polakis21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Πρώτες εντυπώσεις από ξένους λένε ότι δεν φαίνεται καθόλου η 360 κίνηση και ότι μοιάζει πάλι με 8 κατευθύνσεις! Τί ξενέρα είναι αυτή? Είπα στην γυναίκα μου πως να το κατεβάσει από το σπίτι και ξεκίνησε το download. Όταν πάω σπίτι θα είμαι έτοιμος, χεχε... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:48 ---------- Νέες θετικές εντυπώσεις: * The skill dribble is now so much more effective. Was doing a slow dribble out of defence, was closed down and did a little skill move which happened without the old lag of 09 and I was past him - very good. * I barged someone just outside the box, quick free kick layed off and they hit a hard shot from about 30 yards off the post. * Play got pulled back for a booking. I know it happened on 09, but advantage play is MUCH better * Passing feels more crisp now, but its the freedom and speed of movement thats got better. * GK come off their lines instantly if you hold the charge button down - and they dont stop either, much better. Ελπίζω να έρθουν και άλλα θετικά. Εγώ θα το δω γύρω στις 5 και θα σας πω... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:53 ---------- Σε λίγο ανεβάζουν παιδιά βίντεο με φάσεις και γκολ. Αναμονή...
nzeppos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Πάμε: 1. Σαφώς πιο γρήγορο και το παιχνίδι φαίνεται να ρέει καλύτερα. 2. Οι πάσες όντως φαίνονται καλύτερες, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Είναι θέμα αίσθησης σε σχέση με το 09 (το οποιο έχω παίξει αρκετά τις τελευταίες μέρες). Βοηθάει και η πιο γρήγορη απόκριση που έχουν φέτος οι παίχτες. 3. Όλα τα λεφτά η γρήγορη εκτέλεση φάουλ, ο παίχτης βάζει την μπάλα κάτω και πάμε, στα καπάκια. Κι ας είναι ο αντίπαλος στο 1 μέτρο. 4. Ο διαιτητής δίνει κάρτα αμέσως, χωρίς να αλλάξει η κάμερα και χωρίς εκνευριστικά cutscenes. Επιτέλους! 5. Η μπάλα δεν έχει την ίδια αίσθηση με του περσινού, σε καναδυο σέντρες και σουτ που δοκίμασα μου φαίνεται πιο βαριά. 6. Η κίνηση 360 μοιρών όντως δεν πολυφαίνεται... 7. Πολύ ωραίο στοιχείο presentation τα σχόλια που έκαναν για το Wembley οι speakers. Είχαν σταματήσει τη μετάδοση του αγώνα για μισό λεπτό και έλεγαν τα δικά τους, τι ωραίο το Wembley και τέτοια, δεν το έχω ξαναδεί σε παιχνίδι αυτό (άσχετα αν γενικά παίζω με κλειστό το audio commentary). 8. Όταν ένας παίχτης παίρνει κάρτα, το τριγωνάκι από πάνω του έχει ένα κίτρινο outside stroke. Έτσι καταλαβαίνεις πολύ πιο εύκολα αν ο παίχτης σου έχει κάρτα. 9. Έχει αλλάξει αρκετά και το τζαρτζάρισμα, οι παίχτες φαίνεται να βάζουν πολύ περισσότερο χέρια-πόδια και ό,τι άλλο βρουν για να κρατηθούν ή να σπρώξουν. 10. Το ΑΙ έκανε καναδυο κολπάκια που δεν είχα ξαναδεί να τα χρησιμοποιεί, όπως πχ. άφησε την μπάλα να περάσει κάτω απ' τα πόδια του παίχτη. Με ένα παιχνίδι μόνο και σε σχέση με το περσινό Fifa, μου φαίνεται να έχει μικρότερες αλλαγές από όσες είχε πχ. το Fifa 07 από το 08, το 08 από το Euro08 και το Euro από το Fifa09. Παίζω άλλο ένα και μετά δυστυχώς -σνιφ σνιφ- την κάνω...
polakis21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά το επιβεβαιώνω. Η 360 κίνηση φαίνεται όταν δεν τρέχεις και όταν πατάς το LT! Απλά μην κουνάτε πολύ στα άκρα το χειριστήριο! Τέλειο!!!!!!!!
nzeppos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μερικά επιπλέον στοιχεία από το δεύτερο παιχνίδι: 1. Τα σουτ στο semi φαίνονται πιο αυτόματα από του περσινού. Μπορεί όμως να φταίει που πήρα την Chelsea ενώ γενικά προτιμώ εντελώς άμπαλες ομάδες (1-2 αστέρια το πολύ). Η μπάλα όμως συχνά παίρνει καμπύλη προς τα κάτω μετά το σουτ (όπως στο Pro όταν μετά το σουτ πατάς το R1 -νομίζω-) και γίνονται ωραίες φάσεις έτσι. 2. Αν πατήσεις να διώξεις την μπάλα με την πλάτη γυρισμένη, παίρνει τροχιές που δεν τις είχα ξαναδεί. Πχ. ο Terry έκανε ένα διώξιμο με το κουμπί lob pass και τέρμα δύναμη και η μπάλα αντί να πάει ψηλά στα γ@μίδια, ίσα που σηκώθηκε ένα μέτρο από το έδαφος και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα. 3. Στις αλλαγές έχουμε πάλι το ξεκάρφωτο cutscene με το πανοραμικό του γηπέδου. 4. Φαίνεται να υπάρχει -επιτέλους- κόσμος στους πάγκους. Βέβαια οι πάγκοι στο Wembley είναι πολύ έξω από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά φαίνεται να κάθεται κόσμος εκεί πέρα, όπως επίσης και κάποιος όρθιος (ο Αναστόπουλος με 10 εσπρέσους!) 5. Το 360 movement όντως άρχισα κι εγώ να το καταλαβαίνω τώρα, αλλά θέλει δουλειά. Ειδικά αφού δεν πολυφαίνεται όταν τρέχεις (και τρέχεις συνέχεια, αφού το φετινό είναι πιο γρήγορο!) 6. Για τις κεφαλιές ακόμα δεν μπορώ να πω. Κάποιες ήταν πιο δυνατές από τις περσινές (ειδικά όταν διώχνει η άμυνα) αλλά στην επίθεση καναδυο που έπιασε το ΑΙ δεν πήγαν πολύ πιο δυνατά σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει. Θα δείξει. 7. Άλλο ένα στοιχείο που είδα στο τζαρτζάρισμα, όταν μια προωθημένη μπαλιά είναι διεκδικήσιμη και οι παίχτες τρέχουν δίπλα δίπλα για να την προλάβουν, ο αμυντικός μερικές φορές σπρώχνει τον επιθετικό και τον βγάζει τελείως εκτός φάσης. Να τον έβλεπα να πέφτει κιόλας και τι στον κόσμο! Να που χρειάζεται η βουτιά που έχουν τα Pro (υπάρχει ακόμα?) και το Fifa98! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:37 ---------- Για ps3 ξέρουμε τί ώρα θα ανέβει? Είπαν γύρω στις 5 η ώρα Αγγλίας. Προσοχή όμως, και για το 360 έλεγαν 8 το πρωί με 12.30 το μεσημέρι, αλλά ενώ το demo υπήρχε στο marketplace που βλέπω μέσω PC, στο Xbox Live της κονσόλας δεν φαινόταν πουθενά!
alexzzz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορεί όμως να φταίει που πήρα την Chelsea ενώ γενικά προτιμώ εντελώς άμπαλες ομάδες (1-2 αστέρια το πολύ) myna! και ο nzeppos δικός μας είναι!!!
nzeppos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντα! Οι δε καλύτερες είναι κάτι ιρλανδέζικες με μισό αστέρι! Ειδικά η UCD τα σπάει!
polakis21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά είναι η ιδέα μου ή μήπως το παιχνίδι έχει υπερβολικά γρήγορες και απότομες κινήσεις? Γεγονός που χαλάνε λίγο την εικόνα?
papeipa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 [ame] [/ame]Να και το 1ο βιντεο.Αντε να κατεβει να το λιωσουμε!!!!!! Γενικα παντως απο σχολια το παιχνιδι πρεπει να τα σπαει........
teofross Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 πολυ ωραια ακουγονται ολα.Εμενα με ενδιαφερει πολυ παντως και τοAI του cpu.Καλο οπως ειωθηκε οτι πχ αφησε την μπαλα κατω απο τα ποδια.Γενικοτερα στο προηγουμενο φιφα δεν υπηρχε τετοια ποικιλια στο ΑΙ στις κηνησεις.Δεν εκανε ΠΟΤΕ τριπλες και κολπα.Ενω το παιχνιδι ειχε ενσωματωσει ενα καρο κολπα και μπορεουσες νακανεις παρα πολλα το cpu δεν εκανε τιποτα απο ολα αυτα ακομα και στο πιο δυσκολο επιπεδο πραγμα που ηταν απαραδεκτο.ηταν σαν να παιζεις μισο παιχνιδι απεναντι στο cpu.Αυτο ελπιζω να εχουν διορθωσει.
pantnick Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 myna! και ο nzeppos δικός μας είναι!!! Δικός μας ? ΟΥ ΟΥΥΥ... Σούτ χωρίς το φαινόμενο της αερόμπαλας θα μπορούμε να κάνουμε τελικά? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=G-PyZpk-pHU[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=6BayAXLm5Bw[/ame]
anamenos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ ένα θα πω This is fifa`s era...
anamenos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.easportsfootball.co.uk/media/play/video/9085283 goalara που εβαλα πριν από λίγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.