυσικά δε ξελασπώνει απο τα εντυπωσιακά (για άλλη μια φορά) γραφικά του. Απουσιάζει παντελώς η τρομερή αίσθηση του τινάγματος στα διχτάκια στο τέρμα (η πεμπτουσία στη μπάλα) και φυσικά σε ρεαλισμό και gameplay είναι πολύ πίσω και απο τα χειρότερα PES (των τελευταίων χρόνων)
supermario29 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ειμαι φαν ουτε fifa ουτε pes.Ο,τι βλεπω και στα δυο καλο ή ασχημο το επισημαινω.Ο,τι ανεφερα πιο πανω ειναι ξεκαθαρο στα videos.Ειδικα παιχνιδι κεντρου δεν υφισταται και αν θελεις μπορω να βαλω καμια δεκαρια βιντεο που αποδεικνυεται.Ισως το διορθωσουν στο retail αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα μεχρι τωρα.Στο fifa10 το 80-90% της δρασης ειναι στις δυο πλευρες της επιθεσης.Δεν ξερω αν υπαρχει γραφημα που δειχνει το ποσοστο παιξιματος της μπαλας ανα περιοχη μετα το τελος του αγωνα.Αν πραγματικα υπαρχει θα βοηθουσε πολυ να δουμε αν εχω δικιο ή οχι. Παντως στο demo, εγω προσωπικα, και παιχνιδι κεντρου εκανα μια χαρα. Πιο ευκολα απ'οτι στο 09. Οτι ειναι πολυ πιο επιθετικο το "πνευμα" του CPU αντιπαλου, ειναι. Δεν υπαρχει αμφιβολια. Αλλα οχι και δεν υφισταται παιχνιδι κεντρου.
__D3mIaN__ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω καποιες αποριες.Ειδα ενα καρο videos με gameplay απο το demo και η αποψη μου ειναι οτι το παιχνιδι ειναι χειροτερο απο το 09.Δεν ξερω αν ειναι λογω του οτι ειναι demo αλλα αυτα που βλεπω ειναι:1) Δεν υπαρχει καθολου build-up παιχνιδι κεντρου ειτε απο CPU ειτε απο αυτον που παιζει καθως οι παικτες του κεντρου ειναι απλα π ο υ θ ε ν α και μακρια ο ενας απο τον αλλον. 2) Η ταχυτητα ειναι ενα κλικ πανω και μαλλον πρεπει καποιος να παιζει στο slow για να ειναι νορμαλ. 3) Το CPU AI ειναι τραγικο.Μολις εχουν την μπαλα στην κατοχη τους το πρωτο που κοιτανε να κανουν ειναι να ντριπλαρουν και πασαρουν μετα απο αιωνες. 4) Το CPU AI εχει προβλημα να διατηρησει την μπαλα εντος αγωνιστικου χωρου οταν παιζει κοντα στις γραμμες.(Πιθανως παλι επειδη η λογικη στο first touch ειναι dribble) 5) To CPU AI φτανει στην περιοχη με 3-4 πασες απο την δικη του περιοχη.Αυτο δεν ειναι sim.Ειναι "τρικ" της ΕΑ για να φανει πιο βελτιωμενο και aggressive το AI. 6) To depth of field ειναι overused και θελει διορθωση. Αυτα βλεπω απο τα videos και μου φαινεται λιγο αστοχος ο ενθουσιασμος αρκετων που μιλανε για καλυτερο παινχιδι απο το 09. 1) Κανεις λαθος, σαφως και υπαρχει παιχνιδι κεντρου, απλα επειδη κ εγω εχω δει απειρα βιντεο θα σου πω 3 πραγματα, 1ον οσοι παιζουν και ανεβαζουν βιντεο ειναι αχρηστοι, γιατι ουτε παιζουν στο μεγιστο επιπεδο δυσκολιας, ουτε βαζουν το gameplay στο slow(γιατι εκει ειναι το φυσιολογικο, μη ψαρωνεις με τη λεξη slow), και γιατι κανενας μα κανενας δε παιζει με το LT για να κινουν τους παιχτες γρηγορα με κατοχη. Επισης κανεις στα promo vids δε παιζει με συστηματα γι αυτο και η τοποθετηση των παιχτων ειναι χαοτικη και αστεια! 2)Για την ταυτητα σου ειπα παραπανω...slow... 3)Επαναλαμβανω... παιξτε στο τελευταιο επιπεδο, ολα τ αλλα δεν εχουν ιχνος προκλησης... 4)Οπως παραπανω.. 5)Αν ξερεις να κοψεις χωρους, να παιξεις man2man defending, και ενω κρατας πατημενο το 1st defender pressure να πατας και το 2nd defender pressure... δε νομιζω με 3 πασες να σου ρθουν στην περιοχη και να σου ανοιξουν την αμυνα. 6)Δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα τι θελεις να πεις στο τελος....
