nzeppos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Αμην , καποιοι που ξερουν τι κανουν ολα τα κουμπια...http://www.youtube.com/watch?v=fuBSDuhTFno&feature=player_embedded Καλά, σε σχέση με τα άλλα βίντεο που έχουμε δει αυτό φαίνεται να είναι άλλο παιχνίδι! Επιτέλους κανονική κίνηση, τρίπλες, αλλαγές παιχνιδιού (άσχετα αν στην αρχή το παρακάνουν...) και άλλα πολλά ωραία. Timeline 1ου βίντεο: 1:53 Μου έκανε εντύπωση που ο τερματοφύλακας έκανε βουτιά απελπισίας με τον επιθετικό να έρχεται, παρ' ότι σαφώς είχε περιθώρια να την πιάσει σταθερά. Προβλέπω να πέφτουν πολλά καντήλια από παρόμοιες φάσεις! 3:16, 3:19 Μου άρεσε που ο διαιτητής άφησε την μπάλα να περάσει. 3:34 Μου άρεσε η κεφαλιά. Άουτ μεν αλλά δεν ήταν ξεψυχισμένη. Timeline 2ου βίντεο: 0:25 Πολύ ωραίο τάκλιν! Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί παρόμοιο στο Fifa09. 0:42 Το διώξιμο του τερματοφύλακα, έτσι πρέπει! Ωστόσο πάλι δεν είδαμε μακρινό σουτ...
Blackjim Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Υπ οψην οτι βλεπετε barca και chelsea , ολοι ειναι οn steroids. Με πιο normal ομαδες θα ειναι καλυτερο για μενα.
nzeppos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Αυτό εννοείται!!! Με αυτές τις ομάδες και στο manual να παίζεις, πάλι όλα αυτόματα θα γίνονται, δεν είναι μπάλα αυτή. Στα αλώνια της Β' Σκωτίας παίζεται η μπάλα! Όσοι έχουν επαφή με το manager κάτι θα ξέρουν... Άσχετο, αλλά μιας και αναφέρθηκα σε league, μόλις διαπίστωσα ότι το -νέο- Ρώσικο πρωτάθλημα θα υπάρχει μόνο για PC, PS2 και PSP. Δηλαδή στις πλατφόρμες που το Fifa δεν είναι next-gen και πρακτικά δεν υπάρχει. Ποιος ξέρει με ποια λογική το κάνουν αυτό.
fearwhatnow Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Αυτό εννοείται!!! Με αυτές τις ομάδες και στο manual να παίζεις, πάλι όλα αυτόματα θα γίνονται, δεν είναι μπάλα αυτή. Στα αλώνια της Β' Σκωτίας παίζεται η μπάλα! Όσοι έχουν επαφή με το manager κάτι θα ξέρουν... Άσχετο, αλλά μιας και αναφέρθηκα σε league, μόλις διαπίστωσα ότι το -νέο- Ρώσικο πρωτάθλημα θα υπάρχει μόνο για PC, PS2 και PSP. Δηλαδή στις πλατφόρμες που το Fifa δεν είναι next-gen και πρακτικά δεν υπάρχει. Ποιος ξέρει με ποια λογική το κάνουν αυτό. Με την παραλογη λογικη της ΕΑ.Εχουν ανατρεψει καθε κανονα λογικης εκει.Την επομενη φορα στην εκδοση για pc θα βαλουν μπαλα απο american football... Συμφωνω με τα παιδια απο πανω.Δεν μπορεις να κρινεις ενα παιχνιδι με τις top ομαδες.Παλι ενα κλικ πανω ειναι η ταχυτητα και φαινονται ολα pinball και automated.
Blackjim Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Άσχετο, αλλά μιας και αναφέρθηκα σε league, μόλις διαπίστωσα ότι το -νέο- Ρώσικο πρωτάθλημα θα υπάρχει μόνο για PC, PS2 και PSP. Δηλαδή στις πλατφόρμες που το Fifa δεν είναι next-gen και πρακτικά δεν υπάρχει. Ποιος ξέρει με ποια λογική το κάνουν αυτό.Οχι ρε γμτ , και ηθελα τις ρωσικες.
Tilemaxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Στην 4η εθνική παίζεται η μπάλα. Οδυσσέας-Τηλυκράτης λευκαδίτικη ντερμπάρα. Κρίμα που δεν τις έβαλαν στο FIFA 10.
nzeppos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ! Κρίμα που στο online σπάνια παίρνει ο κόσμος μικρές ομάδες. Στο μόνο ποδοσφαιράκι που μου έχει τύχει, ήταν το Euro08. Είχα παίξει κάτι ντέρμπι ανεπανάληπτα, Φινλανδίες-Ιρλανδίες και δε συμμαζεύεται.
The_Sheep Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 τωρα πλεον θα μπορεις να το επιλεξεις αυτο. Πχ θα εχει φιλτρο ετσι ωστε να παιζεις παιχνιδια με ομαδες μονο με 3 ή με 2 αστερια
Tilemaxx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Όχι εγω ψιλο-ειρωνικά το είπα λόγω του άθλιου θεάματος που βλέπουμε στα τοπικά ντέρμπι. Αλλά εντάξει η Superleague έπρεπε να μπεί imo φέτος.
fearwhatnow Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Όχι εγω ψιλο-ειρωνικά το είπα λόγω του άθλιου θεάματος που βλέπουμε στα τοπικά ντέρμπι. Αλλά εντάξει η Superleague έπρεπε να μπεί imo φέτος. Φανταζομαι ειρωνικα το λες παλι.Αλλη ορεξη δεν ειχαμε..Καλυτερα να βγαλουν εντελως ολες τις ελληνικες ομαδες.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Φανταζομαι ειρωνικα το λες παλι.Αλλη ορεξη δεν ειχαμε..Καλυτερα να βγαλουν εντελως ολες τις ελληνικες ομαδες. Όχι εντάξει έχει φάση να παίζεις online με κάνα Έλληνα ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, η ΠΑΟΚ Άρης. Δηλαδή καλύτερη λίγκα έχει η Κορέα η Αυστραλία και η Αυστρία?
fearwhatnow Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Η Κορεα και η Αυστραλια ναι.Η Αυστρια ισως ειναι ενα επιπεδο πιο κατω.
pantnick Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 video σε αρκετά καλή ανάλυση http://www.spaziogames.it/videorecensioni_alta_definizione_videogiochi/console_multi_piattaforma/3819/fifa-10.aspx?a=0&node=0 Γήπεδα και καιρός... http://www.eafootballworld.com/en_GB/news/FIFA_10_Stadiums_and_weather
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.