washcloud Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 ...με "τέτοιους" πυκνωτές όμως, δεν έχει πολύ ζωή μπροστά του, έχε το υπ' όψιν...
yanniliki Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 παιδες να κανω μια ερωτηση.. οι πυκνωτες της mobo χρησιμοποιουντε μονο για την εκκινηση? η παιζουν και καποιο αλλο ρολο?
degorst Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 ...με "τέτοιους" πυκνωτές όμως, δεν έχει πολύ ζωή μπροστά του, έχε το υπ' όψιν... Το φαντάζομαι washcloud γι αυτό ψάχνομαι για μητρική/επεξεργαστή. Κανένα σχόλιο για τον παραπάνω συνδυασμό?
pcos Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Το φαντάζομαι washcloud γι αυτό ψάχνομαι για μητρική/επεξεργαστή. Κανένα σχόλιο για τον παραπάνω συνδυασμό? νομιζα οτι το συστημα δεν το ηθελες για gaming. αυτο που προτεινεις ειναι ομως μη αναβαθμισημο. εχει socket AM2 απλο ουτε ΑΜ2+ ουτε ΑΜ3. κατα τα αλλα μια χαρα ειναι.
caution Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 παιδες να κανω μια ερωτηση.. οι πυκνωτες της mobo χρησιμοποιουντε μονο για την εκκινηση? η παιζουν και καποιο αλλο ρολο? "Ισίωνουν" τα ρεύματα και κατά την διάρκεια της χρήσης απλά στην εκκίνηση είναι το ζόρι λόγω φυσικής
degorst Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 νομιζα οτι το συστημα δεν το ηθελες για gaming. αυτο που προτεινεις ειναι ομως μη αναβαθμισημο. εχει socket AM2 απλο ουτε ΑΜ2+ ουτε ΑΜ3. κατα τα αλλα μια χαρα ειναι. Σωστά νόμιζες. Δεν το θέλω για παιχνίδια αλλά, σκέφτηκα, αφού είναι στα ίδια χρήματα με την M4A78-VM, θα είναι καλύτερα να έχω ξεχωριστή κάρτα γραφικών. Εκτός αν κάνω λάθος. Αν είναι να έχω πολύ καλύτερα γραφικά πηγαίνω σε ξεχωριστή Κ.Γ. Εαν η διαφορά στα γραφικά είναι μικρή, τότε ας είναι on board. Πες μου please.. γιατί έχω χρόνια να ασχοληθώ με αναβαθμήσεις και δεν ξέρω πού έχουνε φτάσει.. Κάποτε τα on board ήταν για πολύ- πολ-υ βασικές δουλειές. Τίποτα παραπάνω. Απ οτι κατάλαβα, προτείνεις socket AM2+ ή ΑΜ3 για μελλοντική αναβάθμιση, έτσι? Αλλα η απόδοση του επόμενου επεξεργαστή (που, λογικά θα έχει μεγαλύτερο FSB) δεν θα περιορίζεται απο το FSB της μητρικής αυτής? Άρα θα χρειαστώ αλλαγή και της μητρικής τότε.. Οπότε δώρο άδωρο να αλλάξω τον επεξεργαστή για τόσο μικρή διαφορά απόδοσης.. Εάν κάνω κάπου λάθος, διορθώστε παιδιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.