mchatz Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 τη βοήθειά σας παρακαλώ... ...αφού έχω κάνει ανω κάτω την κλασικη Στουρνάρη, και εχω ψάξει σε ένα κάρο e-shops, δεν εχω καταφέρει να βρω combo καλώδιο σύνδεσης+τροφοδοσίας από 4-pin molex για slimline dvd SATA (κονέκτορες όπως στις επισυναπτόμενες φώτο)... Το Βασικό πρόβλημα είναι ότι το μέγεθος του sata βύσματος τροφοδοσίας για τα slim dvd drives είναιμικρότερο απο το κλασικό sata τροφοδοσίας (που έχουν οι δισκοι πχ....) Κάποια πρόταση για εξειδικευμένο κατάστημα η κάποια άκρη για να βρώ το καλώδιο (κατα προτίμηση Αθήνα...)?? thnks!!
dr lag Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Νομίζω πως αυτό This cable is required for the new SlimSATA Optical drives. It provides a SATA Data cable to connect directly to your mainboard and a molex power socket to connect to your PSU. είναι ακριβώς ότι ζητάς, στα 6,76€ + ταχυδρομικά. Από Αγγλία όμως, αλλά από τις 3-4 φορές που έχω ψωνίσει, μπορώ να σου πω πως ήταν άψογοι, με χρόνους παράδοσης με απλό ταχυδρομείο 2 (!!!) έως 5 μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.