Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για υπολογιστη που σβηνει?

panos300

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ηθελα τη γνωμη σας στο τι μπορει να φταιει που σβηνει ο Η/Υ οταν εχω ορθιο το πυργο ενω οταν τον εχω ξαπλωμενο δουλευει κανονικα ετσι και τον σηκωσω τον πυργο σε 2' σβηνει και δεν ανοιγει με τιποτα ενω ξαπλωμενος δουλευει κανονικα! Τσεκαρισα τις καλωδιωσεις ή τις πλακετες και τη ψυκτρα και ειναι ολα κουμπωμενα κανονικα. Παλαιοτερα που ειχα το ιδιο προβλημα (οχι οτι δουλευε ξαπλωμενος ο πυργος αλλα οτι εσβηνε) εβγαλα τη ψυκτρα τη ξανακουμπωσα και δουλεψε για κανα 6μηνο κανονικα αλλα τωρα δε βγαζω ακρη! Αν μπορει καποιος να μου πει τη μπορει να φταιει θα με βοηθουσε πολυ.

Δημοσ.

Μία εξήγηση θα μπορούσε να είναι ότι δεν έχει κουμπώσει καλά η ψύκτρα και λόγω εφαρμογής της δύναμης της βαρύτητας, δεν κάνει καλή επαφή με τον επεξεργαστή, ανεβάζει θερμοκρασία και κλείνει. Αλλά από τη στιγμή που λες ότι την τσέκαρες κι είναι κανονικά κουμπωμένη, μάλλον δεν είναι αυτό.

Όπως και να 'χει, τσέκαρε πώς πας από θερμοκρασίες.

Δημοσ.
Μία εξήγηση θα μπορούσε να είναι ότι δεν έχει κουμπώσει καλά η ψύκτρα και λόγω εφαρμογής της δύναμης της βαρύτητας, δεν κάνει καλή επαφή με τον επεξεργαστή, ανεβάζει θερμοκρασία και κλείνει. Αλλά από τη στιγμή που λες ότι την τσέκαρες κι είναι κανονικά κουμπωμένη, μάλλον δεν είναι αυτό.

Όπως και να 'χει, τσέκαρε πώς πας από θερμοκρασίες.[/QUOT

Τελικα η ψυκτρα ηταν ευχαριστω!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...