polakis21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Χάλι μαύρο είναι το παιχνίδι και φυσικά δε ξελασπώνει απο τα εντυπωσιακά (για άλλη μια φορά) γραφικά του. Απουσιάζει παντελώς η τρομερή αίσθηση του τινάγματος στα διχτάκια στο τέρμα (η πεμπτουσία στη μπάλα) και φυσικά σε ρεαλισμό και gameplay είναι πολύ πίσω και απο τα χειρότερα PES (των τελευταίων χρόνων) Τί;Ποιός;Που; Θεέ μου τί άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μου και θα δουν τα ματάκια μου...
dp@pa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Τί;Ποιός;Που; Θεέ μου τί άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μου και θα δουν τα ματάκια μου... πω πω..ευτυχώς εχεις και υπομονη με καποια θεματα...ευτυχώς δεν θα απαντήσω σε αυτο που είπε, επειδή θα με μπαναρουν σιγουρα. Αλλα τελοσπαντον...μονος του κανει κρίση, απο τι καταλαβα...αλλο ενας στους κολλημένους category.
fearwhatnow Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Οκ!Thanks D3mian!Ειπα 'απο οσα εχω ΔΕΙ στα videos'.Με καλυπτει η απαντηση σου σε σχεση με το παιχνιδι κεντρου.Μπορουσατε και 1-2 αλλοι να απαντησετε ετσι με επιχειρημαta και να μην φαινεστε fanboys.Στο κατω κατω τα demo βγαινουν και για να δουν οι εταιριες καποια προβληματα που θα επισημανουν οι μελλοντικοι τους πελατες.Μην τρελενεστε.
polakis21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Αν το καινούριο pes2010 είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, τότε και μόνο τότε θα ασχοληθούμε μαζί του. Αλλιώς η επιλογή είναι μονόδρομος φέτος. Αν το pes2010 είναι πάρα πολύ καλό, με χαρά θα το υποδεχτούμε και θα το λιώσουμε και online (αν δεν έχεο lag, χεχε!)...
ACMILANGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 άρχισαν οι fanboyism να τις κόβουν... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:32 ---------- Εχω καποιες αποριες.Ειδα ενα καρο videos με gameplay απο το demo και η αποψη μου ειναι οτι το παιχνιδι ειναι χειροτερο απο το 09.Δεν ξερω αν ειναι λογω του οτι ειναι demo αλλα αυτα που βλεπω ειναι:1) Δεν υπαρχει καθολου build-up παιχνιδι κεντρου ειτε απο CPU ειτε απο αυτον που παιζει καθως οι παικτες του κεντρου ειναι απλα π ο υ θ ε ν α και μακρια ο ενας απο τον αλλον. 2) Η ταχυτητα ειναι ενα κλικ πανω και μαλλον πρεπει καποιος να παιζει στο slow για να ειναι νορμαλ. 3) Το CPU AI ειναι τραγικο.Μολις εχουν την μπαλα στην κατοχη τους το πρωτο που κοιτανε να κανουν ειναι να ντριπλαρουν και πασαρουν μετα απο αιωνες. 4) Το CPU AI εχει προβλημα να διατηρησει την μπαλα εντος αγωνιστικου χωρου οταν παιζει κοντα στις γραμμες.(Πιθανως παλι επειδη η λογικη στο first touch ειναι dribble) 5) To CPU AI φτανει στην περιοχη με 3-4 πασες απο την δικη του περιοχη.Αυτο δεν ειναι sim.Ειναι "τρικ" της ΕΑ για να φανει πιο βελτιωμενο και aggressive το AI. 6) To depth of field ειναι overused και θελει διορθωση. Αυτα βλεπω απο τα videos και μου φαινεται λιγο αστοχος ο ενθουσιασμος αρκετων που μιλανε για καλυτερο παινχιδι απο το 09. 1)καμία σχέση 2)λάθος η ταχύτητα ειναι ανάμεσα στο FIFA 08 και FIFA 09 3) Η ΑΙ ειναι πολύ καλύτερη απο το FIFA 09 και απο οποιοδήποτε...pro...και ιπόψιν μέχρι World class Μπορείς να παίξεις 4) Σιγά το πρόβλημα... 5) Έχεις δεί τίποτα καλύτερο; 6)δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:35 ---------- Χάλι μαύρο είναι το παιχνίδι και φυσικά δε ξελασπώνει απο τα εντυπωσιακά (για άλλη μια φορά) γραφικά του. Απουσιάζει παντελώς η τρομερή αίσθηση του τινάγματος στα διχτάκια στο τέρμα (η πεμπτουσία στη μπάλα) και φυσικά σε ρεαλισμό και gameplay είναι πολύ πίσω και απο τα χειρότερα PES (των τελευταίων χρόνων) εντάξει μην τις κόβεις και λές ότι νάναι..... μήπως να σου δείξω με αριθμούς πόσο τραγικό ειναι το pes τα τελευταία χρόνια και πόσο κορυφαίο ειναι το fifa; για τα διχτάκια...μάλον δεν έχεις δεί ποτέ αγγλικό ποδόσφαιρο...μάλλον μόνο γ κατηγορίας που δεν ειναι τεντωμένα τα δύχτια..αλλα έτσι και αλιώς το PRO τα τελευταία χρόνια Γ κατηγορίας ειναι...
polakis21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 To depth of field είναι η θολούρα που επίτηδες έβαλε η ΕΑ έτσι ώστε να φαίνονται θολοί οι θεατές και οι εξέδρες για να κερδίσουν μνήμη...
pscrazy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 To depth of field είναι η θολούρα που επίτηδες έβαλε η ΕΑ έτσι ώστε να φαίνονται θολοί οι θεατές και οι εξέδρες για να κερδίσουν μνήμη... oχι ρε το depth of field δεν παιζει ρολο με τη μνημη. Για καλο το εβαλε η ΕΑ....Ειναι μια τεχνικη για να δειχνουμε βαθος στην εικονα και εμφαση στα μπροστινα... αλλα το βαζουμε σε fps κυ!ριως
ACMILANGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 ξέρετε τι διαφορές στα γραφικά θα δούμε στο τελικό;;;;;; απλά ρε ΕΑ. Αφού το ατού σου ειναι σε γήπεδο με ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ μέρα. Γιατί βάζεις dry και το χαλάς; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:44 ---------- oχι ρε το depth of field δεν παιζει ρολο με τη μνημη. Για καλο το εβαλε η ΕΑ....Ειναι μια τεχνικη για να δειχνουμε βαθος στην εικονα και εμφαση στα μπροστινα... αλλα το βαζουμε σε fps κυ!ριως εγώ το ξέρω σαν Μπλέρ εφέ. Έχει 3 καλά 1) καλύτερα fps , γιατί δεν γίνονται render τα υπόλοιπά 2) εστιάζεται μόνο στα πρωτεύον κάτι που δείνει ρεαλισμό (όπως στους πραγμαικούς αγώνες) 3) Αποφεύγονται να φανούν κάποια αντικείμενα που είναι σε χαμηλή ανάλυση και "πιξελίζονται" όπως οι θεατές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.