Προς το περιεχόμενο

Fifa10 (PS3, Xbox360)

anamenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμένα πάντως βρε παιδιά να μου επιτρέψετε να πω ότι έχω απογοητευτεί από όσα έχω δει. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποια ουσιαστική διαφορά από το Fifa09. Πάλι βλέπω αδύναμες κεφαλιές, πάλι βλέπω άφθονα δοκάρια, πλεονεκτήματα που δεν αφήνονται, παίχτες να κινούνται σε 8 κατευθύνσεις, ίδια γραφικά κλπ.

Ναι, υπάρχουν μερικά καινούρια animations αλλά το αδύνατο σημείο του Fifa δεν είναι αυτό. Ακόμα και τίποτα να μην άλλαζαν σε σχέση με τα περσινά animations, πάλι θα είχε τεράστιο προβάδισμα έναντι του μουφο-Pro. Κατά τη γνώμη μου αλλού πρέπει να εστιάσουν, στις προφανείς αδυναμίες του Fifa09. Τελοσπάντων, τι να πω, ίσως να μη βλέπω εγώ καλά ή αυτές οι εκδόσεις να απέχουν από την τελική.

Οι 360 μοίρες θα είναι διαθέσιμες στην retail έκδοση. Και θα ήθελα πολύ να έβλεπα να βγάζεις το Pro μούφα πριν 3-4 χρόνια.

Δημοσ.

Εγώ πάντως διακρίνω μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι. Ειδικά η φυσική των παικτών έχει βελτιωθεί πάρα πολύ.

Αυτό το χόρτο όμως ρε γαμώτο, πάλι δεν το έφτιαξαν! Τόσο δύσκολο είναι; Μου τη σπάει να βλέπω του παίκτες να τρέχουν πάνω σε πράσινο χαλί. Μειώνει αισθητά τον ρεαλισμό.

Δημοσ.
Οι 360 μοίρες θα είναι διαθέσιμες στην retail έκδοση. Και θα ήθελα πολύ να έβλεπα να βγάζεις το Pro μούφα πριν 3-4 χρόνια.

Και πριν 19 χρόνια μιλάγαμε για το ανυπέρβλητο Kick Off 2 στην Amiga. Τι πάει να πει αυτό? Ότι επειδή πριν 3-4 χρόνια το Pro ήταν κορυφή (και έκτοτε έχει φάει τρελή σκόνη) θα συνεχίζουμε να το υμνούμε και να το υποστηρίζουμε? Εδώ έχουμε φτάσει στο σωτήριον έτος 2010 και περιμένουμε ακόμα τον απατεώνα τον Τσακατσούκα να φτιάξει επιτέλους τον κώδικα του online.

Δημοσ.

Καλά το online είναι σχεδόν σίγουρο πως θα το έχουν φτιάξει φέτος (ε,αρκετά κράτησε το αστείο).Το θέμα είναι να κάνουν τις αλλαγές που υποσχέθηκαν.

Δημοσ.
Καλά το online είναι σχεδόν σίγουρο πως θα το έχουν φτιάξει φέτος (ε,αρκετά κράτησε το αστείο).Το θέμα είναι να κάνουν τις αλλαγές που υποσχέθηκαν.

σίγουρο; το ξέρεις οτι ο takatsuka αναφέρει για close beta στο Online?

Δημοσ.

Απο οτι φενεται αυτο ειναι human vs cpu.Φυσικα εχει αμεση σχεση σε τι επιπεδο δυσκολιας ειναι.Ελπιζω να ειναι σε αρκετα χαμηλο πχ semipro διοτι οσον αφορα το cpu στο τι κανει απο το κεντρο και μετα ειναι για παρα πολυ βαρεμαρα η υποθεση.Και δυστηχως αυτο επαιζε και στο 09 ακομα και στο legendary level.Ολα τα αλλα καλα φενονται

Δημοσ.

Θέλω να κάνω και μια ερώτηση...

Στο Fifa 09 για το Ps3 όταν γίνεται ένα μαρκάρισμα ο διαιτητής δέν αφήνει πλεονέκτημα,πρέπει να πατήσεις κάποιο κουμπί? το στημένο τοίχος πώς πηδάνε οι παίχτες?

Και επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσουν οι νέες μεταγραφές των ομάδων?

Σας ευχαρηστώ!

Δημοσ.
Καλά τόσα βίντεο, δεν ξέρεις κανείς να κάνει μια ντρίμπλα ρε παιδί μου? Τόσο άσχετοι πια?

Αυτος με την Bayern παντως μονο να σκαβει ξερει οταν βγαινει τετ α τετ!

Δημοσ.

Ρε παιδιά είμαι λίγο απογοητευμένος... το τελευταίο βίντεο με της γρήγορες πάσες, μου θυμίζει αρκετά Pro Evo... ΑΧ ρε ΕΑ, πας να χαλάσεις ότι έκτισες με τόσο κόπο...

Δημοσ.
Ρε παιδιά είμαι λίγο απογοητευμένος... το τελευταίο βίντεο με της γρήγορες πάσες, μου θυμίζει αρκετά Pro Evo... ΑΧ ρε ΕΑ, πας να χαλάσεις ότι έκτισες με τόσο κόπο...

νομίζω ότι εισαι λάθος. Εξάλου αν κάποιος παίζει συνεχώς γρήγορες πάσες δεν φταίει το παιχνίδι...

Δημοσ.

Nαι στο τελευταιο video οταν βγαινουν μπροστα οι παικτες της bayern αλλαζουν πολυ γρηγορα την μπαλα, ας ελπισουμε οτι ειναι θεμα επιλογης ταχυτητας παιχνιδιου!

Ισως βεβαια να ειναι και αυτο που λεει ο φιλος ACMILANGR, θα πρεπει να παιξουμε πρωτα παντως για να ειμαστε και σιγουροι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...