Προς το περιεχόμενο

Άσχετος με GPS, αλλά ενδιαφέρομαι για αγορά.

fountoux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω και μεγάλη επαφή με GPS, αλλά θα ήθελα να παρώ ένα. Μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς παίζει με τα συγκεκριμένα συστήματα και με τα προγράμματα πλοήγησής τους; Διαθέτω μέχρι 200-250 ευρώ. Υπάρχει κάποιο που να μου προτείνετε;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:27 ----------

Αυτό εδώ μου τράβηξε την προσοχή

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1135163&catalog=21&category=69977967&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE74277CB8CCB73BC49DD9CA41E2E425614EFDF2A1F8857FBC3CECC201AB4FB5C33476B44A58DFC58DCC2977E34BEEBC4E90B0D9FDFE8B2C5F0CC81B1E6F72E7B9099CAE50D3BCF983CE6740430F5763E8A2AF811806660D05A3AA231CEA535F7E59AECA181C0907B3D21532BF97DC0364DB3B1A38904F08C9

Αλλά όπως σας είπα δεν ξέρω ποιά εταιρεία είναι η πιο ποιοτική, οπότε περιμένω τη βοήθειά σας.

Δημοσ.

Το πρόγραμμα πλοήγησης φαντάζομαι ότι είναι προεγκατεστημένο. Με ενημερώσεις τι ακριβώς παίζει; Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο να μου προτείνεις;

Κάτι σαν και αυτό ας πούμε;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926307

Δημοσ.

Σχετικά με gps πολύ καλή πληροφόρηση στο navimania.gr και εγώ από εκεί άρχισα και πήρα το roadfinder me 79 ευρώ και μετά σιγά, σιγά μπήκα στον κόσμο των gps.

Δημοσ.

θες υποχρεωτικά τόσο μεγάλο? γιατι δεν παίρνεις ποιο μικρό

κοιταξε αυτό εδω το mio

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926032

το έβαλαν σε προσφορά σήμερα. το είχαν 94 ευρώ και σήμερα το έχουν 78 ευρώ. 16 ευρω κάτω!!!!!! το πηρα πριν 3 μέρες σε ένα φίλο και είναι τέλειο. δεν θα χρειαστεί να το σπάσεις για να βάλεις καποιο άλλο προγραμμα γιατι αυτό είναι απλα φοβερό. δεν θα έχεις κανένα προβλημα πιστεψε με.

επίσης έχει και 2 χρόνια εγγύηση και ανανέωση χαρτων δωρεάν μέσω ιντερνετ. τσιμπα το όσο είναι καιρος.

Δημοσ.

στην Ελλάδα όπου η αγορά δεν είναι τόσο αναπτυγμένη GPS=χάρτης.

Αυτή τη στιγμή η προσωπική μου άποψη, και έχοντας δει αρκετά, είναι ότι το Destinator με χάρτες NGI είναι ακόμα μονόδρομος.

Όχι για πολύ βέβαια γιατί σύντομα το iGo θα είναι έτοιμο με καλούς χάρτες και καθώς είναι καλύτερο πρόγραμμα παίζει να γίνει αυτό μονόδρομος. Προς το παρόν όμως εγώ δεν το εμπιστεύομαι στους χάρτες του και προτιμώ να χρησιμοποιώ ακόμα Destinator 6 (ναι 6) με NGI που ξέρω ότι κατά 90% το δρομολόγιο θα είναι σωστό.

μην πάρεις κάτι φτηνό με μάπα χάρτες γιατί θα σε ξενερώσει όταν θα σου πει να στρίψεις λάθος σε δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, μερικοί είναι για πολύ ξύλο με τα προϊόντα που βγάζουν στην αγορά..

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Πήγα σήμερα σε ένα γνωστό κατάστημα κ έπιασα στα χεριά μου το MLS 43 talk and Drive. Είναι ότι καλύτερο έχω δει. Μόνο 128 ευρώ .

Δεν αξιολογούνται έτσι τα gps, άλλα είναι τα κριτήρια. Μόνο καρπούζια αγοράζουμε με τον τρόπο που αναφέρεις.

Δημοσ.
στην Ελλάδα όπου η αγορά δεν είναι τόσο αναπτυγμένη GPS=χάρτης.

Αυτή τη στιγμή η προσωπική μου άποψη, και έχοντας δει αρκετά, είναι ότι το Destinator με χάρτες NGI είναι ακόμα μονόδρομος.

Όχι για πολύ βέβαια γιατί σύντομα το iGo θα είναι έτοιμο με καλούς χάρτες και καθώς είναι καλύτερο πρόγραμμα παίζει να γίνει αυτό μονόδρομος. Προς το παρόν όμως εγώ δεν το εμπιστεύομαι στους χάρτες του και προτιμώ να χρησιμοποιώ ακόμα Destinator 6 (ναι 6) με NGI που ξέρω ότι κατά 90% το δρομολόγιο θα είναι σωστό.

μην πάρεις κάτι φτηνό με μάπα χάρτες γιατί θα σε ξενερώσει όταν θα σου πει να στρίψεις λάθος σε δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, μερικοί είναι για πολύ ξύλο με τα προϊόντα που βγάζουν στην αγορά..

Το Destinator έχει ακόμη χάρτες του 2008 και η συνεργασία με την NGI έχει σταματήσει. Είναι η χειρότερη περίοδος για να αγοράσει κάποιος gps με destinator.

Ας πάρει καλύτερα κάποιο της Mio που έχουν πια νέους χάρτες και συνεργασία με την ngi.

Δημοσ.

