Προς το περιεχόμενο

Fifa10 (PS3, Xbox360)

anamenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
νομίζω ότι εισαι λάθος. Εξάλου αν κάποιος παίζει συνεχώς γρήγορες πάσες δεν φταίει το παιχνίδι...

ACMILAN επειδή σε πιάνω....μια ερώτηση να σου κάνω.Παίζεις σε πσ3 ή χβοχ;

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ίσα ίσα αυτο ήταν που με ενοχλούσε στο φιφα,οτι ήταν παρα πολύ αργό(μπακουρογιανόπουλος στιλ...)

φέτος απότι βλέπω στα βίντεο φαίνεται αρκετά πιο γρήγορο και μαρέσει περισσότερο,για να δούμε.

Δημοσ.

δεν εχει αλλαξει τοσο η ταχυτητα του παιχνιδιου, οσο οι αντιδρασεις των παικτων οταν δεχονται την μπαλα....ειναι πιο γρηγορες κατι που επρεπε να αλλαξει απο περυσι

Δημοσ.
ACMILAN επειδή σε πιάνω....μια ερώτηση να σου κάνω.Παίζεις σε πσ3 ή χβοχ;

X360.

για την ταχύτητα, επειδή ξέρω πολύ καλά το θέμα, θα είναι πιο αργό απο το FIFA 09 και πιο γρήγορο απο το FIFA 08, δηλαδή όπως το ζητούσε ο περισότερος κόσμος

το FIFA τα τελευταία 3 χρόνια πέτυχε για τους εξής λόγους:

1) Νέα ομάδα άγγλων προγραματιστών ανέλαβε το παιχνίδι στην NG έκδοση. (όσο να πείς οι άγγλοι κάτι ξέρουν απο ποδόσφαιρο)

2) Οι προγραματιστές ακούν τον κόσμο και προσθέτουν στο παιχνίδι όσο το δυνατον περισότερο τις απαιτήσεις του κόσμου.

3) Ριχνει πολλά χρήματα για να αγοράσει άδειες απο πρωταθλήματα (αυτό βέβαια και παλιά γινόταν)

Δημοσ.

Βασικά το 2 είναι και το σημαντικότερο. Είναι ακριβώς αυτό που ΔΕΝ κάνει ο απατεώνας ο Τσακατσούκας. Γι' αυτό και το παιχνίδι βελτιώνεται διαρκώς.

Δημοσ.

Μου άρεσε ιδιαίτερα το γκολ στο 1:37, τέτοια πράγματα δεν έμπαιναν πέρσι με τίποτα. Ή πάνω στον τερματοφύλακα πήγαιναν ή δοκάρι.

Δημοσ.

Παρατηρειστε απο το 2.40 μεχρ το 2.54! Κερδιζει φαουλ ο Ιμπρα και παει ο αλλος να το εκτελεσει αμεσως, αυτο δεν υπηρχε στο 09. Βεβαια δεν ξερω αν προκειται απλα για animation ή αν πραγματι μπορεις να κανεις την εκτελεση κατευθειαν χωρις να βγει η αλλη σκηνη που σου δειχνει φατσα το τερμα.

Δημοσ.
Παρατηρειστε απο το 2.40 μεχρ το 2.54! Κερδιζει φαουλ ο Ιμπρα και παει ο αλλος να το εκτελεσει αμεσως, αυτο δεν υπηρχε στο 09. Βεβαια δεν ξερω αν προκειται απλα για animation ή αν πραγματι μπορεις να κανεις την εκτελεση κατευθειαν χωρις να βγει η αλλη σκηνη που σου δειχνει φατσα το τερμα.

αυτά είναι τα καλούδια του Pro που έπρεπε να αντιγραφούν εδώ και καιρό...

Δημοσ.

ααα πολυ γρηγορο ....υπερβολικα....

ευτυχως ομως

(In-case you worry about the speed of the game in that last video - it would appear somebody’s set the gameplay speed to “fast” and not only that but the poor compression and quality of the mobile phone footage makes it look faster again. It really doesn’t play that fast normally!)

Δημοσ.

Ε, αυτό μας έλειπε. Έκανε κρα ότι αυτή δεν είναι η πραγματική ταχύτητα του Fifa. Πότε θα έρθει η 10/9 ρε γμτ να το δούμε κι εμείς.

Έχει βρει κανένας φθηνή προπαραγγελία? Όπου έχω δει, είναι γύρω στα 50 ευρώ.

Δημοσ.
Ε, αυτό μας έλειπε. Έκανε κρα ότι αυτή δεν είναι η πραγματική ταχύτητα του Fifa. Πότε θα έρθει η 10/9 ρε γμτ να το δούμε κι εμείς.

Έχει βρει κανένας φθηνή προπαραγγελία? Όπου έχω δει, είναι γύρω στα 50 ευρώ.

Mε 46 ευρω η φθηνοτερη προπαραγγελια μεχρι στιγμης στο blah.

Δημοσ.

το γρήγορο φάουλ έχει ανακοινωθεί εδώ και πολύ καιρό, εγώ θέλω να δώ κανενα βίντεο με skilled dribble, αλλα αυτοί οι άσχετοι ούτε τα νέα feautures δεν θέλουν να δούν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...