klainmaingr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι το depth of field, που το διαφήμισε αρκετά φέτος η EA sports. Σαν ιδέα είναι σωστή και καλή αλλά μάλλον δεν υλοποιήθηκε σωστά. Οπτικά είναι πολύ υπερβολικό, ούτε εμένα δεν μου αρέσει. Μου φέρνει κάτι από μακρινά sceneries του... Final Fantasy 7 στο PS1. http://www.easports.com/blogs/fifa/offthebench/post/slug/focus-on-rendering-depth-of-field-in-fifa-10 . Ea.. Μήν το κάνεις αυτό στα μάτια μας Δεν έχουμε όλοι αστιγματισμό.. Αναμένεται παιχνιδάρα πάντως.. Θεωρώ οτι θα είναι απο τα λίγα που αξίζουν τα $$ για αυθεντικό.
teofross Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 εγω εχω προλαβει ισα ισα να το κατεβασω απο το psstore και να το κανω μεχρι install.Θα το τσεκαρω σημερα το απογευμα.Γ@μω την ανυπομονισια μου.Παντως απο οτι λετε πρεπει να κολλησουμε εντελως φετος.αφου εχει και βελτιωμενο παιξιμο το AI του cpu.Χαμος θα γινει.και λογικα το difficulty level δεν θα ειναι πανω απο το μεσεο στο demo
anamenos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 εγω εχω προλαβει ισα ισα να το κατεβασω απο το psstore και να το κανω μεχρι install.Θα το τσεκαρω σημερα το απογευμα.Γ@μω την ανυπομονισια μου.Παντως απο οτι λετε πρεπει να κολλησουμε εντελως φετος.αφου εχει και βελτιωμενο παιξιμο το AI του cpu.Χαμος θα γινει.και λογικα το difficulty level δεν θα ειναι πανω απο το μεσεο στο demo έχει επιλογή μεταξύ semi, pro, kai world class
teofross Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 έχει επιλογή μεταξύ semi, pro, kai world class thanx,super νεα.ανυπομονω.ρειχτε κανα update αν μπορειτε οσοι παιξατε.τι αλλο λεει
papahlamidas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ξέρω εάν παρατήρησε κανείς το Bug στα κόρνερ. Ο παίκτης πάει που φυλάει το πρώτο δοκάρι πάει προς τα έξω αλλά φυσικά βρίσκει στο δοκάρι και πηγαίνει ταλαντευόμενος δεξιά αριστερά. Το πρόσεξα 2 φορές σε διαφορετικού αγώνες. Κατά τα άλλα πολλές βελτιώσεις. Επίσης επιτέλους γρήγορα Menu. Πάντως πιστεύω ότι θα διορθωθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Aims Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 εμενα εχει bug κ στην εναρξη του παιχνιδιου,εκει που βαρας σουτακια στον τερματοφυλακα,δεν τον εμφανιζει
polakis21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες! Είναι όλα βελτιωμένα. Ένα τέλειο φιφα09! Ότι ακριβώς χρειαζόμασταν δηλαδή! Αναμένεται τρελό λιώσιμο στο live!!!!!!!!
anamenos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 thanx,super νεα.ανυπομονω.ρειχτε κανα update αν μπορειτε οσοι παιξατε.τι αλλο λεει εγώ προσωπικά παίζω το demo στο world class , όλα manual εκτός του shoot...
Ngiatras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Tι μας έκανε η θεά ea,χαίρομαι γιατί τα χρήματα που τους έχω δώσει από το φιφα 08 πιάνουν τόπο.Το χειμώνα προβλέπετε πάλι κόλαση!!!
alexzzz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας διακόψω για να πω απλά ότι μάλλον άλλο demo παίξαμε myna εμείς χτες... Τόσος ενθουσιασμός για μένα είναι αδικαιολόγητος... Συνεχίστε
anamenos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας διακόψω για να πω απλά ότι μάλλον άλλο demo παίξαμε myna εμείς χτες... Τόσος ενθουσιασμός για μένα είναι αδικαιολόγητος... Συνεχίστε δεν μπορεί να αρέσει σε όλους, πάντως ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι περισσότερος ακόμη και από πέρσι...
alexzzz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 δεν μπορεί να αρέσει σε όλους, πάντως ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι περισσότερος ακόμη και από πέρσι... δεν ξέρω... περιμένω να το συνηθίσω λίγο και φυσικά την πλήρης έκδοση
pantnick Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας διακόψω για να πω απλά ότι μάλλον άλλο demo παίξαμε myna εμείς χτες... Τόσος ενθουσιασμός για μένα είναι αδικαιολόγητος... Συνεχίστε Θετικές εντυπώσεις απλά σε μικρότερο βαθμό με λίγα λόγια... Μπορεί να είναι θέμα συνήθειας....
polakis21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Και φανταστείτε ότι είναι το ντέμο Αυγούστου όπως λέγεται! Σκεφτείτε την τελική έκδοση χωρίς bugs και με κάποιες μικροβελτιώσεις τί έχει να γίνει!!! Και για να πορωνόμαστε και λίγο ελληνικά, πάρτε και ένα PAO-OSFP preview fifa10 video!!! http://gamertv.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=175:mouFif@-10-%CE%BF%CF%83%CF%86%CF%80-vs-%CF%80%CE%B1%CE%BF-gameplay Θέλω ΑΕΚ να παίξω σε φιφα10 τώρα!!!
fearwhatnow Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω καποιες αποριες.Ειδα ενα καρο videos με gameplay απο το demo και η αποψη μου ειναι οτι το παιχνιδι ειναι χειροτερο απο το 09.Δεν ξερω αν ειναι λογω του οτι ειναι demo αλλα αυτα που βλεπω ειναι: 1) Δεν υπαρχει καθολου build-up παιχνιδι κεντρου ειτε απο CPU ειτε απο αυτον που παιζει καθως οι παικτες του κεντρου ειναι απλα π ο υ θ ε ν α και μακρια ο ενας απο τον αλλον. 2) Η ταχυτητα ειναι ενα κλικ πανω και μαλλον πρεπει καποιος να παιζει στο slow για να ειναι νορμαλ. 3) Το CPU AI ειναι τραγικο.Μολις εχουν την μπαλα στην κατοχη τους το πρωτο που κοιτανε να κανουν ειναι να ντριπλαρουν και πασαρουν μετα απο αιωνες. 4) Το CPU AI εχει προβλημα να διατηρησει την μπαλα εντος αγωνιστικου χωρου οταν παιζει κοντα στις γραμμες.(Πιθανως παλι επειδη η λογικη στο first touch ειναι dribble) 5) To CPU AI φτανει στην περιοχη με 3-4 πασες απο την δικη του περιοχη.Αυτο δεν ειναι sim.Ειναι "τρικ" της ΕΑ για να φανει πιο βελτιωμενο και aggressive το AI. 6) To depth of field ειναι overused και θελει διορθωση. Αυτα βλεπω απο τα videos και μου φαινεται λιγο αστοχος ο ενθουσιασμος αρκετων που μιλανε για καλυτερο παινχιδι απο το 09.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.