privateer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Hi all, I would like to share some new info regarding FIFA 10. Attached are the following: - FIFA 10 producer blogs 5 and 6 by producer Mike Takla. - Announcement of Virtual Pro, the new FIFA 10 mode announced yesterday in Cologne plus some assets. Additional please find below some information on the Bernabeu stadium since some questions on this came up after the press conference Following the press conference at Cologne yesterday, there seems to be some confusion from consumers about the Bernabeu and how to get it. To confirm, there is no charge for it and it is a free download to reward the loyalty of our online gamers and encourage the creation of new online accounts. The official communication and download process is as follows: The Estadio Santiago Bernabeu stadium is available in FIFA 10 as a free download, for anyone who creates or has an existing EA Online account To download Estadio Santiago Bernabeu: 1. Create an EA Online account. 2. Access the FIFA 10 Store in game. 3. Click the Featured Items tab. 4. Select Estadio Santiago Bernabeu to begin the free download. Once the download is complete, Estadio Santiago Bernabeu is available in FIFA 10 in all game modes. Notes: Online connectivity required. Existing EA Online users can download the stadium by following steps 2-4 above.
Blackjim Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 http://www.gametrailers.com/video/gc-09-fifa-soccer/54477?type=flv Σ'αυτο το βιντεο παντως μου φαινεται πολυ βελτιωμενο. Μεσα σε 1 λεπτο βλεπεις καμια 10αρια νεα animation ( δε παιζονται σε αυτο το θεμα ) και νομιζω φαινεται και το 360 movement. Αν παιjεις fifa09 συνεχομενα για 1-2 ωρες και μετα δεις το βιντεο , αμεσως το βλεπεις can't wait... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:19 ---------- http://multiplayer.it/video/fifa-10-per-ps3/fifa-10-videoanteprima-gamescom-2009.hi/
ACMILANGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 πολλά animations έχουν πλέον και οι υπόλοιποι που δεν έχουν την μπάλα
polakis21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Fifa10... Απλά καταπληκτικό και ρεαλιστικό σε όλα του! Αυτές οι κεφαλιές να ήταν λίγο πιο δυνατές...
Blackjim Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Fifa10... Απλά καταπληκτικό και ρεαλιστικό σε όλα του! Αυτές οι κεφαλιές να ήταν λίγο πιο δυνατές... Οντως ,στις κεφαλιες ή κατι δεν εχουμε καταλαβει , ή εχουν κολλημα να τις κανουν αδυναμες.Μονο οταν εχει φορα ο παιχτης γινονται σωστες.
ACMILANGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 http://www.gamersyde.com/stream_fifa_10_gamescom_60_fps-12491_en.html ενα ακόμη βίντεο!!
The_Sheep Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 wow πολυ ωραια animations...και πολυ πιο.....fluid
nzeppos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Εμένα πάντως βρε παιδιά να μου επιτρέψετε να πω ότι έχω απογοητευτεί από όσα έχω δει. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποια ουσιαστική διαφορά από το Fifa09. Πάλι βλέπω αδύναμες κεφαλιές, πάλι βλέπω άφθονα δοκάρια, πλεονεκτήματα που δεν αφήνονται, παίχτες να κινούνται σε 8 κατευθύνσεις, ίδια γραφικά κλπ. Ναι, υπάρχουν μερικά καινούρια animations αλλά το αδύνατο σημείο του Fifa δεν είναι αυτό. Ακόμα και τίποτα να μην άλλαζαν σε σχέση με τα περσινά animations, πάλι θα είχε τεράστιο προβάδισμα έναντι του μουφο-Pro. Κατά τη γνώμη μου αλλού πρέπει να εστιάσουν, στις προφανείς αδυναμίες του Fifa09. Τελοσπάντων, τι να πω, ίσως να μη βλέπω εγώ καλά ή αυτές οι εκδόσεις να απέχουν από την τελική.
darhe13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 κ εμενα ψιλο ιδιο μου φενεται...εκτος το οτι ειναι λιγο ποιο γρηγορο...αλλα αμα δεν το παιξεις δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα..!
anamenos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 παιδιά έγινε πολλή δουλειά στα ball physics, δεν είναι scripted πλεον οι εξοδοι της μπάλας από το γήπεδο...
ACMILANGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 καμια σχέση!!!! κατεβάστε το σε μεγάλη ανάλυση αυτό το βίντεο και θα δείτε ότι ειναι πολύ μα πολύ καλύτερο το gameplay!!!!!
anamenos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 θα παραμείνει βασιλιάς αλλά το ΑΑΑ που έλεγε ο Moore δύσκολα το βλέπω να έρχεται , ελπίζω να βγω ψεύτης...
darhe13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 παντως ακουγεται οτι το pro φετος ειναι εξαιρετικα βελτιωμενο...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.