nickarmy Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 παιδια εχω ενα μοντεμ +router(tw263r40ao) εχω τους κοδικους κτλ (δεν τους εχω αλλαξει ,ειναι κατω απο το μοντεμ) το wirlles ειναι κλειδωμενο ( λογικό) πως μπορω να το ξεκλειδώσω και ποιον απο τους κοδικους θα πρεπει να βάλω ? (pn sn kay ή mac ) ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 το part number kai serial Νumber δεν εχουν καμια σχεση με το ασυρματο.το mac ειναι απλα η mac address και την θες αμα κανεις αλλα πραγματα.το kay δεν καταλαβα τι ειναι.ο κωδικος θα αναγραφεται στο manual και ισως ειναι καποιος default αμα δεν τον γραφει απο κατω.αλλιως καποιος το εχει κλειδωσει οποτε εκει το κανεις reset default για να χασει τον κωδικο και το ξανασεταρεις η μπαινεις με καλωδιο και αλλαζεις εσυ των κωδικο.ολα αυτα για το wireless.αν εχει βαλει κωδικο κατα την εισοδο του ρουτερ την εκατσες.αλλα οταν μπαινεις με καλωδιο δεν ρωταει κωδικο wireless οποτε τον αλλαζεις η τον καταργεις.βαλε κλειδωμα wpa
nickarmy Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 τον κοδικο τον εχω δεν το εχω κλειδωσει ''εξωτερικα'' ΄με το καλοδιο μπαινω τωρα στο internet πως παω να αλλαξω το κοδικο του ( να τον καταργήσω) αυτο ρωτάω
ss13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 τον κοδικο τον εχω δεν το εχω κλειδωσει ''εξωτερικα'' ΄με το καλοδιο μπαινω τωρα στο internet πως παω να αλλαξω το κοδικο του ( να τον καταργήσω) αυτο ρωτάω Μπες στην σελίδα του router !! Τι μάρκα είναι για πες μοντέλο !!
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μπαινεις στην σελιδα τπου ρουτερ και ειτε καταργεις τον κωδικο και βαζεις αλλον ειτε απανεργοποιεις το ασυρματο.ανοιχτο μην το αφησεις προσεχε.
nickarmy Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 ειμαι σε ''χωριο'' και οι τειχοι εναι κανα μετρο ο καθένας εξω δεν βγαινει τπτ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:32 ---------- της baudtec ( οτε συνδεση )
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 apo ta παραθυρα.και παλι η απενεργοποιισε το η βαλε ενα κωδικο αμα το θες.
nickarmy Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 σωστος αλλα οι γειτονες ειναι out απο το αθλημα δεν θυμαμε την ip αντε αυριο να περνω τηλέφωνα
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 command prompt kai γραφουμε ipconfig Προσαρμογέας Ethernet Ασύρματη σύνδεση δικτύου: Επίθημα DNS συγκεκρ. σύνδεσης . : lan Διεύθυνση IP. . . . . . . . . . : 192.168.1.2 Μάσκα υποδικτύου. . . . . . . . : 255.255.255.0 Προεπιλεγμένη πύλη. . . . . . . : 192.168.1.254 η τελευτεα γραμμη αναφερει την ip tou router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.