Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση...

stavregos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το 1ο μου φαινεται μια xαρα...:-)

δε χρειαζεται να δωσεις 95e...για το P&c

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:23 ----------

τελικα πηρες το συστημα του ποστ #35;

το 10αρικο δωσε το σε μια καλη παστα ή κανα fan :-)

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάτι αντίστοιχο από e-shop δεν παίζει???

Ναι αυτό πήρα..η ψύκτρα που έχει ο επεξεργαστης πάνω καλή δεν θα είναι??ποια πάστα έιναι καλή να πάρω??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:13 ----------

και κάτι ακόμα το ότι στο τροφοδοτικό λέει SLI NVIDIA και εγώ πήρα ATI κάρτα παίζει κανενα ρόλο??

Δημοσ.
η ψύκτρα που έχει ο επεξεργαστης πάνω καλή δεν θα είναι??ποια πάστα έιναι καλή να πάρω??

Η stock ψύκτρα θα έχει πάστα. Αν θες να βάλεις άλλη, ψάξε για AS5 ή Arctic Ceramique.

και κάτι ακόμα το ότι στο τροφοδοτικό λέει SLI NVIDIA και εγώ πήρα ATI κάρτα παίζει κανενα ρόλο??

Μα κανένα όμως...

Δημοσ.
Στο πλαίσιο όταν γράφει αναμένεται σύντομα ξέρει κανείς σε πόσο καιρό μπορεί να έρθει???

Ειλικρινά όχι. Κι αυτό επειδή δεν υπάρχει κάποιος λόγος ώστε να ισχύουν αυτά που αναφέρουν.

Εδώ και τηλέφωνο να πάρεις και να τους ρωτήσεις σε ποια καταστήματα έχουν το οτιδήποτε, οι πιθανότητες να σουν πουν άλλα ντ' άλλων, είναι πολύ μεγάλες.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις από κάποιο(α) κατάστημα(τα) να δεις από μόνος σου.

Δημοσ.

Δυστυχώς είμαι χανιά και το κοντινότερο κατάστημα πλαισίου εδω είναι στο Ηράκλειο και μου είναι λίγο δύσκολο να πάω αυτή την περίοδο..

Οπότε τι να κάνω ??να πάρω το πρωι τηλ να τους ρωτήσω μήπως βγάλω καμια άκρη ή να κοιτάξω καμια λυση απο eshop εστω και λιγο ακριβοτερη??

Δημοσ.

Σ' αυτή την περίπτωση, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις.

Πριν αποφασίσεις (σε περίπτωση που κοιτάξεις αλλού), ρώτα εδώ πρώτα.

Δημοσ.

από eshop καμιά ενδιαφέρουσα πρόταση??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:06 ----------

γιατι εκεί μου φαινεται θα καταλήξω τελικά..

Και μια ερωτηση αν δουλεψω για κάποιες μερες το σύστημα με το παλιο τροφοδοτικό παίζει να έχω κανενα πρόβλημα????????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...