panos300 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Γεια σας θα ηθελα τη γνωμη σας στο τι μπορει να φταιει που σβηνει ο Η/Υ οταν εχω ορθιο το πυργο ενω οταν τον εχω ξαπλωμενο δουλευει κανονικα ετσι και τον σηκωσω τον πυργο σε 2' σβηνει και δεν ανοιγει με τιποτα ενω ξαπλωμενος δουλευει κανονικα! Τσεκαρισα τις καλωδιωσεις ή τις πλακετες και τη ψυκτρα και ειναι ολα κουμπωμενα κανονικα. Παλαιοτερα που ειχα το ιδιο προβλημα (οχι οτι δουλευε ξαπλωμενος ο πυργος αλλα οτι εσβηνε) εβγαλα τη ψυκτρα τη ξανακουμπωσα και δουλεψε για κανα 6μηνο κανονικα αλλα τωρα δε βγαζω ακρη! Αν μπορει καποιος να μου πει τη μπορει να φταιει θα με βοηθουσε πολυ.
phanispal Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μία εξήγηση θα μπορούσε να είναι ότι δεν έχει κουμπώσει καλά η ψύκτρα και λόγω εφαρμογής της δύναμης της βαρύτητας, δεν κάνει καλή επαφή με τον επεξεργαστή, ανεβάζει θερμοκρασία και κλείνει. Αλλά από τη στιγμή που λες ότι την τσέκαρες κι είναι κανονικά κουμπωμένη, μάλλον δεν είναι αυτό. Όπως και να 'χει, τσέκαρε πώς πας από θερμοκρασίες.
panos300 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μία εξήγηση θα μπορούσε να είναι ότι δεν έχει κουμπώσει καλά η ψύκτρα και λόγω εφαρμογής της δύναμης της βαρύτητας, δεν κάνει καλή επαφή με τον επεξεργαστή, ανεβάζει θερμοκρασία και κλείνει. Αλλά από τη στιγμή που λες ότι την τσέκαρες κι είναι κανονικά κουμπωμένη, μάλλον δεν είναι αυτό. Όπως και να 'χει, τσέκαρε πώς πας από θερμοκρασίες.[/QUOT Τελικα η ψυκτρα ηταν ευχαριστω!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.