Προς το περιεχόμενο

Αποψη για επιλογη cpu/mb

zxcv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για καποιο λογο αποχαιρετησα τον q6600 με την gigabyte p965-ds4 και θελω να παρω κατι πιο καινουργιο. απο μια ματια που εριξα στα forum οι αποψεις διισταντε οσον αναφορα τους i7 και τους phenom. Ειναι κατανοητο οτι οι i7 ειναι πολυ μπροστα οπως και η τιμη τους. Η απορια μου λοιπον ειναι αν παρω εναν phenom x3 720 'η χ4 810 'η χ4 920 'η οτι αλλο μου προτεινεται το οποιο ειναι αρκετα κατω σε τιμη απο τους i7 θα δω διαφορα με αυτο που ειχα 'η ειμαι υποχρεωμενος να τα σκασω για να δω διαφορα.

Καθε αποψη καλοδεχουμενη.

Δημοσ.

που θες να δεις διαφορα? δηλαδη τι προγραμματα?

παντως μονο η Μ/Β με το 965 chipset φαινεται ξεπερασμενη. ο quad μια χαρα ειναι.

Δημοσ.

Η χρηση του υπολογιστη ειναι κυριως αναπαραγωγη HD και παιχνιδια(και αλλα, μα αυτα εχουν τις απαιτησεις).

Δημοσ.

Αν εννοεις ποιος ειναι ο λογος που αποχωριστικα τον Q6600 και την μητρικη θα ηθελα να μην συζητηθει και να μου δωσετε τα φωτα σας στην ερωτηση αν θα εχω καλυτερα αποτελεσματα 'η οχι

Δημοσ.

κοιτα, για games ναι οι i7 ειναι ανωτεροι αλλα αναλογα και με την καρτα γραφικων σου. τωρα για οτιδηποτε αλλο διαφορα δεν θα δεις, μονο πιο αδειο πορτοφολι. εγω θα εβγαζα ανετα αυτον τον χρονο και θα πηγαινα σε ΙΝΤΕΛ 32nm (αμην και ποτε).

edit: σωστα διαβασα? δεν τον εχεις πλεον? οποτε πας για νεο συστημα οπως και να εχει?

Δημοσ.
Εγώ είμαι περίεργος να μάθω ποιος είναι αυτός ο λόγος... :Ρ

Τωρα που δεν μας λεει τι εγινε ακριβως, τοσο περισσοτερο με τρωει να μαθω...:mad:

Δημοσ.

για quad πας σε Q9400/Q9550 και M/B με P45 chipset και 4GB DDR2.

βγαινει πιο ακριβα απο AMD αλλα ειναι πιο efficient τα συστηματα αυτα. για i7 ουτε λογος, τα θεωρω πεταμενα λεφτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...