furious99 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μονο αν βγουν συντομα φτηνα blu-ray γραφτηρια και δισκακια θα ξαναδουνε φως ( γιατι οσο ναναι ο ελληνας το εχει το απωθημενο της "ατομικης βιβλιοθηκης ταινιων" - ασχετα αν πολλες δεν τις εχει δει καθολου ουτε προκειται )... Αλλα τα δικαιωματα του blu-ray τα εχει κυριως η SONY που εχει και κινηματογραφικο παρακλαδι, οποτε μαλλον θα αργησει πολυ αυτο...
DIMITRIS BLUE Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 ΤΟ VIDEO BLUE ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΛΑΟΥ 141 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ 350τμ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ.
LOULATRANS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Τώρα με το unlimited downloading, θα κλάψουνε πολλές μανούλες. Όταν τα κονομάγανε, ήτανε καλά.Έλεος να ζητάνε 2 ευρώ την ενοικίαση. Sorry αλλά δεν τους λυπάμαι. που το ξεθαψες ρε αθεοφοβε...... να εισαι σιγουρος οτι και εσενα κανενας δεν θα σε λυπηθει οταν θα φτασει η ευχαριστη στιγμη για σενα ή τους δικους σου.και θα ερθει!!!!! αν δεν εχεις ιδεα απο δικο σου μαγαζι,και ειδικα απο λειτουργια βιντεοκλαμπ και συμφωνιες με εταιριες διανομης και τιμες και πακετα ,μπορεις να γραφεις τις αρλουμπες που γραφεις εσυ και οι ομοιοι σου(το λεω ευγενικα ,γιατι αλλιως θα τα εγραφα..........)......
Tilemaxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Παραγγέλνεις από εξωτερικό, πολύ πιο φθηνά από εδώ. Περίμενε , σε κανά 2 χρόνια όταν το blu-ray θα έχει γίνει μέινστρημ θα ξανανοίξουν. Λάθος πρόβλεψη αδερφέ... 2
polakis21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 που το ξεθαψες ρε αθεοφοβε...... να εισαι σιγουρος οτι και εσενα κανενας δεν θα σε λυπηθει οταν θα φτασει η ευχαριστη στιγμη για σενα ή τους δικους σου.και θα ερθει!!!!! αν δεν εχεις ιδεα απο δικο σου μαγαζι,και ειδικα απο λειτουργια βιντεοκλαμπ και συμφωνιες με εταιριες διανομης και τιμες και πακετα ,μπορεις να γραφεις τις αρλουμπες που γραφεις εσυ και οι ομοιοι σου(το λεω ευγενικα ,γιατι αλλιως θα τα εγραφα..........)...... Μπορει να εχεις δικιο αλλα αυτο δεν αναιρει οτι τα video club πεθαινουν γιατι σχεδον ολοι κατεβαζουν τις ταινιες πλεον...
lactate Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Το είδα τώρα αυτο το θεμα και με επιασε μια νοσταλγια.. οτι καποιοι πιστευαν το 2009 οτι τα videoclub θα ξανανοιγαν και οτι to bluray θα γινει mainstream. Και δεν σκότωσε η πειρατεια τα videoclub, το streaming τα σκότωσε. Γιατι να πάρω DVD που μπορει να μην εχει κιολας (θυμαμαι τον αρχοντα δνε τον ειχε ποτε οταν ειχ πρωτοβγει) και να μην νοικιασω/αγορασω απο το ιντερνετ την ταινια; επισης τα καινουρια pc/laptops δεν παιρνουν οπτικο δισκο.. και δεν νομιζω οτι πολλα σπιτια εχουν πλεον συσκευες αναπαραγωγης. 3
mecanomecano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ο salinas εκλεισε πριν κανα-δυο χρονια-στην δεκαετια του 80 επαιρνα απο αυτον οχι μονο βιντεοκασετες αλλα και βινυλια ειχα αγορασει το 1985 απο εκει τα 17 seconds και Faith των Cure!.Ιστορικες εποχες.Το μονο βιντεοκλαμπ σε Παγκρατι-Βυρωνα που ξερω οτι ειναι ακομα ανοιχτο ειναι το Hawai στην Φορμιωνος ειμαι μελος εκει απο το 1986 και μεχρι πριν 2-3 χρονια νοικιαζα ακομα ταινιες. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από mecanomecano
kon1to Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 υπάρχει και το Planeta στη Φορμίωνος, καπου ανάμεσα Υμηττου και Φιλολαου, αν και ειναι σχετικα μικρο. πιο παλια ηταν στη Σπυρου Μερκουρη και λεγόταν Plano...
