Προς το περιεχόμενο

προβλημα με σκληρο δισκο

vamirexa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το προβλημα μου ειναι το εξης : οταν παω να κανω εγκατασταση ειτε windows XP home edition ειτε VISTA ultimate , μου λεει οτι δεν βρισκι αποθηκευτικο χορο , δεν βρισκι τον σκληρο δισκο μου. ειναι ο δευτερος σκληρος δισκος που το παθενει αφτο!

Δημοσ.

θα πατήσεις F6 στην εγκατάσταση θα βάλεις 1 δισκέτα που θα έχεις κάνει σε άλλο pc με drivers του controller της μητρικής και μετά θα δει τον δίσκο.

Δημοσ.

οπως ειπα και πριν το επαθε και ο δευτερος και διαφορετικος σκληρος δισκος ο πιος ειναι MAXTOR S TM3160215AS SCSI. μιτρικη δεν ξερω, το προβλημα παρουσιαστηκε ξαφνικα δεν αλαξα τιποτα. μιπως θελει να κανω καμια ρυθμιση? στο bios μου τον βρισκι. αλα μολις παω να κανω εγκατασταση λεει οτι δεν εχω σκληρο δισκο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:36 ----------

θα πατήσεις F6 στην εγκατάσταση θα βάλεις 1 δισκέτα που θα έχεις κάνει σε άλλο pc με drivers του controller της μητρικής και μετά θα δει τον δίσκο.

ε μπορεις να γεινεις πιο σιγκεγκριμενος? δεν εχω ιδεα γιατι μιλας και δεν εχω και δισκετα μονο DVD εχω

μηπως αφτα τα drivers που λες ειναι ευκολο να μου τα στηλεις στο email μου?

Δημοσ.

αν ήταν μόνο στα ΧΡ, και είναι SATA ο δίσκος, καλώς.....Αλλά λέει και για Vista που γενικά έχουν embedded disk controller drivers...

Από την άλλη, είναι και το πιο "λογικό", να είναι ακριβώς θέμα τέτοιου driver...(πόσο μάλλον που μιλάει για 2 δίσκους, άρα μάλλον δεν παίζει κάτι με δίσκο...)

vamirexa, ΠΡΙΝ πάμε παρακάτω, απάντα σε αυτό που σε ρώτησε ο phanispal :

ΠΛΗΡΗ μοντέλα μητρικής και δίσκου(-ων)

(όχι δλδ απλα "Asus" και "Western Digital")

Αν σου είναι εύκολο, δώσε μας web links και από τα δύο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...