Chris_85 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Eχει μια φωνη ο ατιμος..Παπαδοπουλος #2 Κατα τη γνωμη μου, στο βιντεο λεει μπουρδες.
screenshot Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Παιδια, βαλτε τωρα να δειτε τις "Αποδειξεις" του Ευαγγελατου. Αποψινο θεμα συζητησης το ιντερνετ! Καλεσμενοι πολιτικοι και λοιποι σχετικοι και εμπειρογνωμονες... Αναμενεται να πεσει πολυ γελιο απ τις αρλουμπες που θα πουνε. Ηδη στα πρωτα 5 λεπτα ειπανε πολλες παρουσιαζoντας υποτιθεται επισημα στοιχεια (οι ελληνες λεει ειναι πρωτοι στο κατεβασμα torrents)...:lol:
nickarmy Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 εκανα ζαπινκ και να τον πετυχα πάλυ τον κυριο είμαστε λιπον πρωτοι στον κοσμο στην αναζύτηση τόρρεντ δηλαδη οι αμεικάνοι που ειναι πολύ περισσότεροι είναι νόμιμοι ? χαχαχ ( και σε άλλα εχουμε πρωτες θέσεις αλλα δεν μπορω να μιλήσω) δειτε ή καλύτερα βρι.. ε και σε μια στιγμη λέει torrent είναι κατι προγράμματα που κατεβάζεις παράνομο υλικο τενιες κτλ πάλυ καλα ΄πετάκτηκε ενας(προσπαθουσε να τον καλύψει) και του είπε όχι αναγκέα παράνομα και του απαντάει οι περισσότεροι παρανομα κατεβάζουν
teo64x Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Η βλακεία απλώνεται μπροστά μου χωρίς αρχή και τέλος. Δε μπορώ καν να βρω από πού να αρχίσω. Ακόμα κι αν ξεκινήσω να γράφω, πετάνε το επόμενο μαργαριτάρι. Προφορική βλακεία VS γραπτός λόγος, 1-0. Όση ώρα ακούω τόσο μου έρχεται να γράψω τι λένε, αλλά καλύτερα να το κλείσω γιατί δεν προλαβαίνω να γράφω και δε θα αντισταθώ στον πειρασμό να βλέπω χωρίς να προσπαθώ να γράφω.
nickarmy Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 αύριο παω εκδρομη στην αθηνα λέω να μπω στον υπολογιστη του προθυπουργού ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:18 ---------- αφου ειναι ελευ΄θερο όλοι ξερουν τους κινδύνους η ΕΕΤ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΕΙΝΕΙ ΟΛΕς ΤΙΣ ........... ΝΑ ΔΙΓΝΟΝΤΕ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=313105 2 λεπτά πιο αργός o nickarmy
screenshot Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μολις ειπανε οτι υπαρχουν παντου ορατα ασυρματα δικτυα (ανακαλυψαν την Αμερικη) και οτι αν ειναι ξεκλειδωτα μπορεις οχι να κλεψεις τη συνδεση του αλλα να μπεις στον υπολογιστη του και να βουτηξεις φωτος... Δηλαδη το μπλεξανε με τo Remote...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 βάλε ορθογράφο και no problemo
nickarmy Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 ασε το άλλο ακομα δεν ειπαν για απηλες ( ιους )
nickarmy Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 ιδεολογια αλλιως και το isnomia εχει τοολλ το εχω δει ...
screenshot Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 τα torrents ταινιων, ειπε καποιος φωστηρας, πανε καποιοι με καμερες στη πρωτη προβολη τους και τις γραφουν!!
pipiris Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 που ειναι ρε παιδια το x men wolverin σε dvd-rip και δεν το βρισκω??? ΕΛΕΟΣ δηλαδη!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.