Arkin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Τελευταια φορα που πηγα video club ηταν το 2007 λιγο πριν ερθει η ADSL εδω που ειμαι. Το 2004 θυμαμαι ειχα δωσει ενα 10αρικο σε βιντεο club για να μου παρω το Ju-On The Grudge σε DVD γραμμενο προσφανως με εξωφυλλο κτλ. Απο τοτε νοικιαζα 3-4 φορες το χρονο εχοντας και filmnet ομως και με την αφιξη των adsl κοπηκε τελειως η ενοικιαση.
onelonelystar Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Πάντα μου άρεσε να μπαίνω σε video club και να βλέπω μπροστά μου όλες αυτές τις ταινίες, τα ποστερ, τους πρωταγωνιστές και την υπόθεση... No internet, no youtube, no streaming, ήταν απλά μαγεία. (ωχ φανέρωσα την ηλικία μου!!) Το ακριβώς αντίθετο συναίσθημα μου προκαλούσε όταν έπρεπε να πάω για να επιστρεψω την ταινία και αν την ξεχνούσα και καμιά μέρα παραπάνω η χρέωση ήταν εφιάλτης!! 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 24 λεπτά πριν, onelonelystar είπε Πάντα μου άρεσε να μπαίνω σε video club και να βλέπω μπροστά μου όλες αυτές τις ταινίες, τα ποστερ, τους πρωταγωνιστές και την υπόθεση... No internet, no youtube, no streaming, ήταν απλά μαγεία. (ωχ φανέρωσα την ηλικία μου!!) Το ακριβώς αντίθετο συναίσθημα μου προκαλούσε όταν έπρεπε να πάω για να επιστρεψω την ταινία και αν την ξεχνούσα και καμιά μέρα παραπάνω η χρέωση ήταν εφιάλτης!! προσωπικά δεν μου λείπουν ούτε πρόκειται να στεναχωρηθώ λέτε για αυτά τα "όμορφα" καταστήματα που λεγόντουσαν VIDEO CLUB / DVD CLUB κτλ όπως ήταν αναμενόμενο πήραν σειρά για να κλείσουν θες λόγω αύξησης των ταχυτήτων σύνδεσης με το διαδίκτυο με ότι σημαίνει αυτό θες λόγω έλευσης τεχνολογιών streaming θες λόγω ψηφιακής/συνδρομητικής τηλεόρασης θες λόγω "παράνομου" διαμοιρασμού από ιστοσελίδες ή τορρεντ (βλέπε "Θείος") υπάρχουν πάρα πολλές αιτίες για το λουκέτο τους (σε πολλές των περιπτώσεων φταίνε οι ίδιοι) μπορεί κάποια ακόμα να είναι ανοικτά δεν θα είναι για πολύ ήταν μόδα και πέρασε πλέον ότι θες μπορείς να το αγοράζεις από το διαδίκτυο χωρίς "μεσολαβητές". άσε που δεν ξεχνάω "τα αντιγραμμένα" ή τα δισκάκια που δεν έπαιζαν και ήταν στην ζελατίνα (πρώτος πελάτης) κτλ...
