Προς το περιεχόμενο

Eυαγγελατος & ιντερνετ...

Chris_85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
που ειναι ρε παιδια το x men wolverin σε dvd-rip και δεν το βρισκω???

ΕΛΕΟΣ δηλαδη!!!!

Εντάξει έβλεπες ακόμη τα ειδικά εφέ καθώς δεν είχε ολοκληρωθεί η ταινία(Workprint), η αλήθεια είναι ότι με ζόρισε λίγο για να το βρω (είμαι φαν του rs) καθώς το έσβηναν από παντού. Τέλος.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί είναι εκνευριστικό σε μία κοινότητα που η επικοινωνία στηρίζεται κατά 90% σε κείμενο,κάποιος να γράφει σε γραμμική Β'.Και εκτός αυτού το πιό τραγικό είναι η βαρεμάρα να βάλει ένα plug-in ορθογράφου που κάνει μόνο του την δουλειά της διόρθωσης.Περιμένω σε λίγο τη δικαιολογία της δυσλεξίας που μαστίζει το 108% των νεολλήνων.

Δημοσ.

όχι την επομενη φορα θα εχω σχολειο

αυτο για την εκπαιδευση ... πω

εχω πάει σε πολλά σχολεια σε χωρια και πολεις και δεν διαπιστωσα τετοια πραγματα

( παιδια κανω υπολογιστή !!!!!!!!!!!!! αχαχμ ωραια ατάκα)

• Moderators
Δημοσ.

Τα εχουν μπλεξει ολα μαζι σε σαλατέ κατασταση... (οχι που δε θα τα μπλεκαν).

PS: Το ποστ του απο πανω δε το καταλαβα..

Δημοσ.
το εγραψα σε εμβρασμο ψυχης

Εγω ακομη δεν μπορω να βρω που τα εγραψε... (παντως πρεπει να τα εχει κρυψει καλα, γιατι δεν τα βρισκω).

Δημοσ.

1

όχι την επομενη φορα θα εχω σχολειο

αυτο για την εκπαιδευση ... πω

εχω πάει σε πολλά σχολεια σε χωρια και πολεις και δεν διαπιστωσα τετοια πραγματα

2 ( παιδια κανω υπολογιστή !!!!!!!!!!!!! αχαχμ ωραια ατάκα)

1 εχω δει αλλα πραγματα στα σχολεια που εχω πάει (ελληνικα δημοσια )

2 λογια που ειπε

Δημοσ.
όπως λέμε Σουηδός από την Σουηδία? :o :P

Λοιπον..."Υπαρχουν εκει ηλικιωμενοι, πολιτικοι και αλλοι ασχετοι που δεν γνωριζουν καν ποια ειναι η cpu του υπολογιστη τους..." ηθελα να πω, και οχι "...ποια ειναι η cpu του επεξστη τους". Οταν βλεπεις TV και ταυτοχρονα γραφεις ειναι ευκολο να κανεις πατατα:-)

Οσο για τους... σουηδους απο τη Σουηδια, φιλε ThReSH, προφανως σου θυμισα το Γκιωνακη που ελεγε "πορτοκαλαδα απο πορτοκαλια θετε?" :lol:

Οταν ειπα σουηδους απο τη Σουηδια εννουσα σουηδους που μενουν στη Σουηδια. Γιατι, οπως ισως ξερεις, υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που δεν ζουν στις πατριδες τους.

Λοιπον, εγω χτες στις 1:30 πηγα για υπνο, εχασα τιποτα ενδιαφερον:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...