Προς το περιεχόμενο

Νέο pc...δεν έχω ήχο!

vickyX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Πήρα καινούριο pc,εγκατέστησα τους drivers που μου έδωσαν κ ενώ όλα λειτουργούν άψογα δεν έχω ήχο.Τι φταίει;Μπορώ να κάνω κάτι εγώ για να το διορθώσω;

Υ.Γ. Δε φταίνε τα ηχεία.Η κάρτα ήχου είναι ενσωματωμένη στη μητρική (MSI P43 NEO-F)

Δημοσ.

ναι μου λεει οτι εγκαταστάθηκαν οι drivers κ στις ρυθμίσεις λέει οτι η συσκευή είναι ενεργή κ λειτουργεί κανονικά...το master volume control δεν το βρήκα..στα ελληνικά πως το έχει;;;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:56 ----------

ααα..τώρα κατάλαβα τι μου είπες..οχι δν το έχω στη σίγαση

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:01 ----------

τα ηχεία είναι σωστά συνδεδεμένα κ στο προηγούμενο pc μια μέρα πριν λειτουργούσαν μια χαρά.Δοκίμασα κ ακουστικά,αλλά τίποτα!

Δημοσ.

Aπο τι έιδα η κάρτα ήχου είναι hd...

Όταν έκανες εγκατάσταση τους drivers έκανες πρώτα το patch της microsoft?

Κάτω δεξια σου βγ'αζει 2 μεγαφωνάκια η ένα?

Δημοσ.

Πολλές φορες στα cd των μητρικών παιζουν αρκετοί παρεμφερείς drivers για όλα τα μοντελα που μπορεί να διαθέτει η Χ εταιρεία. Δεν ξαναβλέπεις αν πράγματι έβαλες του σωστούς.

Επισης για XP ή Vista μιλάμε;

Δημοσ.

Κοίταξε στο βιβλιαράκι της μητρικής σου. Πολλές μητρικές θέλουν να jumperώσεις 4 pin από το front audio connector αν δεν έχεις συνδέσει τα μπροστινά βύσματα. Επείσης το ίδιο μπορείνα συμβαίνει αν τα έχεις συνδέσει αλλά αν το βυσματάκι δεν είναι HD (ή Azalia) αλλά απλό ac'97

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι δεν το συναρμολόγησα εγώ το pc.Οπότε μάλλον δν μπορώ να κάνω κάτι εγώ,έτσι;Θα πρέπει να επικοινωνήσω με το κατάστημα που το έφτιαξε..

Δημοσ.

χαχα..απλό είναι όταν ξέρεις τι σου γίνεται!!Το βιβλιαράκι το κοίταξα αλλά δν καταλαβαίνω πολλά δυστυχώς..Μου λες δλδ να ανοίξω το κουτί κ να το κάνω μόνη μου?κι αν κάνω καμιά πατάτα??επίσης για το βύσμα ac97 εννοείς των ηχείων ή του pc?

Δημοσ.

Προσφατα ειχα ενα τετοιο προβλημα και εσπαγα το κεφαλι μου να καταλαβω τι φταει!

Ωρες διαβαζε σε forum!

Και τελικα δεν ειχα συνδεσει σωστα τα ηχεια στη σωστη υποδοχη! Τοσο απλο....

Δεν χανεις τιποτα να το τσεκαρεις!

Δημοσ.

Μακάρι να ήταν αυτό,αλλά το χιλιοτσέκαρα!!Μέχρι κ άλλες υποδοχές δοκίμασα σε περίπτωση που τα είχαν βάλει ανάποδα.

Δημοσ.

Αυτό που σου λέει ο guardianx71 έχει να κάνει με το Front Panel Audio Header.

Στα κουτιά οι υποδοχές για να συνδέσεις ηχεία, μικρόφωνα κλπ, είναι συνήθως 2:

1. Στο Back Panel (στην πίσω πλευρά του κουτιού, που βγαίνουν κατευθείαν απ' τη μητρική)

2. Στο Front Panel (που σχεδόν όλα τα κουτιά έχουν και είναι συνήθως στη μπροστινή μεριά του κουτιού)

Αν εσύ τα συνδέεις στην πίσω μεριά (που φαντάζομαι αυτό κάνεις), δε χρειάζεται να συνδέσεις το καλώδιο του κουτιού στο Front Panel Audio Header που βρίσκεται πάνω στη μητρική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...