povaras Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 παιδια θελω την βοηθεια σας.Ο εξωτερικος μου δισκος δεν μου εμφανιζει τα αρχεια που εχω μεσα.Στiς ιδιοτητες λεει οτι εχει μεσα τα gb αλλα δεν υπαρχουν πουθενα.Δοκιμασα ενα προγραμμα τις maxtor και μου εμφανιζει οτι δεν εχω firware στον εξωτερικο. Καμια ιδεα?φτιαχνεται? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:17 ---------- οκ παιδια ολα οκ.Αν και δεν δουλευε το chkdsk απο τα windows,το εκανα απο dos και μου τα εμφανισε ολα.οταν πανικοβαλεσαι δεν σου ερχονται τα απλα πραγματα
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 kai οπως καταλαβες καιρος ειναι να αρχισεις να παιρνεις backup σε δυο δισκους γιατι σε βλεπω την επομενη φορα να μην εισαι τοσο τυχερος.
povaras Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 καλα εννοειται.παντως τα βασικα αρχεια τα εχω backup.Τελικα μερικα αρχεια ραρ τα εμφανιζει corrupt.κατεβασα το isobuster αλλα τπτ
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 kapoia προγραμματα εφτιαχναν τα rar αλλα δεν θυμαμε τωρα καποιο.δεν το εφτιαχναν να παιζει ολο απλα να παρεις τα πολλα.αλλιως το ανοιγεις και drag and drop ενα ενα.
povaras Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 αυτο το isobuster το κανει απο οτι διαβασα.ευχαριστω φιλε αλλα δεν ειναι σημαντικα τα rar/iso για να κανω αυτη την διαδικασια.
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 δεν το εχω δοκιμασει για αυτην την δουλεια.παλια πχ σε dos υπηρχε το Pkzipfix αν θυμαμε σωστα.απλα ξερω οτι αμα μπεις μεσα στο rar και τραβας ενα ενα αρχειο θα σωσεις οτι μπορεις.αμα πας να το κανεις ολο Unzipοταν βρει το error θα σταματησει και θα σου σβησει και τα προηγουμενα επειδη το θεωρει μη επιτυχες.δεν ξερω αν ρυθμιζεται αυτο απο καπου να μην τα σβηνει η να ignore errors.kai σε κανα google ολο και κατι θα βρεις να φτιαχνει zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.