lactate Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, ikorolis είπε προσωπικά δεν μου λείπουν ούτε πρόκειται να στεναχωρηθώ λέτε για αυτά τα "όμορφα" καταστήματα που λεγόντουσαν VIDEO CLUB / DVD CLUB κτλ όπως ήταν αναμενόμενο πήραν σειρά για να κλείσουν θες λόγω αύξησης των ταχυτήτων σύνδεσης με το διαδίκτυο με ότι σημαίνει αυτό θες λόγω έλευσης τεχνολογιών streaming θες λόγω ψηφιακής/συνδρομητικής τηλεόρασης θες λόγω "παράνομου" διαμοιρασμού από ιστοσελίδες ή τορρεντ (βλέπε "Θείος") υπάρχουν πάρα πολλές αιτίες για το λουκέτο τους (σε πολλές των περιπτώσεων φταίνε οι ίδιοι) μπορεί κάποια ακόμα να είναι ανοικτά δεν θα είναι για πολύ ήταν μόδα και πέρασε πλέον ότι θες μπορείς να το αγοράζεις από το διαδίκτυο χωρίς "μεσολαβητές". άσε που δεν ξεχνάω "τα αντιγραμμένα" ή τα δισκάκια που δεν έπαιζαν και ήταν στην ζελατίνα (πρώτος πελάτης) κτλ... σίγουρα η τεχνολογία τα σκότωσε αλλά για μένα το video club είχε φάση. Πήγαινα παιδί με τη μητέρα μου νοίκιαζα κασέτες της disney και κωμωδίες.. μετά πηγαίναμε με τους φίλους μου και νοικιάζαμε 2-3 ταινίες και όλο το Σάββατο βλέπαμε σπίτι μου DVD.. κάθε Παρασκευή οι μισοί γνωστοί ήμασταν στα planet στο παγκρατι (εχουν κλεισει χρονια τωρα) και χαζεύαμε ταινιές και ρωτάγαμε ποια ναν οικιασουμε.
BlueBlade Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Φυσιολογική εξέλιξη στην ψηφιακή εποχή. Η τεχνολογία προχώρησε, οι υπηρεσίες αμέτρητες και προσβάσιμες στον καθένα ακόμα και αν δεν το κατέχει ιδιαίτερα το θέμα τεχνολογίας Το 2020, απλά θα έκανα χαβαλέ αν κάποιος μου έλεγε ότι ακόμα πηγαίνει στο Video Club και ψάχνει με τις ώρες πια ταινία θα πάρει. Όπως αντίστοιχα θα είχα λιώσει στο γέλιο αν κάποιος μου έλεγε ότι πάει σε δισκοπωλείο (αν υπάρχουν ακόμα) την εποχή του Spotify και του Youtube. Πάντως αν για ένα λόγο μου λείπουν τα Video Club, είναι γιατί μπορούσα να πάρω ένα παιχνίδι, να το τελειώσω και να το δώσω πίσω χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω το 60αρι. Ειδικά για κάτι παιχνίδια διαμάντια που ήταν Must play αλλά λυπόσουν τα λεφτά ήταν η καλύτερη φάση.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, BlueBlade είπε Φυσιολογική εξέλιξη στην ψηφιακή εποχή. Η τεχνολογία προχώρησε, οι υπηρεσίες αμέτρητες και προσβάσιμες στον καθένα ακόμα και αν δεν το κατέχει ιδιαίτερα το θέμα τεχνολογίας Το 2020, απλά θα έκανα χαβαλέ αν κάποιος μου έλεγε ότι ακόμα πηγαίνει στο Video Club και ψάχνει με τις ώρες πια ταινία θα πάρει. Όπως αντίστοιχα θα είχα λιώσει στο γέλιο αν κάποιος μου έλεγε ότι πάει σε δισκοπωλείο (αν υπάρχουν ακόμα) την εποχή του Spotify και του Youtube. Πάντως αν για ένα λόγο μου λείπουν τα Video Club, είναι γιατί μπορούσα να πάρω ένα παιχνίδι, να το τελειώσω και να το δώσω πίσω χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω το 60αρι. Ειδικά για κάτι παιχνίδια διαμάντια που ήταν Must play αλλά λυπόσουν τα λεφτά ήταν η καλύτερη φάση. απλά προς ενημέρωση των παλιών (δεινόσαυρων) σαν εμένα έχω ακόμα στην συλλογή μου βιντεοκασέτες VHS με ταινίες (αυθεντικές) οι οποίες παίζουν ακόμα...όσο αντέξουν έχω ακόμα στην συλλογή μου δίσκους βινυλίου (ελληνικής και ξένης μουσικής) ακόμα και σφραγισμένους... έχω ακόμα στην συλλογή μου CD ελληνικής και ξένης μουσικής (αρκετά είναι σφραγισμένα)... έχω ακόμα στην συλλογή μου DVD με ταινίες (αυθεντικές)... το μόνο πράγμα που δεν έχω είναι BLUERAY
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα