alexzzz Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Τι σουτ έξω από την περιοχή? Αφού όλοι παίζουν με κοντινές πασούλες και προσπαθούν να μπουν με τη μπάλα στα δίχτυα (ή να φτάσουν στη γωνία της μικρής περιοχής και να βγάλουν μπαλιά προς τα πίσω). Κλασικοί pro fans. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα για τα μακρινά σουτ, χειρότερα από το περσινό χάλι (που δεν έμπαιναν με τίποτα) αποκλείεται να είναι. μόνο εγώ θυσιάζω την ουσία (γκόλ) για το θέαμα (σουτ αλλά 10km πάνω από την εστία)...
pantnick Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 μόνο εγώ θυσιάζω την ουσία (γκόλ) για το θέαμα (σουτ αλλά 10km πάνω από την εστία)... ...το οποίο μεταφράζεται σε σουτ του NFL. Όπως λέει και ο Manolo στα ισπανικά, ας κάνουν κατι με τα σουτ να μην έχουμε πάλι τα ballon aerios(αερόμπαλα).
ACMILANGR Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Εγώ σκοράρω συχνά έξω απο την μεγάλη περιοχή αλλα χρειάζεται να έχεις καλό παίχτη πχ ibra η ronaldo,καλή κλήση του σώματος, και σωστή θέση. Έχω σκοράρει 10δες γκόλ με πλασάρισμα πολύ έξω απο την μεγάλη περιοχή (σπάζοντας και τα νεύρα του φίλου μου που τα τρώει)
pantnick Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Εγώ σκοράρω συχνά έξω απο την μεγάλη περιοχή αλλα χρειάζεται να έχεις καλό παίχτη πχ ibra η ronaldo,καλή κλήση του σώματος, και σωστή θέση. Έχω σκοράρει 10δες γκόλ με πλασάρισμα πολύ έξω απο την μεγάλη περιοχή (σπάζοντας και τα νεύρα του φίλου μου που τα τρώει) Ναι αυτό που περιγράφεις το έχω κάνει και εγω αλλα είναι μόνο με πλασέ και κοιτώντας διαγώνια την γωνία του τέρματος.Πρέπει να κάνουν το μακρυνο σουτ λίγο πιο προσιτό και για τους κοινούς θνητούς...
alexzzz Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 ναι, αλλά εγώ με το παιδί πιο πάνω σπάνια παίρνουμε πρωτοκλασάτες ομάδες...
nzeppos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Κι εγώ βρε παιδιά παραδοσιακά δεν παίρνω ποτέ τέτοιες μεγάλες ομάδες. Κάτι τελειωμένες τσέχικες, σκωτσέζικες, αυστριακές και αγγλικές β' κατηγορίας παίρνω μια ζωή. Εντάξει, προφανώς δεν έχω απαίτηση να κάνω παπάδες στους αγώνες, αλλά το πρόβλημα με τα μακρινά σουτ δεν είναι τόσο θέμα ικανότητας του παίχτη αλλά εγγενές πρόβλημα του παιχνιδιού.
Aims Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 μαγκες,περσι ειχατε βαλει ενα λινκ που ειχε το ντεμο κ το κατεβαζαμε εμεις που δεν εχουμε gold card αλλα siler συνδρομη.. παιζει να βρεθει κατι τετοιο κ φετος κ να εχουμε κ εμεις απο 10/9 το ντεμο?
Olorin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 οταν τρεχεις δεν εχεις 360 μοιρες κινηση , αλλα +- 25 (αν θυμαμαι καλα) απο την κατευθυνση που εισαι εκεινη την στιγμη. Ναι, δεν αποκλείεται... Πάντως ακόμα και με boost σίγουρα δεν ήταν το κλασικό 8-direction control... Όσο για την ταχύτητα, δεν αποκλείεται να ήταν ρυθμισμένη στο γρήγορο, γιατί πράγματι ήταν αρκετά πιο γρήγορη από το FIFA 09... Εγω σουτ έξω απο την περιοχή ακόμα δεν είδα και ανησυχώ. Μα πώς, εγώ σε 2 αγώνες έβαλα 3 γκολ έξω από την περιοχή... στην έκδοση του Wii!!!:lol:
__D3mIaN__ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μα πώς, εγώ σε 2 αγώνες έβαλα 3 γκολ έξω από την περιοχή... στην έκδοση του Wii!!!:lol: CoL0φ@RδΟs !!!
polakis21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Χαχα, τρελή φωτό. Θα πέσει γέλιο με τις φωτογραφίες μας...
Olorin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 CoL0φ@RδΟs !!! Όχι, απλώς το FIFA 10 στο Wii είναι πιο arcade και από coin-op των 90s...
Blackjim Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Αμην , καποιοι που ξερουν τι κανουν ολα τα κουμπια... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=fuBSDuhTFno&feature=player_embedded[/ame] [ame] [/ame]
polakis21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Οχι ρε φιλε, στο 1:16 εχει animation και ο διαιτητης που αποφευγει την μπαλα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.