washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 ...τί να κάνουμε ρε παίδες, αφού ο ορίτζιναλ πόστερ μας έγραψε στη database του......σπαμμάρουμε κι εμείς
eSATA Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 a re washcloud..θα με κραξουν που σπαμμαρω εγω ο ιδιος στα τοπικ.εισαι απαιχτος ειδικα για το spoiler αφου ξεφυγαμε μια ερωτηση ρε πουλινε....γιατι σχεδον παντα οι διο πρωτες σου λεξεις ειναι greeklish;
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 συνηθως το χερι ξεκιναει να γραψει greeklish και αφου το βλεπω γυρναω ελληνικα.αλλα τωρα αντε να το διορθωνω.simple explanation for a simple question.παρατηριτικος.το ιδιο και με τα ορθογραφικα που μου την ειχε πει καποιος.no time για διορθωση
eSATA Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 συνηθως το χερι ξεκιναει να γραψει greeklish και αφου το βλεπω γυρναω ελληνικα.αλλα τωρα αντε να το διορθωνω.simple explanation for a simple question.παρατηριτικος.το ιδιο και με τα ορθογραφικα που μου την ειχε πει καποιος.no time για διορθωση καλα ορθογραφικα κανω κι εγω:p και δεν στην ειπα απλα ρωτησα
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 δεν ειπα οτι μου την ειπες.αλλος μου την ειχε πει.απλα τα περισσοτερα ορθογραφικα ειναι εν γνωση μου που απλα δεν διορθωνω.
washcloud Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 ...ν' ανοίξουμε ένα fund για να σου επιχορηγήσουμε μια ΓΡΗΓΟΡΗ γραμματέα ; για υπαγορεύσεις μόνο ε btw, κανονικά το θρεντ θα έπρεπε να είχε κλειδωθεί "λόγω μη περιγραφικού τίτλου" - άσε που υπάρχουν ένα κάρρο άλλα τέτοια - κι όπως είπα ο Kaizer μας έχει γράψει, οπότε νομίζω ότι μας παίρνει το σπαμ....
madsc Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 btw, κανονικά το θρεντ θα έπρεπε να είχε κλειδωθεί "λόγω μη περιγραφικού τίτλου" - άσε που υπάρχουν ένα κάρρο άλλα τέτοια - κι όπως είπα ο Kaizer μας έχει γράψει, οπότε νομίζω ότι μας παίρνει το σπαμ.... Καλά που κάνατε report δηλαδή. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.