Λάθος

Έχω δοκιμάσει εκτεταμένα και destinator και igo με ότι πιο τελευταίο υπάρχει και για τα 2.

Με σιγουριά μπορώ να πω πως το destinator είναι ακόμα και τώρα μονόδρομος για Ελλάδα.

Όσες φορές βάζω το IGO (λόγο ομορφιάς δηλαδή αλλά τζίφος) πάντα θα πάει να με βάλει σε κάποιο μονόδρομο 1-2 φορές σε κάθε διαδρομή (με το πιο πρόσφατο teleatlas). Άσε που το destinator οργανώνει καλύτερες διαδρομές ακόμα και τώρα. Σε σύγκριση πάντα με την πιο πρόσφατη έκδοση του IGO ( για το amigo δεν ξέρω).

1)Το destinator έχει ακόμα και τώρα (3/12/09) καλύτερους χάρτες από το IGO

2)Το destinator διαλέγει πιο γρήγορες διαδρομές από το IGO ακόμα και τώρα (3/12/09)

3)Ναι, το IGO είναι πιο εμφανίσιμο και με καλύτερα γραφικά αλλά δεν κάνει τη δουλειά του σωστά.

4)Νομίζω πως ακόμα και τώρα (3/12/09) το destinator έχει αρκετά περισσότερα POIS από οτιδήποτε άλλο.

Συμπέρασμα! Destinator Wins για τώρα.

Το μέλλον ανήκει λογικά στο igo αλλά όχι και το παρόν.

Δημοσ.
Δεν αξιολογούνται έτσι τα gps, άλλα είναι τα κριτήρια. Μόνο καρπούζια αγοράζουμε με τον τρόπο που αναφέρεις.

Κάνεις λάθος.Τα καρπούζια δεν τα ποιάνουμε στα χέρια και τα διαλέγουμε.Μας τα ανοίγουν και τα δοκιμάζουμε πριν τα πάρουμε :-)

Δημοσ.
Κάνεις λάθος.Τα καρπούζια δεν τα ποιάνουμε στα χέρια και τα διαλέγουμε.Μας τα ανοίγουν και τα δοκιμάζουμε πριν τα πάρουμε :-)

Σε ποιά χώρα γίνεται αυτό! Αλίμονο αν άνοιγαν τα καρπούζια πριν τα πάρεις, θα γέμιζαν οι χωματερές με καρπούζια.

Οι έμποροι σκαρφίζονται χίλιες πονηριές για να μας πουλήσουν "φύκια για μεταξωτές κορδέλες".

Χρησιμοποιούν "αβανταδόρους", δίνουν μαζί με τα gps και δώρα και τόσα άλλα. Φυσικά ξέρουν ότι υπάρχουν πάντα αφελείς, για αυτό τα κάνουν αυτά.

Δημοσ.

αν επιτρέπεται,

που το βρήκες 128 ευρώ???

και πιο από τα 2

MLS Talk & Drive 43A

ή το

MLS Talk & Drive 43SL

Πήγα σήμερα σε ένα γνωστό κατάστημα κ έπιασα στα χεριά μου το MLS 43 talk and Drive. Είναι ότι καλύτερο έχω δει. Μόνο 128 ευρώ .
Δημοσ.

ειναι το 43Α αλλά την πάτησα….. :mad:καλυτέρα να Έπαιρνα το 43SL άλλος επεξεργαστής άλλη μνήμη.. άλλο πάχος… δώσε τα 140 και θα το χαρείς! (ψαξε στο skroutz)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:38 ----------

Λάθος

Έχω δοκιμάσει εκτεταμένα και destinator και igo με ότι πιο τελευταίο υπάρχει και για τα 2.

Με σιγουριά μπορώ να πω πως το destinator είναι ακόμα και τώρα μονόδρομος για Ελλάδα.

Όσες φορές βάζω το IGO (λόγο ομορφιάς δηλαδή αλλά τζίφος) πάντα θα πάει να με βάλει σε κάποιο μονόδρομο 1-2 φορές σε κάθε διαδρομή (με το πιο πρόσφατο teleatlas). Άσε που το destinator οργανώνει καλύτερες διαδρομές ακόμα και τώρα. Σε σύγκριση πάντα με την πιο πρόσφατη έκδοση του IGO ( για το amigo δεν ξέρω).

1)Το destinator έχει ακόμα και τώρα (3/12/09) καλύτερους χάρτες από το IGO

2)Το destinator διαλέγει πιο γρήγορες διαδρομές από το IGO ακόμα και τώρα (3/12/09)

3)Ναι, το IGO είναι πιο εμφανίσιμο και με καλύτερα γραφικά αλλά δεν κάνει τη δουλειά του σωστά.

4)Νομίζω πως ακόμα και τώρα (3/12/09) το destinator έχει αρκετά περισσότερα POIS από οτιδήποτε άλλο.

Συμπέρασμα! Destinator Wins για τώρα.

Το μέλλον ανήκει λογικά στο igo αλλά όχι και το παρόν.

POIS ????? για Δοκίμασε να βρεις τα μακ. και.... ΜΠΑΜ!!! ΣΦΑΛΜΑ!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:43 ----------

Άσε που όταν βρίσκεσαι σε στρογγυλή πλατεία που έχει 5 -6 δρόμους… (φαντάσου το σαν αστέρι με 6 άκρες, και πηγαίνεις προς το κέντρο)σε άλλον βρίσκεσαι και στον διπλανό σε δείχνει!!!

Το άλλο κουλό!!! Όταν μπαίνεις σε μονόδρομο και πας ανάποδα!! Σε δείχνει ότι είσαι στον διπλανό παράλληλο!!!

43 Α

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...