Προς το περιεχόμενο

Προβληματα στο XBL (COD4) με Thomson TG585 v7???

panos_sxh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα,

απο τοτε που αλλαξα modem εχω προβληματα στο COD4 στο Xbox Live: οταν μου κανουν invite, με τους περισσοτερους συμπαικτες δε μπορω να συνδεθω και μου βγαζει "UNABLE TO CONNECT TO HOST". Με καποιους λιγους δεν υπαρχει προβλημα.

Το modem που εχω ειναι το ΤHOMSON TG585 v7 (εκδοση ISDN) με firmware 8.2.1.5. Εχει συναντησει κανεις αλλος παρομοια προβληματα?

Δημοσ.

Priv, οχι αυτο ειναι το προβλημα, το ΝΑΤ ειναι strict.

Ενεργοποιησα port forwarding, UPnP κολουθωντας οδηγους για το συγκεκριμενο router, τιποτα.

Βρηκα σε καποια forums αναφορες οτι στο συγκεκριμενο router κανοντας assign public IP στο Xbox παιζει. Εκανα αρκετες προσπαθειες, με static και με dynamic IP. Eπαιξε μια φορα και ειχα NAT Open αλλα δεν ειχα internet απο το PC! Σ'εκεινη τη φαση το PC ειχε internal IP και το XBox external. Εκανα reboot και τα ιδια. Εκανα unassign τη public IP αλλα φαινοταν σαν να μην επαιρνε την αλλαγη. Αναγκαστηκα να κανω reset to factory defaults. Σημερα εκανα κι αλλες προσπαθειες και μου εκανε περιεργα, του στυλ σε μια φαση το PC ειχε την external ΙΡ.

Eκανα post και στο forum για speedtouch http://www.speedtouch.nz. Μαλλον ειναι θεμα router, αν δε βρω ακρη θα παω να παρω καναν αλλο Linksys ή κατι τετοιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...