eSATA Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 το 1ο μου φαινεται μια xαρα... δε χρειαζεται να δωσεις 95e...για το P&c ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:23 ---------- τελικα πηρες το συστημα του ποστ #35; το 10αρικο δωσε το σε μια καλη παστα ή κανα fan
stavregos Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Κάτι αντίστοιχο από e-shop δεν παίζει??? Ναι αυτό πήρα..η ψύκτρα που έχει ο επεξεργαστης πάνω καλή δεν θα είναι??ποια πάστα έιναι καλή να πάρω?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:13 ---------- και κάτι ακόμα το ότι στο τροφοδοτικό λέει SLI NVIDIA και εγώ πήρα ATI κάρτα παίζει κανενα ρόλο??
phanispal Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 η ψύκτρα που έχει ο επεξεργαστης πάνω καλή δεν θα είναι??ποια πάστα έιναι καλή να πάρω?? Η stock ψύκτρα θα έχει πάστα. Αν θες να βάλεις άλλη, ψάξε για AS5 ή Arctic Ceramique. και κάτι ακόμα το ότι στο τροφοδοτικό λέει SLI NVIDIA και εγώ πήρα ATI κάρτα παίζει κανενα ρόλο?? Μα κανένα όμως...
stavregos Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Στο πλαίσιο όταν γράφει αναμένεται σύντομα ξέρει κανείς σε πόσο καιρό μπορεί να έρθει???
phanispal Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Στο πλαίσιο όταν γράφει αναμένεται σύντομα ξέρει κανείς σε πόσο καιρό μπορεί να έρθει??? Ειλικρινά όχι. Κι αυτό επειδή δεν υπάρχει κάποιος λόγος ώστε να ισχύουν αυτά που αναφέρουν. Εδώ και τηλέφωνο να πάρεις και να τους ρωτήσεις σε ποια καταστήματα έχουν το οτιδήποτε, οι πιθανότητες να σουν πουν άλλα ντ' άλλων, είναι πολύ μεγάλες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις από κάποιο(α) κατάστημα(τα) να δεις από μόνος σου.
stavregos Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δυστυχώς είμαι χανιά και το κοντινότερο κατάστημα πλαισίου εδω είναι στο Ηράκλειο και μου είναι λίγο δύσκολο να πάω αυτή την περίοδο.. Οπότε τι να κάνω ??να πάρω το πρωι τηλ να τους ρωτήσω μήπως βγάλω καμια άκρη ή να κοιτάξω καμια λυση απο eshop εστω και λιγο ακριβοτερη??
phanispal Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Σ' αυτή την περίπτωση, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις. Πριν αποφασίσεις (σε περίπτωση που κοιτάξεις αλλού), ρώτα εδώ πρώτα.
stavregos Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 από eshop καμιά ενδιαφέρουσα πρόταση?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:06 ---------- γιατι εκεί μου φαινεται θα καταλήξω τελικά.. Και μια ερωτηση αν δουλεψω για κάποιες μερες το σύστημα με το παλιο τροφοδοτικό παίζει να έχω κανενα πρόβλημα????????
stavregos Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Αυτό το τροφοτικό εχω.. Πρόταση για τροφοδοτικο(οχι πάνω απο 100€)
eSATA Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700772 ελα κουκλος ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:26 ---------- Δεν έχεις βάλει λινκ. το εχει πει πιο πριν νομιζω
stavregos Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 http://www.qtec.info/products/product.htm.224.htm
phanispal Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700772ελα κουκλος Το 550άρι Corsair εκτός του ότι είναι καλύτερο, είναι και φθηνότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.