Προς το περιεχόμενο

The "A ρε μανα" topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...τί να κάνουμε ρε παίδες, αφού ο ορίτζιναλ πόστερ μας έγραψε στη database του......σπαμμάρουμε κι εμείς

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
a re washcloud..θα με κραξουν που σπαμμαρω εγω ο ιδιος στα τοπικ.εισαι απαιχτος:) ειδικα για το spoiler

αφου ξεφυγαμε μια ερωτηση ρε πουλινε....γιατι σχεδον παντα οι διο πρωτες σου λεξεις ειναι greeklish;:P

Δημοσ.

συνηθως το χερι ξεκιναει να γραψει greeklish και αφου το βλεπω γυρναω ελληνικα.αλλα τωρα αντε να το διορθωνω.simple explanation for a simple question.παρατηριτικος.το ιδιο και με τα ορθογραφικα που μου την ειχε πει καποιος.no time για διορθωση

Δημοσ.
συνηθως το χερι ξεκιναει να γραψει greeklish και αφου το βλεπω γυρναω ελληνικα.αλλα τωρα αντε να το διορθωνω.simple explanation for a simple question.παρατηριτικος.το ιδιο και με τα ορθογραφικα που μου την ειχε πει καποιος.no time για διορθωση

καλα ορθογραφικα κανω κι εγω:P:p

και δεν στην ειπα απλα ρωτησα:-)

Δημοσ.

δεν ειπα οτι μου την ειπες.αλλος μου την ειχε πει.απλα τα περισσοτερα ορθογραφικα ειναι εν γνωση μου που απλα δεν διορθωνω.

Δημοσ.

...ν' ανοίξουμε ένα fund για να σου επιχορηγήσουμε μια ΓΡΗΓΟΡΗ γραμματέα ;

για υπαγορεύσεις μόνο ε :P

btw, κανονικά το θρεντ θα έπρεπε να είχε κλειδωθεί "λόγω μη περιγραφικού τίτλου" - άσε που υπάρχουν ένα κάρρο άλλα τέτοια - κι όπως είπα ο Kaizer μας έχει γράψει, οπότε νομίζω ότι μας παίρνει το σπαμ....:P

Δημοσ.

btw, κανονικά το θρεντ θα έπρεπε να είχε κλειδωθεί "λόγω μη περιγραφικού τίτλου" - άσε που υπάρχουν ένα κάρρο άλλα τέτοια - κι όπως είπα ο Kaizer μας έχει γράψει, οπότε νομίζω ότι μας παίρνει το σπαμ....:P

Καλά που κάνατε report δηλαδή. :P

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...