Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 30/10/2020 στις 4:31 ΠΜ, BlueBlade είπε

ο 2020, απλά θα έκανα χαβαλέ αν κάποιος μου έλεγε ότι ακόμα πηγαίνει στο Video Club και ψάχνει με τις ώρες πια ταινία θα πάρει. Όπως αντίστοιχα θα είχα λιώσει στο γέλιο αν κάποιος μου έλεγε ότι πάει σε δισκοπωλείο (αν υπάρχουν ακόμα)

Υπάρχει και κόσμος που αγοράζει βυνίλια και έχει και μηχανήματα να ακούσει μουσική και φυσικά όχι συμπιεσμένα mp3 μέσω tablet και κινητού, δεν είναι κακό που υπάρχει ακόμη κόσμος που δεν ικανοποιείται με την σαβούρα να το πω κομψά....

• Like 2
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Υπάρχει και κόσμος που αγοράζει βυνίλια και έχει και μηχανήματα να ακούσει μουσική και φυσικά όχι συμπιεσμένα mp3 μέσω tablet και κινητού, δεν είναι κακό που υπάρχει ακόμη κόσμος που δεν ικανοποιείται με την σαβούρα να το πω κομψά....

Σαφώς δεν αναφέρομαι σε βινύλια (τα οποία τα τελευταία χρόνια ήρθαν ξανά στην μόδα). Αλλά για περιπτώσεις που κάποιος θα πήγαινε σε δισκοπωλείο να αγοράσει τα κλασσικά CD.

Για το θέμα ποιότητας δεν διαφωνώ, κάτι δίνεις κάτι παίρνεις. Όπως και το Netflix δεν συγκρίνεται με ένα Blu ray δίσκο, αλλά από το να ξοδεύομαι και να τρέχω να ψάχνω ταινίες, προτιμώ από την άνεση του σπιτιού μου να έχω ότι θέλω όποτε το θέλω. Αντίστοιχα το ίδιο ισχύει για υπηρεσίες μουσικής όπως το Spotify κτλ.

Δημοσ.

Επειδή μεγάλωσα με τα VideoClub και ονειρευμουν όταν ήμουν πιτσιρικάς να γινω ΒιντεοΚλαμπάς ...θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

Μια πιο αγνή εποχή που όπως πολλά πράγματα δεν ήταν οπως τώρα εύκολα και απλά...

Τι να θυμηθώ...την αίσθηση να περιηγείσαι στους διαδρόμους με τα φανταχτερά εξώφυλλα, τις αφίσες που χτίζαν ιστοριες στο μυαλό και μόνο που τις έβλεπες, την "κουρτίνα" για τα "νταντά".....και φυσικά τα παρελκόμενα όπως την μινι παρουσίαση - επίδειξη στο πίσω δωμάτιο του ειδικού βίντεου που προσπερνούσε την προστασία για εκείνες τις πρωτοπόρες ταινίες που εφεραν προστασία (....James Bond αν θυμάμαι καλά)...

Το εύκολο είναι ευπρόσδεκτο αλλά δεν έχει ομορφιά...κάτι σαν πλαστικό φαγητό.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...