activex Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Λόγο; να σας τον πώ εγώ, στο FIFA λειτουργούν όλα με το αναλογικό, κυρίως τώρα που θα μπεί και το 360 movement, είναι πολύ δύσκολο να μετατρέψουν αυτήν την μηχανή να δουλεύει ψηφιακά με 8 κατευθύνσεις. θα πρέπει να αλάξουν όλο τον κώδικα (όχι ότι δεν γίνεται και αυτό). κάτι δύσκολο. Εκτός αν στο κουτί γράφει "required X360 controller" η δίνουν δώρο ένα λεβιεδάκι. το παιχνίδι δεν ειναι όπως το PRO που όλα λειτουργούν με το D-PAD. γιατί ποιος είπε ότι η pc έκδοση δεν θα έχει 360 movement ; αυτή είναι η πιο επαναστατική προσθήκη του 2010! το αποκλείω να μην μπει και στην Pc...
fearwhatnow Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 @ACMILANGR α σορρυ δεν καταλαβα οτι εννοουσες πληκτρολογιο.Ουτως ή αλλως δε νομιζω να υπαρχει καποιος που να παιζει με πληκτρολογιο.Anyway. @activex Η pc εκδοση δεν θα εχει 360 movement.Το ειπε o Luke Didd.O μονος τροπος να αλλαξει πολιτικη η ΕΑ ειναι να πατωσει το Fifa 10 στις κονσολες(λιγο δυσκολο να τα θαλασσωσουν βεβαια).Αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και τα κανουν μανταρα με την 360 κινηση(που εννοειται οτι δινει αλλη διασταση στο sports gaming) τοτε θα σπασει λιγο και ο εγωισμος το 25αρηδων που εχει βαλει επικεφαλης για το producing του παιχνιδιου στην κονσολα.
ACMILANGR Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 γιατί ποιος είπε ότι η pc έκδοση δεν θα έχει 360 movement ; αυτή είναι η πιο επαναστατική προσθήκη του 2010! το αποκλείω να μην μπει και στην Pc... μην το αποκλεις, δεν θα μπεί, η PC έκδοση θα ειναι πολύ κακή, να το θυμάσαι
john2gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Πραγματικά η συμπεριφορά της ΕΑ είναι απαράδεκτη. Το θέμα είναι ότι δεν έχουν ποτέ πει το λόγο. Και δεν νομίζω να είναι απλώς εμπορικοί οι λόγοι. Τον λόγο τον έχουν πει εδώ και καιρό. Σύμφωνα με τις έρευνές τους, οι οπαδοί (και αγοραστές) του Fifa τα τελευταία χρόνια δεν έχουν δυνατά συστήματα, οπότε αν έβγαζαν την Next Gen έκδοση στα PC θα έπεφταν τα κέρδη της εταιρείας. Δεν έχει να κάνει με το 360 σύστημα κίνησης των παικτών. Η ανάπτυξη δύο διαφορετικών εκδόσεων (Next Gen και Current Gen) θα έφερνε στο τραπέζι περισσότερα έξοδα, εξαιτίας της ανάπτυξης δύο ξεχωριστών εκδόσεων. Έτσι η EA Sports (χονδρικά) αποφάσισε να προσφέρει κάτι που θα μπορούν να παίζουν όλα τα πιτσιρίκια που δεν έχουν δυνατά συστήματα. PS: PR μ@λακίες είναι αυτές βασικά. Τα ίδια δεν έλεγε κι η Lucas Arts για το The Force Unleashed? Απλά στην EA δεν νιώθουν
B.F. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Gameplay video: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=kulaqXSvi8g[/ame]
polakis21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Εμένα γιατί μου φαίνεται σχεδόν ίδιο με το φιφα09?
alexzzz Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Μέχρι και τα cut scenes ίδια είναι... ρε μήπως είναι μούφα το βίντεο ;
B.F. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Εμένα γιατί μου φαίνεται σχεδόν ίδιο με το φιφα09? Το μενου ειναι διαφορετικο, το emirates καμια σχεση με το fifa 09, ο ρυθμος του φενεται παιχνιδιου πιο ομαλος - διαφορετιος απο το 09 .....οσοι το επαιξαν υποστηριζουν οτι οπτικα φενεται σχεδον ιδιο, αλλα το gameplay εντελως διαφορετικο.... τωρα που το ξαναβλεπω καλυτερα, φενεται οτι απο τη στιγμη που κοβεται η εισαγωγη του αγωνα και μπαινει αποτομα το gameplay, εκει παιζει να μπαινει το 09....δε ξερω.....!
Tigran Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Φαίνεται να έχει κάποιες μικροδιαφορές, όπως π.χ. στο τζαρτζάρισμα στο 1:00 και λίγο αργότερα σε μια διεκδίκηση κεφαλιάς, αλλά δεν θα έπαιρνα όρκο ότι ειναι το 10, μιας και έχω να παίξω το 9 κανά 2μηνο τώρα.
pantnick Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Απ οτι λένε το Live Season 09 είναι free τώρα... Παιχνιδια δεν έχει τώρα οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς επίδραση θα έχει... For those on the 360 go to Game Marketplace > Explore Game Content > Game Add-ons > Browse and go to F for FIFA 09 then go across to Live Season All Leagues Pack which you will see is for free. I don’t know what kind of effect it will have on the players what with there being no games going on right now but it appears that this is the last update that EA will be doing with Live Season for FIFA 09 so grab it while you can! http://kitanamedia.com/forums/viewtopic.php?f=5&t=1048
The_Sheep Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 κοντα στο 1:20 κατι ο εποπτης σηκωνει σημαιακι -ενω δεν ειναι οφσαιντ -και ο διαιτητης τον αγνοει??!!!!
polakis21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Πάντως αν είναι πράγματι αυτό το φιφα10 τότε νομίζω ότι η ΕΑ έκανε ελάχιστα βήματα μπροστά...
anamenos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Πάντως αν είναι πράγματι αυτό το φιφα10 τότε νομίζω ότι η ΕΑ έκανε ελάχιστα βήματα μπροστά... μακάρι να είναι fake...
Tigran Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Από comment στο YouTube: This has been confirmed as real by an EA Representative, however they also said: The game was not ready to show in the form of gameplay videos at the time of the producer tour last month, when that footage was recorded. There was still a lot work to be done. So that's why we asked anyone who attended the tour events to sign non-disclosure agreements preventing leaked footage like this appearing, because it's simply not representative of the final game. Hope that clears things up. Με λίγα λόγια, το βιντεάκι είναι μεν αληθινό, αλλά δεν απεικονίζει το παιχνίδι στην τελική του έκδοση. Υ.Γ.: Όντως ο διαιτητής αγνοεί τον επόπτη σε εκείνο το σημείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.