The_Sheep Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Υπαρχουν φημες οτι θα καθυστερησει η κυκλοφορια του παιχνιδιου γιατι λεει οτι θα πρεπει να προλαβουν να βαλουν και αλλη μια ελληνικη ομαδα...τον εργοτ5λη :devil::devil:
butcher13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 βελτιωθήκανε πολυ τα σουτ αλλα ακομα οι κεφαλιες φαινονται να ειναι αδυναμες. Για να δουμε και το demo για να εχουμε μια αποψη
polakis21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Κι εγώ θα ήθελα να έχει πιο δυνατές κεφαλιές...
dp@pa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Κι εγώ θα ήθελα να έχει πιο δυνατές κεφαλιές... θα εχει! το ειδαμε και στα βιντεος...
papahlamidas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Υπομονή 3 μέρες έμειναν για το Demo.
ACMILANGR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 εγώ δεν έχω και πολύ παράπονο απο τις κεφαλιές, ναι δεν λέω θα ήθελα να έχει λίγο πιο δυνατές, αλλα να μην ειναι όλες δυνατές!!! όπως στην πραγματικότητα αναλόγως την θέση του παίχτη και σε ποιό σημείο "βρίσκει" την μπάλα ο παίχτης
nzeppos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Σωστό αυτό που λες, το κακό είναι ότι πέρσι ήταν απλά πολύ δύσκολο να βάλεις γκολ με κεφαλιά. Ακόμα και καλά να την έπιανες, πολλές φορές ίσα που έφτανε στον τερματοφύλακα. Για σκαστές κεφαλιές δε, ούτε να το συζητάμε. Σε όσα βίντεο έχω δει για το φετινό Fifa, δεν παρατήρησα καμια τεράστια διαφορά. Είχε βέβαια κάποιες βελτιώσεις (πχ. είδα σκαστή κεφαλιά-γκολ) αλλά αν δεν το δούμε και με τα μάτια μας, δεν θα βγάλουμε άκρη. Υπομονή 3 μέρες ακόμα.
ACMILANGR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 να σου πω την αλήθεια όμως εγώ χάρηκα που στο FIFA 09 δεν μπορούσες να βάλεις εύκολα γκόλ με κεφαλιά γατί αυτό προυποθέτει συνήθως να βγάλεις σέντρα και δεν μου αρέσει να δέχομαι γκόλ απο τους φίλους μου με τον εύκολο τρόπο της σέντρας....να έχουν τα κότσια να μπούν στην μεγάλη περιοχή για να με κερδίσουν, αν χάσω απο κάποιον 3-1 και τα 2 γκόλ τα έβαλε με σέντρες τον θεωρώ πολύ τυχερό που με κέρδισε, και ενα τίπ. Εγώ η μόνη στιγμή που βγάζω σέντρα ειναι (συνήθως σε αντεπίθεση η όταν δεν έχουν γυρίσει όλοι οι αμυντικοί πίσω) όταν ο επιθετικός μου ειναι μπροστά απο τον αμυντικό και την βγάζω γρήγορα με διπλό πάτημα εντελώς κάθετα. Αν την βρεί ο επιθετικός μου σχεδόν απίθανο να μην σκοράρει.. επίσης προτίνω το Crossing να το έχετε στο manual, ειναι πολύ καλύτερο για της κάθετες πάσες
Aims Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ρε μαγκες ξερετε κανα σαιτ που θα ανεβασει το ντεμο να το κατεβασουμε κ εμεις που δεν εχουμε gold συνδρομη?
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Σε επίσημο site δεν νομίζω να το βρεις, πιο πιθανό σε κανα τορεντάδικο. Αν κρίνω όμως από παρόμοια ψαξίματα που είχα κάνει στο παρελθόν, δύσκολα τα πράγματα, ανεβαίνει σε λίγους (και πολλές φορές πριβέ) trackers και συνήθως αργεί κιόλας. Δεν ξέρω αν φέτος αλλάξει κάτι, αφού όλοι περιμένουν το demo πως και πως και ίσως κάποιοι φιλοτιμηθούν να το ανεβάσουν ακόμα και σε κανα rapidshare. Απ' την άλλη κάπου είχα διαβάσει ότι οι silver συνδρομές θα μπορούν να το κατεβάσουν μόλις 2 μέρες μετά την κυκλοφορία (δηλ. στις 12 του μήνα) και δεν θα έχουμε την κλασική... βδομάδα καθυστέρησης. Συμβουλή δική μου είναι να βρεις μια gold συνδρομή γρήγορα (30κάτι ευρώ για 13 μήνες είναι αυτά), γιατί δεν είναι μόνο το demo αλλά και το ίδιο το παιχνίδι. Και φέτος θα λιώσουμε στο online, θα φάει σκόνη ο ανύπαρκτος ο Τσακατσούκας...
polakis21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ ένα έχω να σας πω επειδή λέτε για σέντρες κεφαλιές και μηχανικά πράγματα: Για μένα όποιος δεν παίζει με τα πάντα στο manual δεν ξέρει να παίζει φιφα...Εκεί είναι η πραγματική μπάλα...
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μωρέ εμείς να παίξουμε manual, καμία αντίρρηση. Στο online όμως πως ξέρεις τι έχει βάλει ο άλλος. Αν τα έχει όλα στο automatic, αποκτά αυτόματα τεράστιο πλεονέκτημα. Για τις κεφαλιές πάντως, εγώ θα επιμείνω, πρέπει να τις φτιάξουν. Δεν έχει σημασία αν δεν μας αρέσει να τρώμε γκολ από σέντρα, όπως έλεγε ο φίλος πιο πριν. Σημασία έχει να γίνει ακόμα πιο ρεαλιστικό το παιχνίδι και ότι έτσι όπως είναι οι κεφαλιές, δεν υπάρχει περίπτωση πχ. να μπει ένα γκολ σαν αυτό που φάγαμε από τους Ελβετούς το Σάββατο.
polakis21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Στο online θα υπάρχει επιλογή να παίξεις ranked με manual παίκτες only...Χεχε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.