s2117 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Ξέρετε κάποιο καλό πρόγραμμα για να ανακτήσω αρχεία που έχω σβήσει?Συγκεκριμένα ένα αρχείο word παιδευόμουν κι έφτιαχνα χθες όλη μέρα και κατά λάθος το έσβησα Δοκίμασα το unerase αλλά δε μου το βρήκε
s2117 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δεν κατάφερα να κάνω τη δουλειά μου με κάνενα από αυτά Έχει δοκιμάσει κανείς κανά άλλο?
s2117 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Τίποτα και μ αυτό...Φφφφφ πάλι απ την αρχή η εργασία..Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας πάντως
washcloud Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 αν πάντως δεν είχες γράψει πράγματα στο δίσκο, και αν γενικώς κινήθηκες γρήγορα γαι ανάκτηση, παίζει να έκανες κάποιο λάθος εσύ, γιατί γενικώς τα προγράμματα ανάκτησης έχουν πολύ καλά ποσοστά επιτυχίας
s2117 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Ε κάτι ψιλά τα είχε γράψει είναι η αλήθεια και άρχισα να το ψάχνω από την επόμενη μέρα..Το κουφό είναι ότι κάτι αρχεία που χα σβήσει πριν κάτι μήνες μου τα βρίσκει αλλά δε μου βρίσκει κάτι .docx που έσβησα την πέμπτη..
washcloud Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 κάπως έτσι..ίσως Αν και έχω την υποψία ότι όσο πιο πρόσφατα - τόσο πιο "εύκολα" σβύνονται. Απλά υποψία όμως. Παίζει να είναι τελείως random ο τρόπος που γράφει ο δίσκος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.