Προς το περιεχόμενο

Fifa10 (PS3, Xbox360)

anamenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χαχαχαχα! Εδωσαν ποντο στο PES στο Online( !!!!! ) χωρις να το εχουν δοκιμασει καν. Μονο και μονο επειδη η konami promised οτι ΘΑ ειναι καλο!!!!

Τι νουμερα......

Εντάξει, εδώ του έδωσαν και στο licensing επειδή έχει Champions League και Europa League...:P

Τέλος πάντων... με όλη τη συναδελφική αλληλεγγύη που (δεν) με διακρίνει, αυτά τα άρθρα είναι περισσότερο του τύπου "κοιτάξτε_γράψαμε_κι_εμείς_ένα_άρθρο_για_το_νέο_FIFA_και_PES"... Δεν είναι να τα παίρνεις στα σοβαρά...

Είναι σαν να γράφω εγώ 4-σέλιδο άρθρο για το manager mode και το online του FIFA 10, επειδή έπαιξα 4 διπλά στην Κολωνία...B)

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είπαμε, περιοδικό PSM άρα PS fans άρα PES fans, αυτά τα πράγματα πάνε πακέτο. Το ότι έχουν καταντήσει πλέον όλοι fail, δεν φαίνεται να τους ενοχλεί καθόλου.

Δημοσ.

Εκει που αρχιζει και τα συγκρινει ενα ενα τα points χανει την μπαλα, γραφει οτι να ναι χωρις επιχειρηματα. Στην τελικη ηθελε και μια παραγραφο για πως στεκεται το καθενα συνολικα ως παιχνιδι.

Απο τα χειροτερα αρθρα που χω διαβασει, αν και δεν θυμαμαι να χω διαβασει καλο αρθρο οταν ειναι ταδε Vs ταδε.

Δημοσ.

Μωρε άμα θέλεις να γράψεις καλό άρθρο "Τάδε vs. τάδε" μια χαρά μπορείς να το κάνεις αν επιχειρηματολογήσεις λίγο και αν προσπαθήσεις έστω να είσαι αντικειμενικός. Απλή αντιπαραβολή των στοιχείων θα κάνεις, προσπαθώντας να κρατήσεις τις ισορροπίες (η ασφαλής λύση).

Ισχύει όμως αυτό που είπε ο Olorin, οι τύποι πρέπει να έπαιξαν μερικά διπλά και μαγείρεψαν ένα άρθρο στα γρήγορα, έτσι για να πουν ότι κάτι έγραψαν. Η πλάκα είναι όμως ότι θα υπάρξουν πολλοί pro fans που θα το πάρουν στα σοβαρά και θα πουν πχ. "είδατε? φέτος το online θα σπέρνει!"

Δημοσ.
ε καλά εγώ έχω λινκ απο ένα περιοδικό FIFA 10 VS PES 2010 που το FIFA το βγάζει πολύ πολύ ανώτερο..

νομίζω είναι το Play magazine, κάπου το έχω δει.

Δημοσ.
ε καλά εγώ έχω λινκ απο ένα περιοδικό FIFA 10 VS PES 2010 που το FIFA το βγάζει πολύ πολύ ανώτερο..

Το θεμα ειναι να μας πληροφορουν αντικειμενικα για καθε παιχνιδι. Εμεις απο εκει και περα σαν καταναλωτες θα επιλεξουμε αυτο που μας αρεσει.

Αλλα οχι να "πλασαρουν" σαν παιχνιδαρα το ενα ή αλλο, αναλογα απο ποια εταιρια τα "παιρνουν".

Ειδικα αυτο με το online βγαζει ματια!!!! Βουντου κανουμε 2 χρονια τωρα για να παιξουμε ενα σωστο online στο PES και επειδη η konami "promised", εδωσαν ποντο στο PES!!!!!

Ποιους πανε να κοροιδεψουν ;;;;;;

Δεν εχουμε αγορασει το παιχνιδι;;;

Δεν εχουμε κλαψει τα χρηματα μας που το αγορασαμε;;;;

Νουμερα και πληρωμενοι "γλυψιματιες" του κ*λου......

Δημοσ.

μονο το Online;

λένε ότι έχει καλύτερς τρίμπλες(!!) καλύτερο manager mode(!!!) καλύτερα licences (μα καλά το cl,europa μετράνε περισότερο απο τις άδειες για ομάδες;!!!!), το ίδιο καλά animations(!!!! βάλτε καμια 300αρια θαυμαστικά), καλύτερα Modes(!!!)

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

Δημοσ.
μονο το Online;

λένε ότι έχει καλύτερς τρίμπλες(!!) καλύτερο manager mode(!!!) καλύτερα licences (μα καλά το cl,europa μετράνε περισότερο απο τις άδειες για ομάδες;!!!!), το ίδιο καλά animations(!!!! βάλτε καμια 300αρια θαυμαστικά), καλύτερα Modes(!!!)

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

Κοίτα, το ότι τα παραπάνω (πλην του online και του manager mode, που προφανώς δεν μπορούσα να τα δω...) είναι αισθητά βελτιωμένα σε σχέση με το PES 2009, είναι γεγονός... Αλλά μέχρι εκεί! Το να έχουν ενθουσιαστεί τόσο και να τα βγάζουν καλύτερα του FIFA 10, είναι λίγο υπερβολικό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...