Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα καλά τι έχουν πάθει τα videoclub?

Μέσα σε ενάμιση χρόνο στην περιοχή που μένω έχουν κλείσει 3, άλλα 2 είναι με το ένα πόδι στον τάφο, και ένα ακόμα έχει πολύ αβέβαιο μέλλον!

Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.Όλοι όσοι μένουν στο Παγκράτι είναι τόσο προχωρημένοι και τις κατεβάζουν από τους θείους?

Έτσι όπως πάμε, θα με αναγκάσουν και εμένα να τις βλέπω αποκλειστικά από εκεί, μιας και δεν θα μείνει κανένα ανοιχτό κατάστημα!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παραγγέλνεις από εξωτερικό, πολύ πιο φθηνά από εδώ. Περίμενε , σε κανά 2 χρόνια όταν το blu-ray θα έχει γίνει μέινστρημ θα ξανανοίξουν.

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά που τον θυμηθήκατε τον Λάκη;;; Δυστυχώς έχει κανα δυό χρόνια που έχει κλείσει. Κρίμα γιατί ήταν πολύ καλή πηγή τροφοδοσίας ειδικά για ξένες σειρές ακόμα και από region 1. Στο Παγκράτι είχαν ανοίξει καμιά εικοσαριά video club την εποχή των παχιών αγελάδων. Αλλά ως συνήθως οι επιχειρηματίες (λέμε τώρα) δεν ήταν προετοιμασμένοι για την κρίση που την έβλεπαν όλοι (σχεδόν) να έρχεται. Τώρα κλείνουν γιατί φέρνουν μόνο μια καλή ταινία στο τόσο και ένα σωρό αηδίες που δεν τολμούν να βάλουν ούτε οι εφημερίδες!!! Παραπέμπω στον τελευταίο κατάλογο της Audiovisual στον οποίο δεν βλέπεται ούτε μια ταινία!!!! (Δεν κάνω πλακα, το εννοώ όταν λέω ούτε μια)Ο Σαλίνας είναι σταθερή αξία για την περιοχή αλλά οι τιμές του είναι λίγο αλμυρές. Όταν λέω λίγο εννοώ πολύ!!

Δημοσ.
Ο Σαλίνας είναι σταθερή αξία για την περιοχή αλλά οι τιμές του είναι λίγο αλμυρές. Όταν λέω λίγο εννοώ πολύ!!

Ο Σαλίνας κατά την άποψη μου είναι ο χειρότερος όσον αφορά την συμπεριφορά του απέναντι στους πελάτες του.

Την τελευταία φορά που πήγα στο κατάστημα, συμπεριφέρονταν αρκετά σνόμπ στον κόσμο, και όπως λέει ο kostas_dr οι τιμές του είναι αρκετά αλμυρές έως απαράδεκτες. Αναρωτιέμαι πως κρατάει ακόμα την πελατεία του...

Όσο για το dvd world, είναι το πρώτο κατάστημα που έκλεισε και ξεκίνησε την μαζική φυγή. Έχω μια υποψία πως μπορεί να μεταφέρθηκε στον Πειραιά, γιατί βρήκα σε ένα κατάστημα εκεί τα ίδια dvd που είχε και στο Παγκράτι.

Δημοσ.

Κοίτα έχεις δίκιο όταν αναφέρεσαι στην λίγο περίεργη συμπεριφορά. Εγώ προσωπικά πηγαίνω μόνο και μόνο γιατί φέρνει καμιά φορά και ταινίες από εταιρίες διανομής που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού (πχ cine art) και γιατί έχει και ξένες σειρές (όπως το In Treatment - καταπληκτική σειρά) που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.

Δημοσ.

Τώρα με το unlimited downloading, θα κλάψουνε πολλές μανούλες.

Όταν τα κονομάγανε, ήτανε καλά.Έλεος να ζητάνε 2 ευρώ την ενοικίαση.

Sorry αλλά δεν τους λυπάμαι.

Δημοσ.

Παλι καλα που εχουν μεινει και ενα-δυο σε εσας!Θεσσαλονικη δεν προλαβαινεις να δεις τα ρολα ωστε να το ευχαριστηθεις και παραπανω.Φυσικα με το κλεισιμο και του τελευταιου θα διοργανωσουμε ενα ωραιο παρτυ μιας και χρονια ολοκληρα μας ηπιαν το αιμα.Η απληστια στο τελος πληρωνεται ακομα και στο Ελλαδισταν.

Δημοσ.

Όταν πουλάγανε αντεγραμένα dvd για 10ε ήταν καλά βέβαια.

Και με 2 ευρώ το dvd, αν θελεις να δεις μια τηλεοπτική σειρά ή σειρά ταινιών....βγαίνει πιο φθηνά να την αγοράσεις! (απ'το εξωτερικό, amazon, dvd.co.uk κλπ)

Δημοσ.

Εδώ και καιρό λέμε ότι φτάνει το τέλος των video club. Έφτασε το τέλος τους λοιπόν. Αντίο...

Έχω να πάω σε video club 2 χρόνια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...