Προς το περιεχόμενο

Ποια Ψ.Μ. με εξαιρετική ποιότητα εικόνας (ultra compact) <300?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πολλά είναι τα λεφτά αν δεν την χρειάζεσαι για επαγγελματικό σκοπό.αν πάθει κάτι,αν σου πέσει,αν .. πάνε τα 400+ ευρώ

βέβαια αναλογα και με τις οικονομικές δυνατότητες του καθενός;)

Καλά προσωπικά πιστεύω πως τα 100 ευρώ δέν τα μετανιώνεις με τίποτα... τέσπα, είναι απλά ότι καλύτερο μπορεί να χωρέσει σε μία τσέπη. Το μόνο σημαντικό μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να βάζεις μόνο σου το καπάκι στον φακό - δέν βολεύει για πολλούς. Και μόνο το γέγονός ότι άν ψάξεις sto flickr.com 'lx3' σου βγάζει πάνω απο 110.000 αποτελέσματα τα λέει όλα!!!

Προσωπικά περιμένω την LX4 στην οποία ελπίζω αυτόματο καπάκωμα φακού και καλύτερο ήχο στα βίντεο! Τα πάντα όλα η μηχανή!

Για να μήν το τραβάμε, νομίζω ότι στα λεφτά που δίνεις η 980 είναι άψογη! ...Με μόνο μειονέκτημα την απουσία HD video που μπορεί φυσικά να σε αφήνει αδιάφορο!

Δημοσ.
Προσωπικά περιμένω την LX4 στην οποία ελπίζω αυτόματο καπάκωμα φακού και καλύτερο ήχο στα βίντεο! Τα πάντα όλα η μηχανή!

Θα περιμένεις καιρό μάλλον :-)

Πόσο έχει κυκλοφορήσει η μηχανή; 5 μήνες; Από lx2 σε lx3 πέρασαν 2 χρόνια, οπότε...

Δημοσ.

να ρωτήσω και κάτι τελευταίο που με ενδιαφέρει.

Χρειάζομαι την μηχανή για instant shots δηλαδή εκει που είναι κλειστή, με το που πατάω το κουμπί για να ανοίξει, να προετοιμάζει τις λειτουργίες ταχύτατα ώστε να τραβήξω μια φωτογραφία σε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο γίνεται.

υπάρχει κάποιο τεχνικό χαρακτηριστικό που μπορώ να βρω στοιχεία για αυτό τον σκοπό? πχ στο dpreview?

(ναι μάλλον στην 980 θα καταλήξω αφού δε σκοπεύω να δωσω παραπάνω ευρώ αν και θα άξιζε)

Δημοσ.

Φίλε μου, κατα την άποψή μου, όντας κάτοχος της TZ3, προτείνω αυτή εδώ: Panasonic Lumix DMC TZ5, είναι και φθηνή, και άρτια σε χαρακτηριστικά κια δυνατότητες, και Compact.:-)

Δημοσ.

Panasonic LX3 φυσικά αν έχεις τα λεφτα, αλλά και γενικά όλη η σειρά LUMIX της panasonic είναι εξαιρετική. Εγώ έχω εδώ και μερικούς μήνες την DMC-TZ5 και πραγματικά σ'αυτήν την κατηγορία τιμής θεωρώ ότι είναι κορυφαία. HD video, zoom 10x πολύ χρήσιμο, εξαιρετική κατασκευή και οθόνη υψηλής ανάλυσης. Πολύ καλή αυτονομία επίσης.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές. Κατέληξα στην Canon Ixus 980 ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος απο τα χαρ/κα της

Δημοσ.
Ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές. Κατέληξα στην Canon Ixus 980 ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος απο τα χαρ/κα της

Φίλε μου καλές χρυσές οι Canon αλλά:

1. Για αυτό που ανέφερες ότι την θέλεις(λήψη χωρίς φλας) δεν κάνουν. Γι αυτο θέλεις είτε Fuji f200 ή panasonic LX3.

2. Δεν έχουν δικιά τους μπαταρία. Βάζεις εσύ ΑΑ. Άρα έχουν μειω,ένη αυτονομία και μεταφέρεις και τον φορτιστή στα ταξίδια.

Δημοσ.
Φίλε μου καλές χρυσές οι Canon αλλά:

1. Για αυτό που ανέφερες ότι την θέλεις(λήψη χωρίς φλας) δεν κάνουν. Γι αυτο θέλεις είτε Fuji f200 ή panasonic LX3.

2. Δεν έχουν δικιά τους μπαταρία. Βάζεις εσύ ΑΑ. Άρα έχουν μειω,ένη αυτονομία και μεταφέρεις και τον φορτιστή στα ταξίδια.

η ixus 980 εχει δικια της μπαταρία δεν παίρνει AA. τώρα για την λήψη χωρίς φλας εννοείς την νυχτερινή λήψη φαντάζομαι. έχει f2.8 και η fuji f200 εχει 3.3 και οπως μου είχε πει κάποιος εδώ σε προηγούμενο post, οτι για νυχτερινές λήψεις όσο τον δυνατόν μικρότερο f.

πιστεύω οτι η συγκεκριμένη είναι καλή μηχανή, είδα κάποιες κριτικές επίσης και ορισμένες φωτογραφίες απο το flickr.com και μου άρεσαν τα αποτελέσματά της

Δημοσ.

Καμια (σχεδον) compact δεν αποδιδει καλα σε χαμηλο φωτισμο εκτος απαυτες που πε ο φιλος πιο πανω:Fuji f200 ή panasonic LX3....ειδικα της panasonic ο φακος ειναι πολυ φωτεινος..Και παρε και ενα τριποδο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...