Προς το περιεχόμενο

Fifa10 (PS3, Xbox360)

anamenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντως από την εμπειρία μου από το παιχνίδι στην gamescom, οφείλω να ομολογήσω πως το 360 control, αλλάζει αισθητά τον χειρισμό και δεν είναι απλώς ένα νέο gimmick...

Θέλει όμως χρόνο να το συνηθίσεις, αφού ειδικά όταν είχα και κάποια ταχύτητα δεν έστριβα όπως ήθελα/περίμενα...

οταν τρεχεις δεν εχεις 360 μοιρες κινηση , αλλα +- 25 (αν θυμαμαι καλα) απο την κατευθυνση που εισαι εκεινη την στιγμη.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδια, μακαρι να βγω ψευτης αλλα δεν εχω εντυπωσιαστει και τοσο απο τα βιντεακια που εχω δει. Ειδικα με την ταχυτητα τι τους επιασε και την ανεβασανε;

Δημοσ.

Καλά, στα περισσότερα βίντεο έχουν ήδη πει ότι αυτοί που το δοκιμάζουν, χρησιμοποιούν το fast mode και όχι το συνηθισμένο. Φαίνεται άλλωστε και από τον τρόπο που παίζουν (τίγκα Pro), σιγά μην προτιμούσαν τη φυσιολογική -αργή και ανθρώπινη- ταχύτητα του Fifa. Κι εμένα πάντως μου φάνηκε λίγο πιο γρήγορο από το περσινό (το οποιο δεν είναι απαραίτητα άσχημο, ειδικά με την αύξηση του responsiveness) αλλά μην ξεχνάμε ότι και το Fifa09 ήταν πιο γρήγορο από το 08 και πάλι γκρίνιαζε ο κόσμος.

Το demo θα έχει το 360 movement, έτσι?

Δημοσ.

Sheep έχει πέσει αρκετή αντιγραφή κάποιων καλών σημείων του Pro , το ποιο σημαντικό που έχω προσέξει είναι η αποφυγή περιττών cut scenes και η χαμιλή κάμερα του corner.

Δημοσ.

Αντέγραψαν και το ρυθμό του pro.Αν θυμάστε είχαν πει ότι ανέβασαν λίγο το "πέρα-δώθε" της μπάλας,ώστε να είναι πιο διασκεδαστικό,χωρίς να χάνει τη sim μορφή του.Κι έχουν δίκιο.Πολλοί είπαν πέρυσι (μαζί κι εγώ) ότι το fifa 09 ήταν αρκετά βαρετό μετά από κάποια match.Το fifa10 πάει για μεγάλα πράγματα παίδες!

Δημοσ.

Μα ποσο ανοητοι μπορει να ειναι εκει στην ΕΑ?Αυτο το video ηταν λες+βλεπω το pes2009!Πως τα φερνει η τυχη και θα γινει το απιστευτο: Το fifa10 θα παιζει σαν pes2009 βελτιωμενο και το pes2010 σαν fifa09..

Δημοσ.

εχει "μεγαλωσει" και το γηπεδο, κατι που χρειαζοταν και τωρα υπαρχει περισσοτερος "χωρος", αλλα αρχιζει λιγο να γινεται και πινγκ-πονγκ χμμμμμμ

Δημοσ.

μα τι ειναι αυτά που λέτε ρε; ποιο Pro τωρα μωρε; εχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, δείτε βίντεο απο το ενα και απο το άλλο και συγκρίνετε,

αν θέλουμε να τα συγκρίνουμε θα πρέπει να πούμε ότι το ενα ειναι το FIFA 10 και το άλλο ειναι το FIFA 05....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:25 ----------

εχει "μεγαλωσει" και το γηπεδο, κατι που χρειαζοταν και τωρα υπαρχει περισσοτερος "χωρος", αλλα αρχιζει λιγο να γινεται και πινγκ-πονγκ χμμμμμμ

αν παίζεις Ping pong εσύ το παιχνίδι σου φταίει; Ping Pong μπορείς να παίξεις μόνο στην άμυνα εκτός αν το παίζεις στο amateur...

μην λέμε και Ping pong το FIFA...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:27 ----------

Μα ποσο ανοητοι μπορει να ειναι εκει στην ΕΑ?Αυτο το video ηταν λες+βλεπω το pes2009!Πως τα φερνει η τυχη και θα γινει το απιστευτο: Το fifa10 θα παιζει σαν pes2009 βελτιωμενο και το pes2010 σαν fifa09..

ε το άκουσα και αυτό....

Δημοσ.
Εγω σουτ έξω απο την περιοχή ακόμα δεν είδα και ανησυχώ.

δεν κράτησες κανένα replay από προχτές δηλαδή;;;

Δημοσ.

A today announced that their FIFA 10 demo will be heading to the Xbox Live Marketplace on September 10th in Europe and September 17th in North America.

The demo will allow players to take control of the following teams in exhibition matches; Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern Munich, Marseille, and Chicago Fire. For the first time in FIFA demo history as well, players will be able to upload created in-game videos to EA Football World.

εφγδφηφγξφηξγηξκηξκλγφηψωβνρτγφδξχωγσετγηξνφγηδφγφδγφδηφγηγηγφ

Δημοσ.
Εγω σουτ έξω απο την περιοχή ακόμα δεν είδα και ανησυχώ.

Τι σουτ έξω από την περιοχή? Αφού όλοι παίζουν με κοντινές πασούλες και προσπαθούν να μπουν με τη μπάλα στα δίχτυα (ή να φτάσουν στη γωνία της μικρής περιοχής και να βγάλουν μπαλιά προς τα πίσω). Κλασικοί pro fans. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα για τα μακρινά σουτ, χειρότερα από το περσινό χάλι (που δεν έμπαιναν με τίποτα) αποκλείεται να είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...