Προς το περιεχόμενο

Hybrid Crossfire

axristidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ωστε Ηybrid Crossfire ειναι η συνεργασια OnBoard καρτας με τη pci-e, αλλα υπο πολλες προυποθεσεις. Η χρηση onBoard σκάτζα με την pci-e ειναι υπο ακομα περισσοτερες προυποθεσεις... Αρα να μην ασχολουμαι αλλο.

Η συνεργασια 2 ομοιων pci-e καρτων με γεφυρα πως λεγεται?

Πολλοι χρηστες την εφαρμοζουν, για καλλιτερες λεει επιδοσεις στα παιχνιδια. Η απορια μου ειναι, με τα χρηματα που δινουν για 2 καρτες δεν θα ηταν καλυτερα να επαιρναν μια και πολυ καλυτερη?

Η ATI το λέει "crossfire" και η INTEL "SLI". κάποιες M/B υποστηρίζουν το ένα και κάποιες άλλες το άλλο, και μερικές υποστηρίζουν και τα δυο με αλλαγή του ΒΙΟΣ.

παραδόξως οι 2 κάρτες βγαίνουν φθηνότερα από την μια και

συχνά την περνάνε σε επιδόσεις!

ειδικά δες τις 2x ATI4770 me την ATI4890 kai GTX280!

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4770-crossfire,2288.html

Δημοσ.
Δηλάδη εγω αν εχω 4670 δεν παω σε 4850 αλλα παιρνω αλλη μια 4670 για να τις ζευγαρωσω?

Αλλα θα κανουν 2πλασιο θορυβο. Συν τη διπλη καταναλωση ρευματος.

οχι παιρνεις μια 4770:-)

και οι δυο 4670 δεν εχουν διπλη καταναλωση απο μια 4850...ελεος:-)

Δημοσ.
οχι παιρνεις μια 4770:-)

και οι δυο 4670 δεν εχουν διπλη καταναλωση απο μια 4850...ελεος:-)

δεν ειπε αυτο,μην τον αποπερνεις τον ανθρωπο. διπλασιο θορυβο κ καταναλωση απο οτι να ειχε μια καρτα 4670

Δημοσ.

πουλας την 4670 και παιρνεις μια 4770 ή μια 4850:-)

και αυτες μετα αν θες αξιζει να τις διπλασσιασεις:-)

Δημοσ.

καλη ιδεα αν σκεφτεις οτι η 4670 κανει περιπου 65 την πουλας 35 κ παιρνεις μια 4770 στα 95 ευρω αρα ειναι σαν να παρεις αλλη μια 4670 απο οικονομικης αποψης. το βρισκω καλυτερο .

Δημοσ.

Σε φθηνές κάρτες είναι οικονομικό το crossfire αλλά δεν συμφέρει π.χ. να κάνεις crossfire σε 2 4890,γιατί με τα ίδια σχεδόν λεφτά πέρνεις μια GTX295 που είναι πολύ καλύτερη...

αλλά να ξερεις πως πολλά games ακόμα δεν εκμεταλλεύονται το crossfire καλύτερα να δώσεις τα λεφτά για μια καλή κάρτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...