poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 αν εχει παθει η κεφαλη για να λεει οτι κανει θορυβο τοτε μαλον τα εχει χασει ολα.και πειτε του παιδιου οτι για ανακτηση δεδομενων θια πληρωσει 200 -300 ευρω μεσα στο νερο το minimum.οποτε για ταινιες μαλλον δεν αξιζει.
liopyr Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Απο τις εταιριες ανακτησης κανα 200αρι φευγει ταριφα μονο για τον ελεγχο, χωρις καμμια εγγυηση για το αποτελεσμα. Απο εκει και περα αναλογως με τον ογκο των δεδομενων που θα ανακτηθουν αναβαινει και η τιμη...
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 απλα γραφουν οτι δεν σου παιρνουν κατι για διαγνωση.αλλα στην επαναφορα θα σε σκισουν.η oktabit καποτε ελεγε απο 300 ευρω μεχρι 5000 euria.
liopyr Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Εγω με την Tictac που ειχα μια επικοινωνια καποτε για τον δισκο μιας επιχειρησης μου ειπαν πως υπαρχει ταριφα μονο για τον ελεγχο. Μπορει δηλαδη και να μην σου ανακτησουν τιποτα, αλλα την ταριφα για τον χρονο που θα σπαταλησουν να το ψαξουν θα την πληρωσεις οπως και να εχει...
washcloud Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 έχουνε αλλάξει οι πολιτικές σήμερα liopyr...Έχουνε ξεφυτρώσει και μπόλικες εταιρίες τελευταίως, ως φαίνεται, και η "γραμμή" είναι διάγνωση/ή no recovery = free... * poulinos, βάλε κι ένα hip- στο nick ρε
liopyr Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Όταν λέω "κάποτε" δεν εννοώ καμμιά δεκαετία. Πριν κάτι μήνες για την ακρίβεια είχα επικοινωνία.
washcloud Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 ...λες να μη ΘΥΜΑΜΑΙ ; Kι εγώ όταν λέω "τελευταίως", για τελευταίες βδομάδες μιλάω... Δεν "διαφώνησα"............σ' "ενημέρωσα"
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 έχουνε αλλάξει οι πολιτικές σήμερα liopyr...Έχουνε ξεφυτρώσει και μπόλικες εταιρίες τελευταίως, ως φαίνεται, και η "γραμμή" είναι διάγνωση/ή no recovery = free... * poulinos, βάλε κι ένα hip- στο nick ρε den toκαταλαβα αυτο με το hip.που να το βαλω?πριν απο το hippo να βγει Hip hop? Εγω με την Tictac που ειχα μια επικοινωνια καποτε για τον δισκο μιας επιχειρησης μου ειπαν πως υπαρχει ταριφα μονο για τον ελεγχο.Μπορει δηλαδη και να μην σου ανακτησουν τιποτα, αλλα την ταριφα για τον χρονο που θα σπαταλησουν να το ψαξουν θα την πληρωσεις οπως και να εχει... καποις ετερειες ζητανε αλλες οχι.απο εκει και περα καποια στιγμη θα το καθιερωσουν να μην ζητανε λογω ανταγωνισμου.
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 πες οτι κακια θες.δεν πινω για πλακα το ειπα το χικ.πετυχες φανατικο αντιαλκοολικο αντικαπννιστη αντι clubakia και γενικως αντι σε οτι κανει ι μαζα.
washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 ...μια καλή νύφη λείπει, άμα είναι έτσι... το koritsi_gia_PC είναι της τεχνολογίας κι αυτή.........να κάνω κονέ ;
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 a re washcloud..θα με κραξουν που σπαμμαρω εγω ο ιδιος στα τοπικ.εισαι απαιχτος ειδικα για το spoiler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.