Προς το περιεχόμενο

πως κανεις update στο 5800???

alexan2dros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.. για να κανω update πρεπει να το παω στην nokia?αν μπορω απο το σπιτι εχω βρει ενα site πως κανεις??? αα και πως μπορω να δω τη εκδοση εχει ηδη το 5800 μου??

Δημοσ.

το εχω 6 μερες λεει ημερομηνια εκδοσης 26-1-09 και η εκδοση ειναι 20.0.012.C03.01 και τυπος RM-356.. και κατι αλλο.. αν κανω αναβαθμιση μου διαγραφονται φωτο και τηλ και τετοια??

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες... εψαξε το πρωτο προγραμμα και μ ειπε οτι δεν υπαρχει καμια καινουργια αναβαθμιση για να βαλω στο κντ μου.. παιζει? η κανω κατι λαθος..?

Δημοσ.
σε ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες... εψαξε το πρωτο προγραμμα και μ ειπε οτι δεν υπαρχει καμια καινουργια αναβαθμιση για να βαλω στο κντ μου.. παιζει? η κανω κατι λαθος..?

Παίζει και αυτό..Απλά ενημερώσου συχνά από το site της nokia για νέα updates...

Δημοσ.

ανακαληψα ενα αλλο προβλημα...οταν μπαινεις στο μενου και πας ας πουμε στα μηνυματα επιλεγεις με ενα αγγιγμα αυτο π θες ας πουμε τα εισερχομενα σου δειχνει οτι το εχεις επιλεξη και με ενα δευτερο αγγιγμα μπαινεις μεσα. ε λοιπον οταν παω στη εκθεση και παταω στα τραγουδια δεν κανει τπτ δεν το επιλεγει αν το πατησω δευτερη φορα μπαινει κανονικα.. ελπιζω να καταλαβατε τι λεω.. τι παιζει? πηγα στη νοκια και μ ειπαν πρεπει να το δουνε θα τους το παω δευτερα γιατι αν το αφηνα τωρα.. ,,,

Δημοσ.
ανακαληψα ενα αλλο προβλημα...οταν μπαινεις στο μενου και πας ας πουμε στα μηνυματα επιλεγεις με ενα αγγιγμα αυτο π θες ας πουμε τα εισερχομενα σου δειχνει οτι το εχεις επιλεξη και με ενα δευτερο αγγιγμα μπαινεις μεσα. ε λοιπον οταν παω στη εκθεση και παταω στα τραγουδια δεν κανει τπτ δεν το επιλεγει αν το πατησω δευτερη φορα μπαινει κανονικα.. ελπιζω να καταλαβατε τι λεω.. τι παιζει? πηγα στη νοκια και μ ειπαν πρεπει να το δουνε θα τους το παω δευτερα γιατι αν το αφηνα τωρα.. ,,,

Δοκίμασε να συνδεθείς μέσω wifi internet από το κινητό σου και να κανεις update το νέο firmware 21..... νομίζω μονο κατευθείαν από το κινητό γίνεται και όχι από το pc suite.. Να δεις απλά αν θα σου λυθούν τα μικροπροβλήματα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...